Sürekli eve gelen komşu çocuğu?

ticaretcikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
320
78
18
27
Bu sene üniye başladım ve derslerim ağır kardeşim de lise sınavına girecek. Ama misafir çocukları sürekli geliyorlar. Annelerine söyledik dinlemiyorlarmis annelerini. Kapıyı acmayalim diyoruz ama kapıda birini görünce onunla beraber direk eve daliyorlar. Annem ev işi yetmezmiş gibi bir de onlarla uğraşıyor. Yaşıt da değiliz ki oyun oynayalim. Küçük çocuk çok yaramaz sürekli ustume üstüme geliyor. Sizce ne yapmalıyız?

Korkutun annenizi.
Dünyanın bin türlü hali var, ne cesaretle annesi babası yanında olmayan çocuğu eve alıyorsunuz?
Düşse, yada başka bir yerde başına bir iş gelse sizden bilirler
Sizin evden çıkıp apartmanda bir şey olsa yine size kalır.
Almayın eve, komşuya da siz gidin çekin ayarı.

Alman eve canım o ne öyle zırt pırt ..yaşıtı olsa hadi neyse oyun oynuyo dersin..ne işi varmış çok saçma aileleride tepki göstermeli önüne geçmeli onlarda bitiyo iş birazda..
Çoğu zaman kapıyı açmiyoruz ama bugün onlar tam kapidayken annemgil geldi mecburen açtık

odanı kapat ders çalışıyorum de.sıkılır gider.bizede geliyorlardı sürekli öyle yapa yapa bıktılar.

Annem de istemiyor ama kapıyı açınca eve çat diye giriyorlar
Bir de üstüme üstüme geliyorlar biri ilkokul biri anaokulu cocugu

Anneleriyle sert şekilde konuşup iletişimi kesmek sanırım çözüm.

Ellerinden tutup evlerine birakin. Annelerine de sertce soyleyin. Yasitlari yok bize gondermeyin deyin.
Insanlar ne kadar rahat ya. Benim annem lise 2 ye giden kardesimi baska bir eve gondermez su devirde. Sasiriyorum bazi kadinlarin rahatligina. Hayret bisey.

Ayy bana da dadaniyorlar arada
Cok severim cocuklari eylemeyi. Oyun falan kurarim -iyi gunumdeysem
Bu sefer de bizden cikmazlar.
Apartmanda bir akrabamin 3 yasindaki cocugu dadanmisti en son. Bir de boya getir ,kedi sevelim, cizgi film ac , dans edelim deyip duruyor. Cok da tatli ama 28 yasindayim. Cok cocuk istesem bunca sene dogururdum,tahammül edemiyorum.
Bir sure eve cok gec geldim. Her geldiginde "ablan yok ablan yok ablan yok" diye sepetledi annemler. Zamanla ayagi kesildi,şükur

Biz de odaya saklanalim annem de onlar evde yok desin bakalım ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…