Sürekli eve gelen komşu çocuğu?

Ayyy bizde de aynı sorun vardı. Kadın kocasıyla başbaşa kalmak isteyince, kafasını dinlemek isteyince, çocuklarının (2 ergen, 1 küçük) karnını doyurmak istemediğinde bize yolluyordu. Yaz kış, bağdan bahçeden evin ana kapısından bahçe kapısından dalıyorlardı. Bir ara evin anahtarını aldılar diye panik olmuştum hatta.. Bizimkilere kalsa ne var onda çocuk işte.. Ama sorun çocuk değil işte. Sorun Annesinin insanı enayi yerine koyması. Son gelmelerinde hep sert bir dille geri çevirdim kapıdan hepsini. Artık nah gelirler.

Kapıyı açmayın.

Ay benim de cocugum yokken ust komsumun 2.5 yasindaki kizi surekli bana geliyordu. Anasinifi ogretmeni olunca evde boyalar, hamurlar, kinetik kumlar,kitaplar falan ne malzeme ararsan bolca oluyor. Ben de annesiyle geldiginde oyalansin diye onune koyardim baslarda. Cocuk bi alisti her aksam bana geliyordu. Sabah okulda aksam evde mesai yapiyordum. Esimle vakit geciremez oldum. Bir de benim evde abur cubur cok olur. Seker,cikolata, halley falan. Kadinda arsiz gibi cocugu ne zaman abur cubur istese bana yollamaya basladi. Sanki bakkalim ben. Cocuk cips ister. Casper teyzenden al der. Seker cani ceker yine bana gonderir. Bir hafta sustum,iki hafta sustum. Sonra dedim yeter artik. Ben bakkal degilim boyle her gun abur cubur icin gonderme cocugu dedim. Her gun her gun 1 2 saat bana gonderiyosun ben calisan insanim dinlenemiyorum dedim. O gunden sonra kendi de gelmedi cocuk da. Selami sabahi kesti. Isabet oldu valla.

Abur cubura kimse hayır diyemez

Dinlemiyorlar ki kolumdan tutup abla ders calisma diyor kucuk
Nasıl dinlemiyor
Hayatı Bukadar zorlastırmayın kendinize.
Dinlenecek bisey söylemeyeceksınız, ev sizin ve evden cıkaracaksınız.
Kucucuk cocuk hayatınızı yönlendiriyorsa isiniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…