- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
- Konu Sahibi Miliemilie
-
Süper Yorum :)))Ben evlenmek istemiyorum desen anlamazlar mı ?
Hatta de ki "Ben evde kaldığımı düşünmüyorum çünkü evlenmeyi henüz düşünmüyorum" de haaa eğer evde kaldığımı hissedersem size haber veririm bana koca bulun diye dersin susarlar.
30 yaşındayım ve bekarım. Bu durum beni çok da rahatsız etmiyor şimdilik ama insanların aptalca esprilerine maruz kalmaktan çok yoruldum. İş arkadaşlarımla oturuyoruz ve konu dönüp dolaşıp evliliğe geliyor bi şekilde. Sürekli bir ima, sürekli bir espri yapma. Bunu samimiyet mi zannediyorlar yoksa canımı sıkmaya mı çalışıyorlar emin olamıyorum. Rahatsızlık duymadığım bir konuda kompleks sahibi oluyorum nerdeyse. Şaka yollu geçiştirdim olmadı, sustum sesimi çıkarmadım yine olmadı. Sertçe uyarsam bu konuda zaafım olduğunu düşünüp daha çok üzerime gelecekler. Ne yapmalı sizce?
Ölü taklidi yapın bence :)30 yaşındayım ve bekarım. Bu durum beni çok da rahatsız etmiyor şimdilik ama insanların aptalca esprilerine maruz kalmaktan çok yoruldum. İş arkadaşlarımla oturuyoruz ve konu dönüp dolaşıp evliliğe geliyor bi şekilde. Sürekli bir ima, sürekli bir espri yapma. Bunu samimiyet mi zannediyorlar yoksa canımı sıkmaya mı çalışıyorlar emin olamıyorum. Rahatsızlık duymadığım bir konuda kompleks sahibi oluyorum nerdeyse. Şaka yollu geçiştirdim olmadı, sustum sesimi çıkarmadım yine olmadı. Sertçe uyarsam bu konuda zaafım olduğunu düşünüp daha çok üzerime gelecekler. Ne yapmalı sizce?
30 yaşındayım ve bekarım. Bu durum beni çok da rahatsız etmiyor şimdilik ama insanların aptalca esprilerine maruz kalmaktan çok yoruldum. İş arkadaşlarımla oturuyoruz ve konu dönüp dolaşıp evliliğe geliyor bi şekilde. Sürekli bir ima, sürekli bir espri yapma. Bunu samimiyet mi zannediyorlar yoksa canımı sıkmaya mı çalışıyorlar emin olamıyorum. Rahatsızlık duymadığım bir konuda kompleks sahibi oluyorum nerdeyse. Şaka yollu geçiştirdim olmadı, sustum sesimi çıkarmadım yine olmadı. Sertçe uyarsam bu konuda zaafım olduğunu düşünüp daha çok üzerime gelecekler. Ne yapmalı sizce?
Ahah kesinlikle bence de bu!Evli olanları evliliklerinden vurun. Sizi incitenler, en olmayacak yolla incitilmeyi de hak ediyorlardır.
"Ahaha ilahi, ya sen bu tipinle bile evlenebildiysen ben evde kalmam merak etme hahaha"
"Bugün bekarlığıma fazla takıldın hayırdır, evlilik pişmanlığın filan mı azdı, ben yandım herkes yansın diye çalışmalara mı başladın?"
"Beni boşverin de siz nasılsınız, kocalarınızın donlarını kaç derecede yıkıyorsunuz ahahah"
En iyi savunma, saldırıdır.
Ben de böyle diyim bundan sonra hiç aklıma gelmemişti güzelmişEvli olanları evliliklerinden vurun. Sizi incitenler, en olmayacak yolla incitilmeyi de hak ediyorlardır.
"Ahaha ilahi, ya sen bu tipinle bile evlenebildiysen ben evde kalmam merak etme hahaha"
"Bugün bekarlığıma fazla takıldın hayırdır, evlilik pişmanlığın filan mı azdı, ben yandım herkes yansın diye çalışmalara mı başladın?"
"Beni boşverin de siz nasılsınız, kocalarınızın donlarını kaç derecede yıkıyorsunuz ahahah"
En iyi savunma, saldırıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?