Sürekli eleştirilmek

Sekerportakaliii

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
845
479
23
Sevgilimle 5 aydır bi ilişkimiz var ilk başlarda bi kaç sorunum oldu işte nasıl yapıcam nasıl edicem diye ona sordum bi kaç kere oldu bu sonrasında benim işim zaten çok stresli yoruluyorum bide sen yoruyorsun beni gibi cümleler kurdu ne zaman bi derdimi anlatsam benim zaten sıkıntılarım var bide sen sıkıntı verme diyor bir de sürekli olarak eleştiriyor beni acımasızca. Psikologla görüşüyorum ağladığımı söyledim neden ağlıyorsun ben seni çok seviyorum ben yanındayım diyordu bana anlatmıyorsun hiç bir şeyini diyordu bugün anlatayım dedim yine eleştirmeye başladı ben çok kırıldım artık ilk defa kavga edip küs uyuduk yine diyor benim yaşadıkşarımı biliyor musun. Napıcam bilmiyorum artık beni sevdiğini söylüyor ayrılmıyorda sevmesem çoktan bitirmiştim diyor birde.

Narsist biri sevgililer birbiriyle dertleşmeyecek de kimle dertleşecek.

Ayrılmanı öneririm.

Ayrılmıyor da derken? Sizin ayrılmaya hakkınız yok mu? Sizin ilişkinizde tek taraflı fehis sozlesmesi mi yapıldı😂Farkında mısınız bilmiyorum o kadar yıpratmıs ki sizi daha simdiden psikologa kadar goturmus sizi.. Bunu yasamak zorunda degilsiniz. İlişkiniz tek taraflı yuruyor sadece karsı taraf memnun halinden
Siz mutsuzsunuz önce bunu bir kabul edin.
Size karsı sizin onurunuzu karakterinizi hiçe sayarak eleştiri yapıyorsa bunu gormezden gelemezsiniz. Gelirseniz de bir süre sonra kendiniz olmaktan cıkar onun istedigi sekle bürünen bir kukla olursunuz. Yol yakınken radikal bir karar alıp kendinize olan saygınızı yeniden kazanın.

Ayrılmıyor da derken? Sizin ayrılmaya hakkınız yok mu? Sizin ilişkinizde tek taraflı fehis sozlesmesi mi yapıldı😂Farkında mısınız bilmiyorum o kadar yıpratmıs ki sizi daha simdiden psikologa kadar goturmus sizi.. Bunu yasamak zorunda degilsiniz. İlişkiniz tek taraflı yuruyor sadece karsı taraf memnun halinden
Siz mutsuzsunuz önce bunu bir kabul edin.
Size karsı sizin onurunuzu karakterinizi hiçe sayarak eleştiri yapıyorsa bunu gormezden gelemezsiniz. Gelirseniz de bir süre sonra kendiniz olmaktan cıkar onun istedigi sekle bürünen bir kukla olursunuz. Yol yakınken radikal bir karar alıp kendinize olan saygınızı yeniden kazanın.
Ben çok güçsüz hissediyorum çok mutluydum seviyordum ama böyle olması içten içe beni bitiriyor olmasını kabullenemiyorum ilk defa birisi beni sevdiğini söylüyor bi daha bulamam diye düşünüyorum 31 yaşındayım çok yorgunum artık

Sevgilimle 5 aydır bi ilişkimiz var ilk başlarda bi kaç sorunum oldu işte nasıl yapıcam nasıl edicem diye ona sordum bi kaç kere oldu bu sonrasında benim işim zaten çok stresli yoruluyorum bide sen yoruyorsun beni gibi cümleler kurdu ne zaman bi derdimi anlatsam benim zaten sıkıntılarım var bide sen sıkıntı verme diyor bir de sürekli olarak eleştiriyor beni acımasızca. Psikologla görüşüyorum ağladığımı söyledim neden ağlıyorsun ben seni çok seviyorum ben yanındayım diyordu bana anlatmıyorsun hiç bir şeyini diyordu bugün anlatayım dedim yine eleştirmeye başladı ben çok kırıldım artık ilk defa kavga edip küs uyuduk yine diyor benim yaşadıkşarımı biliyor musun. Napıcam bilmiyorum artık beni sevdiğini söylüyor ayrılmıyorda sevmesem çoktan bitirmiştim diyor birde.
Herkesin derdinin yükü kendine elbette ama her derdinizi açtığınızda kendi dertleriyle mi yarıştırıp derdinizi hor görecek.Böyle bir ilişkide mutlu olmanız imkansız.İyi düşünün derim

Benim ilk defa beni sevdiğini söyleyen bi ilişkim oldu güzel gidecek mutlu olacağım ilk defa diye düşünürken mutsuzlukla boğuşuyorum kabullenemiyorum seviyor diyorum ama

Nasıl yani diğer ilişkilerinizde sevdiklerini söylemedikleri halde mi sevgili oldunuz onlarla ?

Herkesin derdinin yükü kendine elbette ama her derdinizi açtığınızda kendi dertleriyle mi yarıştırıp derdinizi hor görecek.Böyle bir ilişkide mutlu olmanız imkansız.İyi düşünün derim
Evet çok basit şeyleri aşırı büyüterek çok derdi varmış gibi söylüyor sürekli benim üzülmeye hakkım yokmuş gibi

Ben çok güçsüz hissediyorum çok mutluydum seviyordum ama böyle olması içten içe beni bitiriyor olmasını kabullenemiyorum ilk defa birisi beni sevdiğini söylüyor bi daha bulamam diye düşünüyorum 31 yaşındayım çok yorgunum artık
Yazdıklarınızdan yaşınızın küçük olduğunu sanmıştım benden büyükmüşsünüz.Bulunduğunuz yas aralığında derdinize ortak olmayacak sevgiliyi neden tutasınız ki hayatınızda.Keşke hayat hep güllük gülistanlık olsa ama maalesef öyle değil.İçinize mi atacaksınız her derdinizi?

Sevmese ayrılır mıymış.. hmm ok o zaman, aynen devam edin. Sonuçta önemli olan onun ne hissettiği. Çok çok biraz ruhunuz hastalanır, antidepresan falan işte.
Not: ama olsun sevmese ayrılırdı.. sevmesi geçene kadar sıkın dişinizi...

Şöyle düşün, daha 5 ay olmuş ama adam mızıldanmalara başlamış.birde 10-15yıldır evli olsan napacak bu adam....sırf ilişkim olsun die aptal saptal bir adamla zamanını harcama.sevmek tek başına yeterli birşey değil ilişki için.emek vermek gerekir.beraber mücadele gerekir.ama sizinkinin enerjisi 5 ayda bitmiş :)

Haklısınız ilk defa seviliyorum derken mutsuzluk içinde boğuluyorum ona şaşırıyorum bende
Sevmek sevilmek buna bir sey söyleyemem ancak sağlıklı bir ilişkide iki taraf da denge içerisindedir.İki taraf da mutlu ve birbirlerinin duygularını önemserler

Şöyle düşün, daha 5 ay olmuş ama adam mızıldanmalara başlamış.birde 10-15yıldır evli olsan napacak bu adam....sırf ilişkim olsun die aptal saptal bir adamla zamanını harcama.sevmek tek başına yeterli birşey değil ilişki için.emek vermek gerekir.beraber mücadele gerekir.ama sizinkinin enerjisi 5 ayda bitmiş :)
Bende onu düşünüyorum hep ileride ne olacak diye ben tek yaşıyorum o geliyor bazen kalıyor mesela temizliğimi vs eleştiriyor dün diyor ki evlendik diyelim bu söylediklerim 50 kat artacak işte kuralları varmış bilmem ne böyle yaşanmazmış

Sevdiğini söylemesi mühim değil, göstermesi mühim. Seviyorum deyip tersini yapıyorsa o adamdan bir cacık olmaz. Sana gerçek yüzünü gösteriyor, saklamıyor. Açıkça 50 kat artacak demiş, gerçekten evlenelim dese evlenecek misin bu adamla?

Bende onu düşünüyorum hep ileride ne olacak diye ben tek yaşıyorum o geliyor bazen kalıyor mesela temizliğimi vs eleştiriyor dün diyor ki evlendik diyelim bu söylediklerim 50 kat artacak işte kuralları varmış bilmem ne böyle yaşanmazmış
Sana alttan alttan evlilik hayali kurma diyor...
Bi ayar çek yoksa çok üzülürsün kuzucum..

Yasınız cok gec degil ki gerci olsa bile mutsuz bir ilişkiyi bitirmek her acıdan cok daha iyi. Evlilik oyle uzaktan gorundugu gibi toz pembe degil gercekten cok zor eşinizi cok sevseniz cok iyi anlassanız bile zor. Neden mi cunku mutlaka es ailesinden birileri cıkıp sizin canınızı sıkacak bir gün. Evlilik cok yönlü bir olay hani klişe bir laf var ya iki kişilik değildir diye kesinlikle oyle. Ben severek evlendiğim halde evliliğimde cok zor zamanlar yasadım hepside eş ailesi kv ile ilgiliydi bazı zamanlar boyle bir annesi olduğunu bilseydim asla evlenmezdim diye bircok defa içimden gecirdim. Şimdide sadece sevgimden dolayı bazı insanlara katlanıyorum. Eğer bir evlilikte karsılıklı sevgi ask yoksa bu gibi zorluklara ikinci sahıslara asla ama asla katlanamazsınız.

Ben her zaman derim gercekten kafa dengi olduğunuzu dusunmuyorsanız, sizi mutlu etmiyorsa, ilişki icinde öncelikle saygı sonra sevgi anlayıs hosgoru yoksa ve maddi manevi beklentilerinizi karşılamıyorsa o kisiyle asla evlenmeyin bekar kalın babanızın evinde huzurla yasayın bin kat iyidir.

Siz daha iyisine layıksınız her zaman boyle dusunun. İyi dusunun ve dua edin Rabbim gonlunuze uygun birini cıkarır ins.

Back
X