sürekli eksikyanımı sylüyor ne yapmalıyım

Ayril tabi ki yaaa. Bir erkek sevgiliyken senin gururunu okşamalı, kendini güzel hissettirmeli, bunları yapmıyorsa ben o adamı neyleyeyim.

Gözlerinde bir problem var mı netlikle ilgili . 1 70 boy 60 kiloya şişman diyorsa sıkıntıyı kendinde aramalı .

Beğenmiyorsa daha şimdiden ilerde neler der kim bilir. Seviyorsa seni her türlü sever. Seven insanda öyle kusur bulmaz sürekli. Gule gule de gitsin napcan seni begenmeyen hakaret eden adamı.

ne kadar uğraştıysam bir türlü olmadı 1.70 boyunda 60 kiloyum her seferinde göbeğin var diyor kendide çok yakışıklı biri değil ben ona yakışıklısın derken o bana az zayıfla diyor üzülüyorum sizce ne yapmalıyım uğraşıyorum ama bir türlü yetmiyor ona :KK43:(
Demek ki seni gerçekten sevmiyor. Seven insan kusur göremez.

ne kadar uğraştıysam bir türlü olmadı 1.70 boyunda 60 kiloyum her seferinde göbeğin var diyor kendide çok yakışıklı biri değil ben ona yakışıklısın derken o bana az zayıfla diyor üzülüyorum sizce ne yapmalıyım uğraşıyorum ama bir türlü yetmiyor ona :KK43:(
Ayy zayiflama sen manken model gibi erkek oldugun zaman bende olcam de Allah Allah erkeklere kiziyorum ne bu mukemmel beden ariyolar kuklami kadinlar ya amerikada adamlarin esi obez bile oldugu zaman op op doyamiyolar kurdan gibi kadinmi olur ya kemik torbasi gibi Allah korusun o ne guzellik nede seksilik degil canim kilonda boyunda gayet guzel

benımkı de dıyor cok ta tın bu arada aynı boy ve kılodayız gobegımden bende rahatszım dalga gecerım gıder yanı nıye bu kadar taktın ki

sana şöyle bir yorumda bulunucam; erkekler hakkında en iyi tecrübe ettiğim bir şey varsa oda arka kısımlarında oturmalarına yardımcı olan organlarını kaldırmamaktır.demek istediğim şu ki sana eksik yanını söylüyorsa sende ona "ben kendimde eksiklik göremiyorum" de.ona iltifat ediyorsan etme sakın.özgüvenli ol hatta yapabilirsen eksik yanını söylediğinde şakaya vur.örneğin çok mu göbeklisin diyor;evet göbüşümü seviyorum hatta isim bile koydum ona de.
kendimden örnek vermek istiyorum : bir çocuk vardı konuştuğum bana sürekli kezban,köylü diye tabirlerde bulunuyordu.öyle misin diye soracak olursan -hayır değilim,gayet modern biriyim oturmasını kalkmasını yemek yemesini makyaj yapmasını hatta giyinmesini bilirim.övünmek gibi algılama ama 8.sınıftan beri(şuanda üni 2 deyim) etrafımda hem kızlar hemde erkekler tarafından çok beğenilen biriyim.-bana böyle dediği için o çocuğu tek hatasında sildim köpek gibi yalvardı ama nafile gitsin kendine benden daha modernini bulsun :D

Ben anlamıyorum bu kızları! !!! Türk erkeklerinin 90% kadınları böyle asaglayarak sindirmeye onun hevesini kırıp kendini ezig hissetmesine sebeb oluyor.
Peki neden sizce???
Bence kadinlar aslinda çok zeki böyle bişey yaparak onlarin önce öz guven'ini yitirmesini istiyorlar.
Kıskançlık tan kadınlara böyle sacma sapan kusur buluyorlarki kendini güzel hissetmesin hep karşı tarafa çirkin geldigini hissetsin diye.
Bir erkek olarak ilk lafi ilk asaglamayi yapıp üste çıkıyorlar,çünkü kendilerini bu sayede vazgeçilmez ilan ediyorlar.
Bir kadin bunu çözerse erkeği yenebilir ve bu duygu ve hissi ona vererek kendi üste çıkabilir ama yapamiyorlar nedenmi??
Çünkü duygusallik ve aşırı öz güven eksikliği nedeni ile.
Erkekler matematik gibidir bana göre çok zor gorunselerde çok basittirler sadece nasıl çözeceğinizi bulun.....

Cok üzüldüm, esinin yaptigi cok ayip. Hem cok bi kilon bile yok. Yaslariniz kac acaba? Ne kadar oldu evleneli?

ne kadar uğraştıysam bir türlü olmadı 1.70 boyunda 60 kiloyum her seferinde göbeğin var diyor kendide çok yakışıklı biri değil ben ona yakışıklısın derken o bana az zayıfla diyor üzülüyorum sizce ne yapmalıyım uğraşıyorum ama
seni beğenmiyor.kilo versen başka bir yerine takacak bu sefer

benımkıde tam tersı 160 boy 47 kıloyum ve kılo al boyle cırkınsın der.bende sen once aynaya bak kafanda sac kalmadı kemık torbası derım sakalasırız.bence sende sakayla karısık soyle altta kalma gayette fıtsın yanı

Back
X