Sürekli düşük

dahadogurmam12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
1.305
378
38
25
Buraya bu sefer dayım ve yengem adına konu açıyorum
Doğal yolla gebe kalamadığı için tüp bebek yaptırdı gebe kalıyor fakat bebek hep düşüyor
Her yolu denediler kocakarı ilaçları olsun Hoca'ya okutmak olsun
Bi kere aşılama ile tuttu düştü bi kere de tüp bebek ile ikizlerini kaybetti hem de o kadar kötü kaybetti ki aşırı kanamadan ölüyodu
Kan uyuşmazlığı var aralarında ama doktorlar buna bağlamıyor sebebini bulamıyolar
Var mı Böyle yaşayip çözüm bulan

Son düzenleme:
Benim kuzenimde öyleydi. 4kere tüp bebek yaptırdı hepsi düştü. Sorun yoktu her ikisindede yoktu. 5. Denemesinde memlekete cenazeye gitmesi gerekiyordu herkes gitme dedi yol uzak mesafe var yatması gerekiyor falan kimseyi dinlemedi. Ama tuttu. İkizleri var şuan 4yaşında. Eğer sorun yoksa ben nasip olduğuna inanıyorum

Doğal yolla gebe kalamadığı için tüp bebek yaptırdı gebe kalıyor fakat bebek hep düşüyor
Her yolu denediler karı koca ilaçları olsun Hoca'ya okutmak olsun
Bi kere aşılama ile tuttu düştü bi kere de tüp bebek ile ikizlerini kaybetti hem de o kadar kötü kaybetti ki aşırı kanamadan ölüyodu
Kan uyuşmazlığı var aralarında ama doktorlar buna bağlamıyor sebebini bulamıyolar
Mutlaka bir sorun vardır. Genetik test yapmadılar mı ? Pıhtılaşma bakıldı mı ? Kan Uyuşmazlığından olmaz bu kadar düşük. Bunla ilgili çok konu var aslında burda. Hep bir sorun teşhis ediliyor.

Hepsine bakıldı. Pıhtılaşma için de ilaç kullanıyor zaten ama başka bi'şey bulamıyo doktorlar
Mutlaka bir sorun vardır. Genetik test yapmadılar mı ? Pıhtılaşma bakıldı mı ? Kan Uyuşmazlığından olmaz bu kadar düşük. Bunla ilgili çok konu var aslında burda. Hep bir sorun teşhis ediliyor.

Hepsine bakıldı. Hatta rahim büyütme ameliyatı oldu Pıhtılaşma için de ilaç kullanıyor zaten ama başka bi'şey bulamıyo doktorlar

Her yolu denediler kocakarı ilaçları olsun Hoca'ya okutmak olsun
Merhaba geçmiş olsun 🙏🏻
Düşük yaptı derken nasıl düşük oluyor? Rahim ağzı açılmasıyla kayıp mı, kalp durması mı, su gelmesi mi vs.? Yoksa farklı sebeplerle mi?

Merhaba geçmiş olsun 🙏🏻
Düşük yaptı derken nasıl düşük oluyor? Rahim ağzı açılmasıyla kayıp mı, kalp durması mı, su gelmesi mi vs.? Yoksa farklı sebeplerle mi?
Aşılama ile olan kalbi durdu alındı..
Tüp bebek ile olan kanaması başladı keseler bozuldu ve aşırı ağrı ve kanama ile düştü...

Back
X