- 28 Ekim 2019
- 320
- 78
- 18
- 27
- Konu Sahibi ticaretcikiz
-
Çoğu zaman kapıyı açmiyoruz ama bugün onlar tam kapidayken annemgil geldi mecburen açtıkAlman eve canım o ne öyle zırt pırt ..yaşıtı olsa hadi neyse oyun oynuyo dersin..ne işi varmış çok saçma aileleride tepki göstermeli önüne geçmeli onlarda bitiyo iş birazda..
Annem de istemiyor ama kapıyı açınca eve çat diye giriyorlarKorkutun annenizi.
Dünyanın bin türlü hali var, ne cesaretle annesi babası yanında olmayan çocuğu eve alıyorsunuz?
Düşse, yada başka bir yerde başına bir iş gelse sizden bilirler
Sizin evden çıkıp apartmanda bir şey olsa yine size kalır.
Almayın eve, komşuya da siz gidin çekin ayarı.
Ders çalışmama izin vermiyorlar kolumda tutuyorlar bugün tuvalete gideceğim dedim tuvalete giderken bile arkamdan geldi küçük çocukodanı kapat ders çalışıyorum de.sıkılır gider.bizede geliyorlardı sürekli öyle yapa yapa bıktılar.
Anneleri hiç arayıp sormuyor önceden başka komşulara dadanmislardi şimdi de bize geliyorlarAnnesini dinlemeyen çocuk sizi dinlemez. Meseleyi anneyle halledin.
odan kitlenmiyor mu?ben olsam çok kızarım valla ondan sonra yanıma falan gelmez.Ders çalışmama izin vermiyorlar kolumda tutuyorlar bugün tuvalete gideceğim dedim tuvalete giderken bile arkamdan geldi küçük çocuk
Kitleniyor ama gürültüden ders çalışılmıyorodan kitlenmiyor mu?ben olsam çok kızarım valla ondan sonra yanıma falan gelmez.
Biz de odaya saklanalim annem de onlar evde yok desin bakalım ise yararAyy bana da dadaniyorlar arada
Cok severim cocuklari eylemeyi. Oyun falan kurarim -iyi gunumdeysem
Bu sefer de bizden cikmazlar.
Apartmanda bir akrabamin 3 yasindaki cocugu dadanmisti en son. Bir de boya getir ,kedi sevelim, cizgi film ac , dans edelim deyip duruyor. Cok da tatli ama 28 yasindayim. Cok cocuk istesem bunca sene dogururdum,tahammül edemiyorum.
Bir sure eve cok gec geldim. Her geldiginde "ablan yok ablan yok ablan yok" diye sepetledi annemler. Zamanla ayagi kesildi,şükur
Benimki de sıkılsın gitsin diye duşa girmistim bir kere. Hic usenmedi yarim saat wc kapisinin onünde taşa oturdu bekledi beniDers çalışmama izin vermiyorlar kolumda tutuyorlar bugün tuvalete gideceğim dedim tuvalete giderken bile arkamdan geldi küçük çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?