- 20 Kasım 2019
- 3.818
- 5.090
- 158
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Koşarak uzaklışın bu adam aşkındanda ölse size asla mutlu olunmaz bu karakterle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanımda mesela çocuklaşıyor sürekli öpüyor sarılıyor ben biraz yüzümü asayım noldu sen beni sevmiyorsun falan diyor ama sürekli de eleştiriyor farkında mı değil bilmiyorum ben kendimi artık tükenmiş hissediyorum o geleceği zaman bulaşıkları yıkıyorum kızacak diye evi temizliyorum falanSevdiğini söylemesi mühim değil, göstermesi mühim. Seviyorum deyip tersini yapıyorsa o adamdan bir cacık olmaz. Sana gerçek yüzünü gösteriyor, saklamıyor. Açıkça 50 kat artacak demiş, gerçekten evlenelim dese evlenecek misin bu adamla?
O yüzden mi diyor yaniSana alttan alttan evlilik hayali kurma diyor...
Bi ayar çek yoksa çok üzülürsün kuzucum..
Bir arkadasım aynı hatayı yaptı col sevmediği halde sırf yasım gecti diye dusundugu icin 32 yasında evlendi sonra ne mi oldu adam Arkadasımı aldattı ve 6 ay sonra ayrıldılar.. bosanma davaları da tam 6 yıl surdu. Temizlikten yemege kadar herseye karısan surekli eleştiren biriymis o da..Bende onu düşünüyorum hep ileride ne olacak diye ben tek yaşıyorum o geliyor bazen kalıyor mesela temizliğimi vs eleştiriyor dün diyor ki evlendik diyelim bu söylediklerim 50 kat artacak işte kuralları varmış bilmem ne böyle yaşanmazmış
Sizi sevdiğini söyleyen değil, sizi sevdiğini hissettiren bir ilişkide olmalısınız. Yanlış yaptığınız yerde sizi eleştirsin ya da sizin kişisel gelişiminiz için eleştirsin. Fakat doğru bir üslupla ve yeri zamanı uygunken olmalı. Alın karşınıza açık açık konuşun bana bu tavırlarından rahatsız oluyorum diye. Ya da biraz daha gözlemleyin davranışlarını. Ama sizden ricam insanların söylediklerine değil davranışlarına göre karar verinBenim ilk defa beni sevdiğini söyleyen bi ilişkim oldu güzel gidecek mutlu olacağım ilk defa diye düşünürken mutsuzlukla boğuşuyorum kabullenemiyorum seviyor diyorum ama
Tamamen farkında maalesef. Dert paylaşma konusunda haksız ama bulaşık bırakmana dayanarak söylüyorum galiba biraz üşengeçsin temizlik konusunda adam da tertipli ise senin son dakika temizlik yapman ona göre yetmiyor demek ki. Her halukarda hayat böyle geçmez. Uyumsuzsunuz, bu adam seni üzer. Yanlışlıkla evlenseniz zerre yardımı olmadığı gibi eve gelip ortalıkta toz var mı yok mu diye kontrol eder emin ol.Yanımda mesela çocuklaşıyor sürekli öpüyor sarılıyor ben biraz yüzümü asayım noldu sen beni sevmiyorsun falan diyor ama sürekli de eleştiriyor farkında mı değil bilmiyorum ben kendimi artık tükenmiş hissediyorum o geleceği zaman bulaşıkları yıkıyorum kızacak diye evi temizliyorum falan
Benim evimde bulaşık makinesi yok sabah giderken kendime sandviç yapmıştım çatalla peynir aldım taşın üstüne koydum çatalı okula gittim sadece bir çatal vardı yani sonra gördü daha önce de uyarmıştım böyle yapma diye dedi ki bir şey sorcam sen niye temizlik yapmıyorsun orda çatal kalmıştı diyor. Ben çalışıyorum haftasonları temizlik yapıyorum hep hafta içi yapamıyorum bunu görmüyor bide kendi evim zaten onla birlikte yaşamıyoruz ki karışsın aslında ben yalnız olduğum için hep alışmışım o da diyor sen rahatlığa alışmışsın evlenince bu uyarılarım 50 kat artacak nasıl olacak diyorTamamen farkında maalesef. Dert paylaşma konusunda haksız ama bulaşık bırakmama dayanarak söylüyorum galiba biraz üşengeçsin temizlik konusunda adam da tertipli ise senin son dakika temizlik yapman yetmiyor demek ki. Her halukarda hayat böyle geçmez. Uyumsuzsunuz, bu adam seni üzer. Yanlışlıkla evlenseniz zerre yardımı olmadığı gibi eve gelip ortalıkta toz var mı yok mu diye kontrol eder emin ol.
Bütün bu vır vır bir çatal için ise yerden göğe kadar haklısın. Üşengeç dediğim için özür dilerim. Arkadaşım, bu adamla olmaz. Eğer evlenmeyi düşünüyorsan bu adamdan tez vakitte kurtulup kendine uygun, sana anlayışla sevgi dolu yaklaşan birini bul.Benim evimde bulaşık makinesi yok sabah giderken kendime sandviç yapmıştım çatalla peynir aldım taşın üstüne koydum çatalı okula gittim sadece bir çatal vardı yani sonra gördü daha önce de uyarmıştım böyle yapma diye dedi ki bir şey sorcam sen niye temizlik yapmıyorsun orda çatal kalmıştı diyor. Ben çalışıyorum haftasonları temizlik yapıyorum hep hafta içi yapamıyorum bunu görmüyor bide kendi evim zaten onla birlikte yaşamıyoruz ki karışsın aslında ben yalnız olduğum için hep alışmışım o da diyor sen rahatlığa alışmışsın evlenince bu uyarılarım 50 kat artacak nasıl olacak diyor
Yanımda mesela çocuklaşıyor sürekli öpüyor sarılıyor ben biraz yüzümü asayım noldu sen beni sevmiyorsun falan diyor ama sürekli de eleştiriyor farkında mı değil bilmiyorum ben kendimi artık tükenmiş hissediyorum o geleceği zaman bulaşıkları yıkıyorum kızacak diye evi temizliyorum falan
E yaniii....O yüzden mi diyor yani![]()
Benim evimde bulaşık makinesi yok sabah giderken kendime sandviç yapmıştım çatalla peynir aldım taşın üstüne koydum çatalı okula gittim sadece bir çatal vardı yani sonra gördü daha önce de uyarmıştım böyle yapma diye dedi ki bir şey sorcam sen niye temizlik yapmıyorsun orda çatal kalmıştı diyor. Ben çalışıyorum haftasonları temizlik yapıyorum hep hafta içi yapamıyorum bunu görmüyor bide kendi evim zaten onla birlikte yaşamıyoruz ki karışsın aslında ben yalnız olduğum için hep alışmışım o da diyor sen rahatlığa alışmışsın evlenince bu uyarılarım 50 kat artacak nasıl olacak diyor
Maalesef adam sizi uzaklaştırmak için yer arıyor. Sonrasında mutlu olamayız ben sana hayatı zehir ederim diyor. Yanınızda olmayacaksa en ufak sorunda bile böyle saçma tepki veriyorsa ilerde daha büyük sorunlarda nasıl tepki verir diye düşündüm ben.Benim evimde bulaşık makinesi yok sabah giderken kendime sandviç yapmıştım çatalla peynir aldım taşın üstüne koydum çatalı okula gittim sadece bir çatal vardı yani sonra gördü daha önce de uyarmıştım böyle yapma diye dedi ki bir şey sorcam sen niye temizlik yapmıyorsun orda çatal kalmıştı diyor. Ben çalışıyorum haftasonları temizlik yapıyorum hep hafta içi yapamıyorum bunu görmüyor bide kendi evim zaten onla birlikte yaşamıyoruz ki karışsın aslında ben yalnız olduğum için hep alışmışım o da diyor sen rahatlığa alışmışsın evlenince bu uyarılarım 50 kat artacak nasıl olacak diyor
Koşarak uzaklaşın.Hayatı yaşım geçti düşüncesiyle kendinize işkenceye çevirmeyin.Sevgiliniz narsist.Ömrünüzü çürütür bir ömür ben ne yaptım dersiniz.Sakın.yanlış bir evlilik yalnaktansa hiç evlenmemeyi yeğlerim biliyor musunuz.Evlilik sandığınız gibi hiç kolay bir şey değil.Sevgililiğe hiç benzemezBenim evimde bulaşık makinesi yok sabah giderken kendime sandviç yapmıştım çatalla peynir aldım taşın üstüne koydum çatalı okula gittim sadece bir çatal vardı yani sonra gördü daha önce de uyarmıştım böyle yapma diye dedi ki bir şey sorcam sen niye temizlik yapmıyorsun orda çatal kalmıştı diyor. Ben çalışıyorum haftasonları temizlik yapıyorum hep hafta içi yapamıyorum bunu görmüyor bide kendi evim zaten onla birlikte yaşamıyoruz ki karışsın aslında ben yalnız olduğum için hep alışmışım o da diyor sen rahatlığa alışmışsın evlenince bu uyarılarım 50 kat artacak nasıl olacak diyor
ilişkinizi bitirin bunla evlilik olmaz hayat arkadaşına uygun bir tip değil siz çok duygusal ve narin adamın da bir dediği bir dediğine tutmuyor , kişiliği oturmamışSevgilimle 5 aydır bi ilişkimiz var ilk başlarda bi kaç sorunum oldu işte nasıl yapıcam nasıl edicem diye ona sordum bi kaç kere oldu bu sonrasında benim işim zaten çok stresli yoruluyorum bide sen yoruyorsun beni gibi cümleler kurdu ne zaman bi derdimi anlatsam benim zaten sıkıntılarım var bide sen sıkıntı verme diyor bir de sürekli olarak eleştiriyor beni acımasızca. Psikologla görüşüyorum ağladığımı söyledim neden ağlıyorsun ben seni çok seviyorum ben yanındayım diyordu bana anlatmıyorsun hiç bir şeyini diyordu bugün anlatayım dedim yine eleştirmeye başladı ben çok kırıldım artık ilk defa kavga edip küs uyuduk yine diyor benim yaşadıkşarımı biliyor musun. Napıcam bilmiyorum artık beni sevdiğini söylüyor ayrılmıyorda sevmesem çoktan bitirmiştim diyor birde.
Böyle sevgi olmaz,ayrılman gerekiyor.Şimdiden böyle olan adam zamanla oduna evrilirSevgilimle 5 aydır bi ilişkimiz var ilk başlarda bi kaç sorunum oldu işte nasıl yapıcam nasıl edicem diye ona sordum bi kaç kere oldu bu sonrasında benim işim zaten çok stresli yoruluyorum bide sen yoruyorsun beni gibi cümleler kurdu ne zaman bi derdimi anlatsam benim zaten sıkıntılarım var bide sen sıkıntı verme diyor bir de sürekli olarak eleştiriyor beni acımasızca. Psikologla görüşüyorum ağladığımı söyledim neden ağlıyorsun ben seni çok seviyorum ben yanındayım diyordu bana anlatmıyorsun hiç bir şeyini diyordu bugün anlatayım dedim yine eleştirmeye başladı ben çok kırıldım artık ilk defa kavga edip küs uyuduk yine diyor benim yaşadıkşarımı biliyor musun. Napıcam bilmiyorum artık beni sevdiğini söylüyor ayrılmıyorda sevmesem çoktan bitirmiştim diyor birde.
Evet ben çok duygusalım dün ilk defa tartıştık gece mesajına cevap vermedim ayrılırız diye düşündüm sabah seni seviyorum diye mesaj attı dolmuştaydım ağlamaya başladım görünce . Hep alttan alıyordum ama artık almıcam söylücem ne varsa nolursa olsunilişkinizi bitirin bunla evlilik olmaz hayat arkadaşına uygun bir tip değil siz çok duygusal ve narin adamın da bir dediği bir dediğine tutmuyor , kişiliği oturmamış