- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.635
- 598
6 yıl vermek vs bir ömür vermek. Tarafınızı seçin.Çocuğum yok. Mesleğim var ama yüksek lisans yapıp kendimi geliştireceğim. Delirmek üzereyim şu anda ama. 2 senesi evlilik 6 yılımı verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 yıl vermek vs bir ömür vermek. Tarafınızı seçin.Çocuğum yok. Mesleğim var ama yüksek lisans yapıp kendimi geliştireceğim. Delirmek üzereyim şu anda ama. 2 senesi evlilik 6 yılımı verdim
Çiçek alıp aldığı günü takip eden 2 -3 gün içinde düzelip onunla birlikte olmamı istiyor. Olmayınca 4. Gün daha büyğk kavgalar daha yaralayıcı sözler.. nasıl düzelir bir insan 3 günde nasılBence şanslısın ki çocuğun yok. kadınlık yapmıyorsun lafı maalesef ki çok yaralayıcı eşim de bana dedi zaman zaman.ama içimden gelmiyordu.bak sana çiçek almış yemeğe götürmüş yine iyi benim ki doğru düzgün eve uğramaz evi otel gibi kullanır ve gece kaçta gelirse gelsin kadınlık bekler ! Eğer tedavini olunca düzeleceğine inanıyorsan bi dene tabi eşini de seviyorsan.Benim eşim de her kavgada eşyalarını topla götüreceğim dedi bi gün olsun toplamadım o evden çıkmadım.ve en son eşim beni karşısına aldı sevmediğini istemediğini söyledi.ben iki çocuğum olduğundan oturuyorum şuan kayınvalidemde kalıyorum belki düzelir vazgeçer çocuklara yazık dediler diye.kendim ne istiyorum onu da bilmiyorum
Hayır çocuğum yok.çocuk var mı ?
Sağlıksız bir bağlanma bu. Bilmiyorum. Konfor alanından uzaklaştıkça güvensiz hissetmek diye bilirim. Kendimi çok yalnız ve onsuz her şey benim için kötü olacakmış gibi hissediyorum. Bu süreci yaşayan arkadaşlar. Nasıl atlattılar acaba? Hergün artan bir iç sıkıntısı sonra pişman olur muyum diye. Ama ya sonra çok geç kaldım diye pişman olursam? Beynimi yedi bu sorular.çocuğunuz yokmuş mesleğiniz de varmış
Neden bu hakareti çekiyorsunuz ?
Benimde bağlanma sorunum vardı eşim olmasa yaşayamam gibi 7 yıllık birliktelik 5 aylık evlilik , 1 yıldır aldatıldığımi ogrendigim gün bitti ve baba evine döndüm bıçak gibi kestim attım ama hiç zor olmadi daha öncesinde yaptığım fedakarlıklar için o kadar pişmanım ki..Sağlıksız bir bağlanma bu. Bilmiyorum. Konfor alanından uzaklaştıkça güvensiz hissetmek diye bilirim. Kendimi çok yalnız ve onsuz her şey benim için kötü olacakmış gibi hissediyorum. Bu süreci yaşayan arkadaşlar. Nasıl atlattılar acaba? Hergün artan bir iç sıkıntısı sonra pişman olur muyum diye. Ama ya sonra çok geç kaldım diye pişman olursam? Beynimi yedi bu sorular.
bence bir destek alınSağlıksız bir bağlanma bu. Bilmiyorum. Konfor alanından uzaklaştıkça güvensiz hissetmek diye bilirim. Kendimi çok yalnız ve onsuz her şey benim için kötü olacakmış gibi hissediyorum. Bu süreci yaşayan arkadaşlar. Nasıl atlattılar acaba? Hergün artan bir iç sıkıntısı sonra pişman olur muyum diye. Ama ya sonra çok geç kaldım diye pişman olursam? Beynimi yedi bu sorular.
Çok mutlu oldum. Gerçekten.Hepiniz dertdaş oldunuz bana. O yüzden gelişmeyi buraya yazmayı borç biliyorum. Boşanma kararı aldım. Bugün sabah dilekçeleri imzaladık. Kendi hayatıma sahip çıkmaya, yolumu çizmeye, mutsuz da olsam kendi irademi hakim kılmaya karar verdim. Asla değişmeyecek toksik bir ilişkiden kurtulmak -yine de biraz acıtıyor ama- belki geleceğim için en iyisidir. Sağlığıma kavuşur kavuşmaz yüksek lisansa başlayacağım. İnşallah benim gibi bu zor süreci yaşayan herkesin hayatını pozitif yönlü ivme kazanır.![]()
İmzaladı yani o dilekçeyi. Şaşırdım ama sevindim. Çok şükür sorunsuz bir boşanma yaşayacaksınız. Normalde kapının önüne koyup duran adamlar iş boşanmaya gelince tutuşur ayak direr de. İnşallah çabucak kurtulursunuz.Hepiniz dertdaş oldunuz bana. O yüzden gelişmeyi buraya yazmayı borç biliyorum. Boşanma kararı aldım. Bugün sabah dilekçeleri imzaladık. Kendi hayatıma sahip çıkmaya, yolumu çizmeye, mutsuz da olsam kendi irademi hakim kılmaya karar verdim. Asla değişmeyecek toksik bir ilişkiden kurtulmak -yine de biraz acıtıyor ama- belki geleceğim için en iyisidir. Sağlığıma kavuşur kavuşmaz yüksek lisansa başlayacağım. İnşallah benim gibi bu zor süreci yaşayan herkesin hayatını pozitif yönlü ivme kazanır.![]()
İnşallah. Öyle umuyorum bende. Bana güç verdiniz, kendimi suçlarken bana her şeyin normal olduğunu, hissettiklerimin suç olmadığını öğrettiniz. Sizleri tanımıyorum ama sizleri seviyorum. İyi ki varsınızÇok mutlu oldum. Gerçekten.
Şimdi üzülüyorsanız bile bir süre sonra iyi ki yapmışım diyeceksiniz.
Tam da tahmin ettiğiniz gibi oldu. Ama işin içine aileme hakarete varan davranışlar ve annesinin hiç bitmeyen iftiraları girince o da pes etti.İmzaladı yani o dilekçeyi. Şaşırdım ama sevindim. Çok şükür sorunsuz bir boşanma yaşayacaksınız. Normalde kapının önüne koyup duran adamlar iş boşanmaya gelince tutuşur ayak direr de. İnşallah çabucak kurtulursunuz.
Dilerim bundan sonra iyi insanlar çıkar karşınıza. Mutlu bir hayatınız olur hep, size değer veren insanlar girer hayatınıza.Tam da tahmin ettiğiniz gibi oldu. Ama işin içine aileme hakarete varan davranışlar ve annesinin hiç bitmeyen iftiraları girince o da pes etti.
Kararınız için tebrik ediyorum sizi ben rahatladım inanın sizin adınıza. Genceciksiniz ömür tüketmeye değmez o asalak için. Bu durumun verdiği yükü omuzlarınızdan attığınızda "iyi ki' diyeceğinize inanıyorum. inşallah bundan sonra çok çok mutlu olursunuz Allah yolunuzu bahtınızı açık etsinHepiniz dertdaş oldunuz bana. O yüzden gelişmeyi buraya yazmayı borç biliyorum. Boşanma kararı aldım. Bugün sabah dilekçeleri imzaladık. Kendi hayatıma sahip çıkmaya, yolumu çizmeye, mutsuz da olsam kendi irademi hakim kılmaya karar verdim. Asla değişmeyecek toksik bir ilişkiden kurtulmak -yine de biraz acıtıyor ama- belki geleceğim için en iyisidir. Sağlığıma kavuşur kavuşmaz yüksek lisansa başlayacağım. İnşallah benim gibi bu zor süreci yaşayan herkesin hayatını pozitif yönlü ivme kazanır.![]()
Güzel dilekleriniz çok teşekkür ederimKendinizi ifade ediş tarzınız o kadar pürüzsüz ki, sizi anlayamamak için duvar olmak lazımmış. Bir duvarla evliymişsiniz, duvara da yaslandığınızda güç alırsınız, güvende hissedersiniz. Öyle birini seveceğinize bir tohumu sevin siz onu sevdikçe o büyüyüp güzelleşir. İçinizdeki merhameti, sevgiyi duvara vereceğinize toprağa verin, daha çok hak edeceğine eminim. Kararınız sizi güzelliklere kavuştursun. Bol şans diliyorum