- 8 Şubat 2019
- 148
- 169
- 53
- 35
- Konu Sahibi Miliemilie
-
Malesef anlamazlar. Anlamak istemezler çünkü bu durum onları keyiflendiriyor.Ben evlenmek istemiyorum desen anlamazlar mı ?
msjmi düzenledim.. tekrar oku belki diğer dediğimle susarlar.Malesef anlamazlar. Anlamak istemezler çünkü bu durum onları keyiflendiriyor.
Sertçe uyarincada canim ben senin iyiliğini düşünüyorum fazla alıngansin niye sinirleniyorsun derler.Her konuda aynıdır bunlar tek evlilik konusunda değil.Herkes kendi işine baksa keske30 yaşındayım ve bekarım. Bu durum beni çok da rahatsız etmiyor şimdilik ama insanların aptalca esprilerine maruz kalmaktan çok yoruldum. İş arkadaşlarımla oturuyoruz ve konu dönüp dolaşıp evliliğe geliyor bi şekilde. Sürekli bir ima, sürekli bir espri yapma. Bunu samimiyet mi zannediyorlar yoksa canımı sıkmaya mı çalışıyorlar emin olamıyorum. Rahatsızlık duymadığım bir konuda kompleks sahibi oluyorum nerdeyse. Şaka yollu geçiştirdim olmadı, sustum sesimi çıkarmadım yine olmadı. Sertçe uyarsam bu konuda zaafım olduğunu düşünüp daha çok üzerime gelecekler. Ne yapmalı sizce?
Ne yazık ki bu konuda onlar kadar iyi değilim. Keşke böyle şeylere kafam çalışsaydı birazcık.Sen de belaltı vur. Onların rahatsız olacağı şeyi bulup espri(!) yap. Rahatsız olduklarında a a şaka yaptım ayol, de. Rahatsız olmazlarsa da ısrarla ay alınmadın di mi, de. Zamanla alınırlar
İş ortamı olunca uzaklaşamiyorumKonuşacak muhabbet bulunmayınca hep aynı konuda aynı espriler sakız gibi uzatılırda uzatılır. Gerçekten sohbeti keyif veren insanlarla görüşün. Vakit öldürüyor bu tipler.
O insanların sayısı o kadar çok ki. Normal algım değişecek diye korkuyorum.gene mi bu konu offfff.kadınlarımızı üzmekten zevk alan takıntılı kadınlar evde kaldın sözünü kullanır sadece asıl sorunlu olan da kendileridir bu arada
konuşsun dursunlar hiç aldırmayın inatlarına bakımlı fresh ve mutlu gidin her gün işeO insanların sayısı o kadar çok ki. Normal algım değişecek diye korkuyorum.
iyi fikirler tuttummmEvli olanları evliliklerinden vurun. Sizi incitenler, en olmayacak yolla incitilmeyi de hak ediyorlardır.
"Ahaha ilahi, ya sen bu tipinle bile evlenebilirsen ben evde kalmam merak etme hahaha"
"Bugün bekarlığıma fazla takıldın hayırdır, evlilik pişmanlığın filan mı azdı, ben yandım herkes yansın diye çalışmalara mı başladın?"
"Beni boşverin de siz nasılsınız, kocalarınızın donlarını kaç derecede yıkıyorsunuz ahahah"
En iyi savunma, saldırıdır.
Fikirler şahane :)))))Evli olanları evliliklerinden vurun. Sizi incitenler, en olmayacak yolla incitilmeyi de hak ediyorlardır.
"Ahaha ilahi, ya sen bu tipinle bile evlenebildiysen ben evde kalmam merak etme hahaha"
"Bugün bekarlığıma fazla takıldın hayırdır, evlilik pişmanlığın filan mı azdı, ben yandım herkes yansın diye çalışmalara mı başladın?"
"Beni boşverin de siz nasılsınız, kocalarınızın donlarını kaç derecede yıkıyorsunuz ahahah"
En iyi savunma, saldırıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?