Sürekli evde kaldın iması...

Evlenmişler de ne olmuş ay, başları göğe ermiş mi?
En mutlu evlilik, sorunsuz bir bekarlığın eline su dökemez.
Kocan melek olsa, eltisi, görümcesi,kaynanası var ıyyy!
Melek olsa yine bin şükür. Melek kocayı da ara ki bulasın..

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki konu hep açılır ben de evlenenler nirvanaya mi ulaştı, benim gördüğüm şehirleri, ülkeleri gezdiğim yerleri gördünnüz mü , koltuk taksiti ödeyip kaynana dedikodusu yapmaktan daha keyifli işlerim var diyorum.En son biri evlenmek mühim soy devamı dedi hayırdır hanedan soyu mu dedim.Aslinda kalp kurmaktan acayip korkan biriyim ama insanlar haddini aşıyor, tek derdim koca olsa iyi kötü ben de bulurdum demek ki değil susun işte.Ama anlamazlar pazara çıkıp da alıcısı olmayan mal sanıyorlar insanları.Hadsizlik yaşam tarzları olmuş.

Kendilerine bu kadar dert eden tipler uygun birini bulsalar ya madem size

Evli olup çocuğun olmasa o zamanda bununla ilgili konuşurlardı. Ben olsam ciddiye almadığımı belli ederdim. Aynı muhabbet hep oluyorsa kafam uymuyorsa görüşmezdim

Evlenmek bi başarı değil nasip işi bunu anlamayan insanlarin bu evde kaldin laflari acayip sinir bozucu ben 26 yaşındayım beni de bunalttilar diyebilirim keşke kökleri kurusa.

Ölü taklidi yapın bence :)

Insanlar böyledir.. kendilerine göre sizde ne eksik ise ona yoğunlaşırlar...
Size laf atmak için fırsat ararlar...
Ben 7 yıllık evliyim çocuğum olmuyor..
Her gittiğim yerde doğum hikayeleri cinsiyet ayrımları bitmez.. sorgu sualleri bitmez..
Merak etme evlensende bitmeyecek bu kez bebek soracaklar geç kaldın diyecekler... 1. Bebek olur buda yalnız kaldı kardeşi ne zaman diyecekler... diyeceklerde diyecekler..
Insanlar çok tuhaf .. Sen nasıl rahatsan öyle yasa ve kimseyi duyma.. herşey nasip kısmet.. hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Ahah kesinlikle bence de bu!
En sinir olduğum parazit tipi ya. Evlenmekten, çocuktan vurmaya çalışmak. Espiri mi bu şimdi dangalak?
Hiç canını sıkma hepsi mutsuz onların. Hem 30 da evlenilmez en güzel yaşlar aksam işten gelip yemek temizlik cocuk ve koca memnuniyeti ile gecmez bosver.

Sanane sizin evinizde mi kaldım, kaldıysam da kendi evimde diyceksiniz aslında gereksiz insanlar onları mı germiş, soğuk davranın belki anlarlar

Ben de böyle diyim bundan sonra hiç aklıma gelmemişti güzelmiş

Ben 23 yaşındayım.Bana da söylüyorlar.Yani insanlar artık yaş ayırt etmiyorlar.Yakında 18 yaşındakilerede söyleyebilirler diye düşünüyorum

bu sorular hic bitmez okul kazanirsin ne zaman bitiyo okul biter iş sorarlar iş bulursun koca sorarlar koca bulursun cocuk sorarlar cocuk olur konustumu yurudumu 2.nezaman 2yi yaparsiniz 2 yeter 3 dusunme bu devirde derler derlerde derler bu sorulara herkes maruz kaliyor maalesef oyuzden takmayin bizim toplulumumuzun fitrati bu
hatta size bir sey anlatayim
bi arkadasimiz 3 senelik evli kiz okadar alismiski bu cocuk sorusuna falan sen hic sormuyosun ya dedi alismis artik kiz herkesin ozel hayatiyla ilgili birseyler sormasina
aslinda boyle evlenmiyomusun diyenlere boşanirsaniz evlenirim kocanda gozum var diyeceksin seyreyle ondan sonra cümbüşü ama olmuyo işte :)))

Birde sey var ,yillar önceki sevgilini sorup neoldu ona duruyormu,evlenmismi diye sormalari, hani son sansinmis diye imada bulunan akrabalar var.

Ben 31 yasindayim buarada, evde kalmis olma imasi bububla ilgili her espri hosuma gitmiyor bir sure sonra yapilan espriler can sikmaya basliyor. E sen de bul birini, sanki hemen bulunuyor, neyi bekliyorsun demeleri,sanki biri varda evlenmiyorum, cok da araştırma herkesin hatasi var demeleri, ortada adam yok adam, en olmadık insanlarla tanıstòrmak istemeleri,bizim komşunun büyük oğlu duruyor evlenmedi bi tanıs istersen, adam aşıri muhafazakar ve kapanmani isteyen biri.
Aslinda güzelsin niye olmuyor diyenleri,aslinda derken..hani cok da güzel degilsin ama bi giderin var der gibi.
En iyisi evli gibi olmak, yeni girdigim full kadın ortamli bi isyerinde bir yil calistim ve cok dedikoducu bir yerdi en son evliyim dedim ,aa öylemi tahmin etmistik zaten dediler, insan bekar muhabbetini belli yastan sonra cekemiyor.,
Niye olmadi canim ya..hic mi evlenmedin.( hic mi derken ..yoo bi kac kez evlendim de onlari saymiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…