• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli bize gelen misafir çocuk

Çocuk yapıp milletin başına atanlara sinir oluyorum.sağa sola yollayacaksan çocuk yapma kardeşim.bizdede vardı böyle annemlerin komşu.çocuk sürekli bize gelirdi yaşıtı kimse de yoktu evdeki hayvanlara falan zarar verirdi,pcyi bozardı:işsiz:evde serbest gezen,elimize falan gelen kuşlarım onu görünce kaçacak delik arıyordu.açıkca söyleyin yada bir iki kere kapınıza gelince bizde dışarı gidiyoruz şimdi diyin,misafir gelicek diyin reddetmeniz lazım bir süre üstüste hala mesajı anlamıyorsa açık açık konuşun kırılırsa kırılsın yaptığı ayıp.

Kızlar Allah başka dert vermesin ama bu konu bizim hayatımızı etkilemeye başladı.. alt katımızda kızım yaş larında çocuk var ve sürekli bizim evde oynamaya geliyor. 4 yaşlarında kızımı sıkışıtırıyor kavga edyolar gündüz bakıcı var evde ozamanda geliyor akşam ben gidiyorum yine geliyor. kaç defa müsait deiliz dememe rağmen 10 dk sonra yine geliyor. anne babasınn yanında diyorum yorgunum kızımı uyutcam dyorum ama çocuk okadar çok ağlıyoki bize gelmek için dediğini yaptırıp bizim eve giiryor. sbh öğle akşam saat farketmiyor sesimizi duysa ağlıyor bize gelmek için. annesiyle konuşmayı düşünüyorum ve onun kızı çok vuruyor. kavga ediyolar ben yorgunum gündüz bakıcı teyze ilgilenmek istemiyor. akşamlarıda ben yorgun oluyorum ve bişey olsa ben sorumlulugunu almak istemiyorum dye konuşucam sizce ayıp olurmu bnun başka yolu varmı gerçekten çok sıkıldım artık :KK43:

Yanlış çocuk da değil ailesinde ... Niye gönderiyorsun çocuğu, açık açık konuşmaktan başka çare yok .

canım okadar yaramazki anne babasına vuruyor avazı çıktığı kadar bağırıyor ağlıyor. ve benim çocugumuda pataklıyor en buyuk sebep bu aslında benim çocugum huysuzluk yapıyo o varken istemiyor..
Yok artık ya siz şaşırdınız mı me diye kendi evinde çocuğunu dövdürüyorsun ben olaam tuttuğum gibi kolundan atarım kapıya bi güzel de azarlarım kavgausa kavga bu ne saçmalık

Mutlaka konuşun çocuğun annesiyle. Ayıp olursa da olsun, onlar ayıp olacağını düşünmüyor, siz de düşünmeyin, uygun bir dille anlatın sıkıntınızı. Onlar rahatlığı bulmuş, ağlayan huysuz çocuktan bir kaç saatliğine kurtuluş olarak görüyorlar belki de. Var öyle tipler. Bakıcı olan eve göndermeleri zaten tamamen fiyasko da, işten gelen yorgun birinin de evine getirmek çok düşüncesizce. Çocuklar anlaşamıyormuş üstelik.

Bakıcı sakın kapıyı açmasın.. sizde müsait değilim diyin almayın içeri..

Ne rahatlık ya pesss.
Annesi hiç düşünmüyor mu bu çocuk ne yiyor ne içiyor.
Sürekli sizde bazı insanlar anne baba olmayı haketmiyor...

Madem komsu çocuk ,çocuğunuzu çok seviyor . Bakıcıyı yollayın , komsu baksın çocuğunuza. :KK45:
Bir masraf kapınız eksilir .

Çok haklısın neden ayıp olsun ki hem zaten vurma eğilimi varmış ya senin çocuğuna zarar gelirse

Komsunuz benim kuzenim gibiymis onunda iki cocugu var ikidebir gelicez gelicez diye ariyordu e benimde kucuk bebegim var gelince ikisi cok kosturuyorlar bebegim rahatsiz oluyor bende telefonlarini acmiyorum ve bikeresinde yine aradi gelicez diye bebegim kucuk seninkiler yaramaz cok biraz buyuyunce gelin dedim ozamandan beri aramiyor hafam rahat bazi insanlara boyle konusmak lazim hatta ben hamileykende gelmislerdi bikeresinde sonir olmustum evi darmadagin edip gitmislersi simdi kafam cok rahat

Çocugun cani sıkılıyor belliki bence ailesiyle konuşun oyun gruplarina veya yarim gün kreşe versinler sırf enerjisini atsin çocuk.sosyalleşsin yazık ya

Kızlar Allah başka dert vermesin ama bu konu bizim hayatımızı etkilemeye başladı.. alt katımızda kızım yaş larında çocuk var ve sürekli bizim evde oynamaya geliyor. 4 yaşlarında kızımı sıkışıtırıyor kavga edyolar gündüz bakıcı var evde ozamanda geliyor akşam ben gidiyorum yine geliyor. kaç defa müsait deiliz dememe rağmen 10 dk sonra yine geliyor. anne babasınn yanında diyorum yorgunum kızımı uyutcam dyorum ama çocuk okadar çok ağlıyoki bize gelmek için dediğini yaptırıp bizim eve giiryor. sbh öğle akşam saat farketmiyor sesimizi duysa ağlıyor bize gelmek için. annesiyle konuşmayı düşünüyorum ve onun kızı çok vuruyor. kavga ediyolar ben yorgunum gündüz bakıcı teyze ilgilenmek istemiyor. akşamlarıda ben yorgun oluyorum ve bişey olsa ben sorumlulugunu almak istemiyorum dye konuşucam sizce ayıp olurmu bnun başka yolu varmı gerçekten çok sıkıldım artık :KK43:
Gunduz bakici acmasn bile kapiyi. Ki siz zaten konusckmissinz annesyle. Genelde cogu anne bunu anlaysli karsilamaz gibime geliyo. Konusun yinede. Ama kapiyida acmayin bence en guzeli:)

Cocuga bu evde cinler var , perili ev falan diyin
Ciddi ciddi mi yazdınız bu yorumu çok merak ettim. 4 yasinda ki cocugun akıl ruh sağlığıyla oynanır mı ne kadar kötü bir yorum sakın öyle birşey yapmayın yazık günah.

Bir açıklama yapmaya gerek yok .bakiciyada topu atmayın kadın zor durumda kalır .siz doğrudan ben çocuğumun hircinlastigini farkettim sizin kız gelince çok ağlıyor biraz buyumeleri lazım oynamaları için şuanda oynayamiyorlar bol bol kavga ediyolar diyin

hıs dusunmem ...kımseye sormayada gerek yok...calışan ınsanım.kendı cocuguma bıle zor vakıt ayırıp sabırla bakmaya calısırken....annesı parka gotursun bır zahmet ..cocugunu oyalasın....ben calışan anne oldugum halde her gun parka goturmeye calışıyorum...kusura bakmayın sız ucgun gonderın komsunuza bakın ne oluyor

Back
X