Sürekli boşanmakla tehdit

Blöf de yapsa ciddi de olsa çok yaralayıcı.. 50 den fazla duydum bu tehdidi ve daha 2 yıllık evliyim. Artık inananıp güvenmiyorum ona. Böyle yaptığı hergün saygım daha da azaldı. Beni kadınlık yapmamakla suçluyor. Bıktım yapamıyorum. İki yıldır şımarık bir çocuk büyütüyor gibi hissediyorum. Benim bir kocam yok. Şımarık bir çocuğum var
Ne konuda sizi suçluyor derdi ne yemek temizlik cinsellik ?

Zamanla onu da yapacak belli ki, neyi bekliyorsunuz ki, çok mu seviyorsunuz, ya da onun sizi sevdiğini mi düşünüyorsunuz
Düzelir belki zaman içinde diye bekledim bugüne kadar. Evliliğe alışır, eş olmanın, aile olmanın bu konuda da koruyucu, güven verici olmak olduğunu anlar diye düşündüm. Ama son bir yıldır karı koca ilişkimizde bitti. İnsan güvenmediğini birine kendini de açamıyor.. bana bu ilişkiye ne yaptığını görmüyor.. herzamanki gibi beni sadece suçluyor. Bu kez de kadınlık yapmamakla suçluyor.

Bence üstüne düşmeyin kendi halinizde takılın boşanmayacaksanız kendi kişisel gelişiminize odaklanın diyaloğa girmeyin, ama ilk seçenek boşanmayı düşünün

Kadınlık yapmamak nedir ya! En sevmediğim ifadelerden biri. Sen kadını sürekli kendinden it, nefret ettir tiksindir, gece olunca da sevişmek iste. Kadın sevişmeyince de kadınlık yapmıyorsun bilmemne! Sen adamlık insanlık yap önce derler adama.
O kadar korkuyorum ki şu cümleyi kurduğumda beni kimsenin anlamamasından. Ne onun ailesi ne benimkiler. Siz evlisiniz kadınlık yapmamak ne demek? Diyecekler de beni suçlayacaklar diye korkuyorum. Döven, söven, boşanmakla tehdit edip güvenimi hiç eden bir adama “kadınlık” yapmadığım için yine ben linç edileceğim. Çünkü coğrafya kaderdir takdir edersiniz ki...

O kadar korkuyorum ki şu cümleyi kurduğumda beni kimsenin anlamamasından. Ne onun ailesi ne benimkiler. Siz evlisiniz kadınlık yapmamak ne demek? Diyecekler de beni suçlayacaklar diye korkuyorum. Döven, söven, boşanmakla tehdit edip güvenimi hiç eden bir adama “kadınlık” yapmadığım için yine ben linç edileceğim. Çünkü coğrafya kaderdir takdir edersiniz ki...
Korkmayın çekinmeyin.
Özel hayatınızı bana kadınlık yapmıyor (!) diye millete sakız edebilecek potansiyelde birisi var ise karşınızda , inanın şimdiki psikolojik şiddet ilerde fiziksel dönüşür.

Merhabalar,
Eşim beni her kavgada küçük büyük haklıyım yada değilim istisnasız her kavgada boşanmakla tehdit ediyor. Ondan çok uzaklaştım bu tavırları yüzünden. Bir kadın olarak eşin, koruyu kollayıcı bir sevgi göstermesi gerektiğini düşünüyorum ama o her defasında kolaylıkla benden geçiyor. Bu durumla karşılaşanlar bana akıl verin. Her seferinde kapının önüne konulmaktan bıktım

ya bugün bu kaçıncı kendini acizleştiren kadın konusu artık gerçekten isyaaaann diye bağıracağım ya..
yemin olsun benim kocam bir kere boşanmakla tehdit etsin ertesi gün elinde boşanma celbi görmezse insan evladı değilim.
bu nasıl bi kendini değersiz görmedir arkadaşım. ne gebeliğiniz var bu tarz erkeklere.. altından mı gümüşten mi bu herifler anlamıyorum yemin ederim ya..

Bana biraz zaman ver diyorum. Gözünde bir pişmanlık ibaresi göreyim. Bir ay bana iyi davran bir ay olsun kavgasız.. Güvenimi tekrar sağlayabilmek için yardım et.
Belki düzeliriz. Isınırım sana tekrar. Ama vaadedemem üç gün 5 ay bir yıl diye diyorum. Boşanmak istersen boşan. Ama istemezsen yardım et. Hatalarını tekrarlama. Bana diyor ki sana çiçek alıyorum, seni yemek yemeye götürüyorum yine de düzelmiyorsun. 2 Günde düzelmemi bekliyor, iki günde bu hale gelmişim gibi. Yıprandım artık

Korkmayın çekinmeyin.
Özel hayatınızı bana kadınlık yapmıyor (!) diye millete sakız edebilecek potansiyelde birisi var ise karşınızda , inanın şimdiki psikolojik şiddet ilerde fiziksel dönüşür.
Anne babamın abimin yanında bunu söyledi. Ya tedavi olsun ya ben boşanıcam kızınızdan dedi. Ben tedavi olayım ama sen aynı kişi kaldığın sürece ben yine yaklaşmak istemiycem sana dedim. Düzelecek misin diyorum? Cevap yok

Anne babamın abimin yanında bunu söyledi. Ya tedavi olsun ya ben boşanıcam kızınızdan dedi. Ben tedavi olayım ama sen aynı kişi kaldığın sürece ben yine yaklaşmak istemiycem sana dedim. Düzelecek misin diyorum? Cevap yok
Aileniz ne tepki verdi ?
Umarım okkalı bir çıkış yapmışlardır...

Blöf de yapsa ciddi de olsa çok yaralayıcı.. 50 den fazla duydum bu tehdidi ve daha 2 yıllık evliyim. Artık inananıp güvenmiyorum ona. Böyle yaptığı hergün saygım daha da azaldı. Beni kadınlık yapmamakla suçluyor. Bıktım yapamıyorum. İki yıldır şımarık bir çocuk büyütüyor gibi hissediyorum. Benim bir kocam yok. Şımarık bir çocuğum var
Çocuk demişken; çocuğunuz yoksa yapmayın. Çocuk yapmak şu an için hata olur.

Back
X