Ben üniversite öğrencisi değilim. Ama bircogumuz gibi ben de o yollardan geçtim. Herhangi bir öğrenciye,ders çalışana virüs olsun olmasın sorun. Evde durmaktan bunaldın mı diye hepsi evet der.Bence siz de konuyu doğru okuyun, kız düğüne gidicem dememiş her normal insan gibi çalışmak istemiş olmamış. Ve evde bunalmış. Evde bunalmak yasak da bizim mi haberimiz yok ? Konu sahibini adliye de staj yapmak istediği icin azarlayacaksanız siz de isinizden istifa edin ki tutarlı davranmis olursunuz.
Çalışmaktan şikayetci olduğum nerede yazıyor?!
Ben yıllardır çalışıyorum.
Evden çalışma verilmedi diye yorum yazdım. Önce yorumumu okuyun isterseniz.
Bu arada bu kadar konuyu içsellestirmeyin .
Sırf sizde üniversite öğrencisiniz diye. Hemen savunmaya cekilmeyin. Ve yorumları doğru okuyun. Istıfa edin demeniz her derdini açana boşanın demeniz gibi oldu.
Evet salgın zamanı adliyede staj yapamamak bir dert.
Evet anlıyorum..
evet ailem izin verseydi adliyede staj yapacaktım , böyle ev hayatı dışarda bulaşıcı hastalık varken bile bana göre değil siz çok şikayetçiyseniz alttaki üyenin yazdığı gibi istifa edebilirsiniz
Yallah demiştim amaEvet evden çalışma isteyen herkes istifa etmeli.
Müthiş çözüm.
Bence de adliyede staj yapın. Fikrimi değiştirdim.
Bir daha beni lütfen alıntılamayın.
Yıllardır çalışıyorsanız kaç yaşında insansınız gençlerle laf yarıştırmayın, gerçekten sıktınız kaba olacak biliyorum ama konumdan yallah
Sevgili mune bir bakabilir misin? Şu üsluba bakar mısın?Yallah demiştim ama
Valla aylardır evin icindeyim 2 çocukla oturacak zaman bulursam ağa da benim paşa da. Boş zamanim olmadığı için boş zamanda ne yapılır bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?