Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Engelle sil numaranı değiştirkibar olayım dedim normal medenice konuştum çocukla ama her dk mesaj atıyor bir sey yapmak istiyor nasıl kurtulurum ona karşi bir hissim yok
Benimde böyle iki arkadaşım vardı bastım engeli. Öyle flörtte değiller normal arkadaş ama kendileri sevgili olduğumuzu mu düşündü naptı bilmiyorum sürekli arayıp açmadığımda hesap soruyorlardı. Valla tiksindim resmen. Engelledim yemişim kibarlığınıkibar olayım dedim normal medenice konuştum çocukla ama her dk mesaj atıyor bir sey yapmak istiyor nasıl kurtulurum ona karşi bir hissim yok
Mesajlarını yanıtsız birak neden yazmiyorsun derse de dürüstçe ve kibarca seninle elektriğin uyuşmadi. Yanında huzurlu hissetmiyorum kendine iyi bak de bitir.kibar olayım dedim normal medenice konuştum çocukla ama her dk mesaj atıyor bir sey yapmak istiyor nasıl kurtulurum ona karşi bir hissim yok
Açıkça söyleyinkibar olayım dedim normal medenice konuştum çocukla ama her dk mesaj atıyor bir sey yapmak istiyor nasıl kurtulurum ona karşi bir hissim yok
Cevaplarını aksat konuşurken bahane bul hep birde soğuk konuşkibar olayım dedim normal medenice konuştum çocukla ama her dk mesaj atıyor bir sey yapmak istiyor nasıl kurtulurum ona karşi bir hissim yok
Acıkca söyle.kibar olayım dedim normal medenice konuştum çocukla ama her dk mesaj atıyor bir sey yapmak istiyor nasıl kurtulurum ona karşi bir hissim yok
Alt tarafı engelleyeceksinkibar olayım dedim normal medenice konuştum çocukla ama her dk mesaj atıyor bir sey yapmak istiyor nasıl kurtulurum ona karşi bir hissim yok