- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi ticaretcikiz
-
İnanıyorum da, bana cok uç geliyor boyle seyler.Tabi ben koşarak odaya gelip kapıyı kitledim ama çok yaramazlar inanin
Iste ben de basta kiyamadim senin gibi dedim verdim boynaAbur cubura kimse hayır diyemez
24 yaşında da olsanız o çocuğun teyzesiniz ama:) çocuk 6 yaşında desek 18 yaş fark var.birde o açıdan bakin derimIste ben de basta kiyamadim senin gibi dedim verdim boynasonra baktim ev bakkala dondu Cocuk gunde en 2 kez ugramaya basladi. Annem diyoki bana cips verecekmissin. Annem diyoki casper teyzen sana seker versin. Ne teyzesi ya daha 24 yasindaydim. O da biraz sinirime dokunmustu Patladim artik
2.5 yasinda cocukcagiz24 yaşında da olsanız o çocuğun teyzesiniz ama:) çocuk 6 yaşında desek 18 yaş fark var.birde o açıdan bakin derim
Ay benim de cocugum yokken ust komsumun 2.5 yasindaki kizi surekli bana geliyordu. Anasinifi ogretmeni olunca evde boyalar, hamurlar, kinetik kumlar,kitaplar falan ne malzeme ararsan bolca oluyor. Ben de annesiyle geldiginde oyalansin diye onune koyardim baslarda. Cocuk bi alisti her aksam bana geliyordu. Sabah okulda aksam evde mesai yapiyordum. Esimle vakit geciremez oldum. Bir de benim evde abur cubur cok olur. Seker,cikolata, halley falan. Kadinda arsiz gibi cocugu ne zaman abur cubur istese bana yollamaya basladi. Sanki bakkalim ben. Cocuk cips ister. Casper teyzenden al der. Seker cani ceker yine bana gonderir. Bir hafta sustum,iki hafta sustum. Sonra dedim yeter artik. Ben bakkal degilim boyle her gun abur cubur icin gonderme cocugu dedim. Her gun her gun 1 2 saat bana gonderiyosun ben calisan insanim dinlenemiyorum dedim. O gunden sonra kendi de gelmedi cocuk da. Selami sabahi kesti. Isabet oldu valla.
Çocukları seviyorum hatta yazın dışarıda beraber oynarız otururuz ama sürekli gelmeleri kötü işteÖyle bir dünya var mı ya? Yakasından tuttuğum gibi kapının önüne koyarım. İyi sabır varmış sizde.
Kiz gelip gidiyo. Anne yedirdikten sonra yok mu demeliydim? Annesi dusunmuyor ki. Vermesen kotu sen olacaksin. Onunu alamadim zaten. Her gun ama her gun en az 2 kere gelmeye baslamisti. Cocuga da yazik bana da dedim artik. Sertce onunu kestim.2.5 yaşindaki çocuğa abur cubur, halley verilirmi ya? Kusura bakma, bide ana okul öğretmenisin. Bu yaşta ne kadar zararli olduğunu bilmen lazimdi.
Neyse iyikine resti çektin. Bu konuda ne kadar kötü ve sorumsuz annelerin olduğunuda göstermiş olduBenimde kizim 2.5 yaşinda, içim gitti gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?