Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sürekli düşük yapıp tüp bebek yöntemi olmadan bebek sahibi olan var mı
arkadaşlar sanırım artık çıldırıyorum psikolojim çok bozuk... benim g,b, 2-3 kez düşük yaşayıp sonra doktoru senin sağlıklı bebeğin olur tekrar deneyeceksiniz deyip sağlıklı bebeği olanlar var mı?
cnm mehaba benmde 2 kere başıma geldi yazdıklarından anlamadım sen şuan hamilemisin yine yani 3 düşükmü yaptın 4 mü bi önceki yazdığında hamile olduğunu yazmışsın kromozom testi kan pıhtılaşması testi yaptırdınmı yada kan sulandırıcı iğne kullandınmı bu hamileliklerinde hiç??bence korkma 7 8 düşük yapıp doğuran var ama bende korkuyorum bilmiyorum ne olacak 3.de iğne olacağım
cnm mehaba benmde 2 kere başıma geldi yazdıklarından anlamadım sen şuan hamilemisin yine yani 3 düşükmü yaptın 4 mü bi önceki yazdığında hamile olduğunu yazmışsın kromozom testi kan pıhtılaşması testi yaptırdınmı yada kan sulandırıcı iğne kullandınmı bu hamileliklerinde hiç??bence korkma 7 8 düşük yapıp doğuran var ama bende korkuyorum bilmiyorum ne olacak 3.de iğne olacağım
merhabalar bende 3 düşük yaşadım geçen hafta kürtaj oldum 3.bebeğimdi(ciğerim yanıyor resmen.Allah bizlere sabır versin.bende artık doktorla konuşucam araştırmalar yapılsn tüp bebek istiycem doktordan aklım durdu artık neden böyle oluyo anlamıyorum.ankaraya sevktti beni doktorum.orda araştırılacak haftaya gidicem.yumurtalarım tam gelişmiyor benim belli olgunluğa gelmiyor ondan oluyo büyük ihtimalle düşükler.mesela son gebeliğimde 15 mm oldu en son sonra kendiliğinden çatladı zaten ve hamile kaldım yetmedi kuzuma demekki doktor doğsa bile sakat olurdu dedi önce yumurtalıklarmı tedavi etmeleri lazım.bu arada klomenle kalabiliyorum sadece o ilaç bile yetmedi yani.