- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
Allah yardımcın olsunĞ
Güzel dilekleriniz çok teşekkür ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsunĞ
Güzel dilekleriniz çok teşekkür ederim![]()
Benim eşim de hep öyle derdi. Birgün durdum dedimki "bak sen bunu oyun sanıyorsun sanırım sık sık söylüyorsun. Sen söylersin ben yaparım." ve yaptım.Merhabalar,
Eşim beni her kavgada küçük büyük haklıyım yada değilim istisnasız her kavgada boşanmakla tehdit ediyor. Ondan çok uzaklaştım bu tavırları yüzünden. Bir kadın olarak eşin, koruyu kollayıcı bir sevgi göstermesi gerektiğini düşünüyorum ama o her defasında kolaylıkla benden geçiyor. Bu durumla karşılaşanlar bana akıl verin. Her seferinde kapının önüne konulmaktan bıktım
Bizde 4 yıllık evliyiz .Ben de boşanmak kelimesini çok fazla kullanıp anlamsızlaşırdım maalesef kiBlöf de yapsa ciddi de olsa çok yaralayıcı.. 50 den fazla duydum bu tehdidi ve daha 2 yıllık evliyim. Artık inananıp güvenmiyorum ona. Böyle yaptığı hergün saygım daha da azaldı. Beni kadınlık yapmamakla suçluyor. Bıktım yapamıyorum. İki yıldır şımarık bir çocuk büyütüyor gibi hissediyorum. Benim bir kocam yok. Şımarık bir çocuğum var
Sordum.Dayanamıyorum dedi. Neye dayanamıyordu ki? İstemediğim halde kayınvalimdemle yan yana evlere taşıdı.(İstemememin nedeni gelin kayınvalidenin birbirine yakın oturmasının evliliklere verdiği zararı gözlemlemiş olmak) Kayınvalidem sürekli onun sözünü dinlememi istedi. Örneğin onun izin vermediği yere gitmememi, sürekli onlarla içli dışlı olmamı, beni rakip gördü. Birlikte akşam yemeği yediğimiz için kocamla, haftanın hergünü onlarla yemediğimiz için bile beni oğlumdan ayırdı, ben oğlumun tişörtleriyle yatıyorum, boğazımdan yemek geçmiyor vs. bir sürü yaygara yapıp, hayatımızın her alanına müdahil olmak istedi. Bende bunun karşısında durdum. Annesinin üstümde yarattığı huzursuzlukla eşimle çok kavga çıktı aramızda. Şiddete varan kavgalar. Bunlardan çok yorulmuş paşam. Hastalanan, hastanelerde sürünen benim bu olaylar sonucunda. Ben bunları çekerken, boşanma tehditleriyle yaşadım. Biraz olsun pişmanlık görmedim ya da bana yansıttığı bu. Taşınmak istedim taşınmadı. Eşimden uzaklaştım. Uzaklaşınca hatalarını telafi etmek, gönül almayı bilmek yerine aldatma tehditleriyle yaşadım. Ben dağ değilim, ben de dayanamadım. Ama evliliği, çocuk oyuncağını çevirip boşanmayı hiç dillendirmedim. Bu yaşadığım son damlaydı.Şimdi beni arayıp ayrı eve çıkalım diyor. Bunu derken bile üstten üstten konuşup, şartlar sundu önüme. Bunu derken bile bende meraklı değilim ama deneyelim dedi. Kuyruğu dik tutmayan çalışan, egoist bir adama artık ben de dayanamıyorum.üzücü gerçekten sürekli böyle bi söylemle karşılaşmak nedenini oturup konuşurdum ben güzelce uyarırdım herhalde anlamazsa da mesafe koyacaksın ancak öyle akıllanır
Namas nasılsın ? Boşandiniz mi ?Sordum.Dayanamıyorum dedi. Neye dayanamıyordu ki? İstemediğim halde kayınvalimdemle yan yana evlere taşıdı.(İstemememin nedeni gelin kayınvalidenin birbirine yakın oturmasının evliliklere verdiği zararı gözlemlemiş olmak) Kayınvalidem sürekli onun sözünü dinlememi istedi. Örneğin onun izin vermediği yere gitmememi, sürekli onlarla içli dışlı olmamı, beni rakip gördü. Birlikte akşam yemeği yediğimiz için kocamla, haftanın hergünü onlarla yemediğimiz için bile beni oğlumdan ayırdı, ben oğlumun tişörtleriyle yatıyorum, boğazımdan yemek geçmiyor vs. bir sürü yaygara yapıp, hayatımızın her alanına müdahil olmak istedi. Bende bunun karşısında durdum. Annesinin üstümde yarattığı huzursuzlukla eşimle çok kavga çıktı aramızda. Şiddete varan kavgalar. Bunlardan çok yorulmuş paşam. Hastalanan, hastanelerde sürünen benim bu olaylar sonucunda. Ben bunları çekerken, boşanma tehditleriyle yaşadım. Biraz olsun pişmanlık görmedim ya da bana yansıttığı bu. Taşınmak istedim taşınmadı. Eşimden uzaklaştım. Uzaklaşınca hatalarını telafi etmek, gönül almayı bilmek yerine aldatma tehditleriyle yaşadım. Ben dağ değilim, ben de dayanamadım. Ama evliliği, çocuk oyuncağını çevirip boşanmayı hiç dillendirmedim. Bu yaşadığım son damlaydı.Şimdi beni arayıp ayrı eve çıkalım diyor. Bunu derken bile üstten üstten konuşup, şartlar sundu önüme. Bunu derken bile bende meraklı değilim ama deneyelim dedi. Kuyruğu dik tutmayan çalışan, egoist bir adama artık ben de dayanamıyorum.
Hayır. Eşim re yapmaya başladı. Başka bir yere taşınalım diyor. Başka bir eve taşınsam da bütün bu olayların üzerine bir sünger çekebileceğime inanmıyorum. Bana kinlenip, annesinin ağzından çıkan sözlerle bana saldırıyor. Konuşmak için arıyor güya ama her defasında kavgayla sonuçlanıyor. Yaşaması ayrı, ayrılması ayrı zor bir insan.Namas nasılsın ? Boşandiniz mi ?
R yapmak klasik erkek davranışı bence. Neredeyse hepsi yapıyor. Senin kanmaman , mahal vermemen önemli bu süreçte. Çekmez haklısın. Hadi diyelim ki çekti sen bütün yaşadıklarını , sana yapılan haksızlıkları unutabilecek misin ? Bence hayır...Hayır. Eşim re yapmaya başladı. Başka bir yere taşınalım diyor. Başka bir eve taşınsam da bütün bu olayların üzerine bir sünger çekebileceğime inanmıyorum. Bana kinlenip, annesinin ağzından çıkan sözlerle bana saldırıyor. Konuşmak için arıyor güya ama her defasında kavgayla sonuçlanıyor. Yaşaması ayrı, ayrılması ayrı zor bir insan.
Çok haklı bir soru. Ben bana yapılanı unutabilecek miyim? Hiç sanmıyorum. Bir de ailemin yanındayım ve olması gereken standart sağlıklı ortamın ne olduğunu hatırlıyorum. O aramadığı sürece her şey stabil. Ailemle kavgadız gürültüsüz ve özgür hissettiğim bir hayatım var şuanda. Bu konforu kaybetmek istemiyorum.R yapmak klasik erkek davranışı bence. Neredeyse hepsi yapıyor. Senin kanmaman , mahal vermemen önemli bu süreçte. Çekmez haklısın. Hadi diyelim ki çekti sen bütün yaşadıklarını , sana yapılan haksızlıkları unutabilecek misin ? Bence hayır...
Kişiliği gelişmemiş. Annesinin dolduruşuna geldiğine göre. Boşanma sürecinde iletişim kurmak zorunda değilsin. Zaten yorgunsun iyice hırpalatma kendini. Evet zor. Ama süreç sonunda bitecek herşey. Azıcık sabır azıcık
Geri adım atmadığın sürece artık bu konforu kaybetmezsin bence :) Bak aile ortamının , iletişiminin ne olduğunu ve ne olmaması gerektiğini bilecek bir ortamda doğup büyümüşsün. Kendine eziyet çektirmene katlanmana değdi mi ? Hiç. Bunu hep aklına getir. Ona göre dirayetli dur. Bu süreç geçici. Kendine telkin et bunu. Tünelin sonu aydınlık. Mutlu olacaksın bundan sonra inşAllah.Çok haklı bir soru. Ben bana yapılanı unutabilecek miyim? Hiç sanmıyorum. Bir de ailemin yanındayım ve olması gereken standart sağlıklı ortamın ne olduğunu hatırlıyorum. O aramadığı sürece her şey stabil. Ailemle kavgadız gürültüsüz ve özgür hissettiğim bir hayatım var şuanda. Bu konforu kaybetmek istemiyorum.
Siz bu şartlarda bu evlilikten ne bekliyorsunuz, önemli olan bu. Eğer bu şartlarda nasıl devam edebilirim diyorsanız ciddiye almayıp, duymayacaksınız. Yok ama bu şartlarda yaşamayı kabul etmiyorsanız yapmanız gereken şey belli. Ayrılmayı bu sefer siz ona teklif edebilirsiniz meselaGecenin bir yarısı kapını önüne atmaya çalışmışlığı var beni
İnşallahGeri adım atmadığın sürece artık bu konforu kaybetmezsin bence :) Bak aile ortamının , iletişiminin ne olduğunu ve ne olmaması gerektiğini bilecek bir ortamda doğup büyümüşsün. Kendine eziyet çektirmene katlanmana değdi mi ? Hiç. Bunu hep aklına getir. Ona göre dirayetli dur. Bu süreç geçici. Kendine telkin et bunu. Tünelin sonu aydınlık. Mutlu olacaksın bundan sonra inşAllah.
Kimse, hani şu “elin kızları” kimsenin büyümemiş, şımarık bir ergen olarak kimliğini tanımlamayı seçmiş, evliliğe dair zerre fikri olmadan güdüsel davranıp evlenen oğlunu büyütmek zorunda değil inanın. Ben 2 yılımı verdim. Siz henüz 8 aylık evliymişsiniz. Eğer aile evinizde destek veriyorsa, o ortamın huzuruna, güvenine alışıp dönmek bile istemiyorsunuz. Umarım hayatınız en hayırlı şekilde yönlenir.beni de eşim her kavgada boşanmakla tehdit ediyor beğenmiyorsan git boşan lafı sürekli ağzında. ben de boşanma kararı aldım bi insana 10 kere git dersen o da artık gider. ve daha 8 aylık evliyim keşke zamanı geri alabilsem böyle bir öküzle hiç evlenmemiş olurdum...
annem babam sağolsunlar sonuna kadar destekçi. eşimle evlenmeden önce cok önceden eski sevgilisine attığı mesajları görmüştüm bizim ilişkimizin olmadığı zamanlarda. o kıza bile resmen yalvarmıştı ayrılmamak için bu bana çok koyuyor şuan yani zerre değerim yok mu ki böyle ayrılık sakız oldu ağzında. evlenince cepte diye düşünüyorlar herhalde... umarım herşey sizin için de çok güzel olsun.Kimse, hani şu “elin kızları” kimsenin büyümemiş, şımarık bir ergen olarak kimliğini tanımlamayı seçmiş, evliliğe dair zerre fikri olmadan güdüsel davranıp evlenen oğlunu büyütmek zorunda değil inanın. Ben 2 yılımı verdim. Siz henüz 8 aylık evliymişsiniz. Eğer aile evinizde destek veriyorsa, o ortamın huzuruna, güvenine alışıp dönmek bile istemiyorsunuz. Umarım hayatınız en hayırlı şekilde yönlenir.
Aynı duyguları yaşıyorum. Ben allah inancı olan bir insanım onun adaletine sığınıyorum yaşarken o adaleti görmek istiyorum. Bir başkası karma der, öteki bilmem ne. Ben her türlüsüne saygılıyım. Ahım çıksın da nasıl çıkarsa çıksın artıkannem babam sağolsunlar sonuna kadar destekçi. eşimle evlenmeden önce cok önceden eski sevgilisine attığı mesajları görmüştüm bizim ilişkimizin olmadığı zamanlarda. o kıza bile resmen yalvarmıştı ayrılmamak için bu bana çok koyuyor şuan yani zerre değerim yok mu ki böyle ayrılık sakız oldu ağzında. evlenince cepte diye düşünüyorlar herhalde... umarım herşey sizin için de çok güzel olsun.