• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli Facebook'ta olan insanlar

nazar_boncuguu

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
62
59
3
33
Arkadaşlar bu insanların psikolojilerini merak ediyorum. Neredeyse 2007'den bu yana üyeyim. Bazı arkadaşlarım var bütün gün facebooktalar. Anasayfam bunların gönderileri, beğenileri vs ile doluyor her gün. Rahatsız değilim ama anlayamıyorum hiç mi sıkılmaz bir insan bütün gün paylaşım yapmaktan! Bu insanlar ilgi mi çekmeye çalışıyorlar, canları mı sıkılıyor? Hakikaten merak ediyorum. Varsa aranızda böyle biri lütfen ben şunun için bütün gün facebookta takılıyorum desin.

valla ben bütün gün facedeyim ve kk dayım ama bişey paylaşmıyorum, can sıkıntısı işsizlik alışkanlık işte:KK53:
diğer canı sıkılan işsiz kalan başka alışkanlığı olmayanlarda atomu parçalamıyor çevremde, sosyal medyada gezmeyen kısmı yani
sosyal medya hayatın gerçeği, hepsini yakinen takip ederim, favorim snapchat:KK53::KK53:

valla ben bütün gün facedeyim ve kk dayım ama bişey paylaşmıyorum, can sıkıntısı işsizlik alışkanlık işte:KK53:
diğer canı sıkılan işsiz kalan başka alışkanlığı olmayanlarda atomu parçalamıyor çevremde
sosyal medya hayatın gerçeği, hepsini yakinen takip ederim, favorim snapchat:KK53::KK53:

Sürekli kim ne yapmış bir meraktır, ama sürekli paylaşım yapmak bambaşka birşey.

Sürekli kim ne yapmış bir meraktır, ama sürekli paylaşım yapmak bambaşka birşey.

onlarda onu hobi edinmiş demekki, bloga yazı yazmaktan bi farkı yok bence, çok edebiyat yapmakla yapmadan bişeyler paylaşmak arasında bi fark yok bence
zaten facebook farklı bi gruba hitap etmeye başladı, ama diğer grupta yine de faceden kopamıyor, yeni kültürlü ergenler faceye bakmıyor bile, ama yine de kapatmıyor
ben de sürekli laf sokmalı laflar paylaşanları pek anlamıyorum herhalde onlarda öyle stres atıyor deşarj oluyor, anlamasamda yadırgamıyorum
belkide insanların rahatlama yolu bu

diğer canı sıkılan işsiz kalan başka alışkanlığı olmayanlarda atomu parçalamıyor çevremde, sosyal medyada gezmeyen kısmı yani

Snapchat müthiş zaten :KK53:

Ben de bunu anlamıyorum. İnsanların sosyal medyayı kullanmasını kafaya takmak çok özel görünür oldu ne hikmetse.
Vaktini bilgisayarda öldürüyor diye kınıyorlar da ben merak ederim hep bu eleştiriyi yapan insanlar açıp da bir kitap okuyor mu mesela?
Ben mesela sosyal medyayı severim de kullanırım. Ama beni eleştiren pek çok insana göre daha çok kitap okurum. Okuduklarım da aşk romanları değildir.
Kime göre neye göre bu eleştiriyi yapıyoruz mesela?
Benim bir tanıdığım mesela facebook ve instagramda yaşıyor ve blogu da var. Ama pek çok kadına göre daha bilinçli, kariyerli bir kadın. Güzel evliliği de var çocukları da var, iyi bir mesleği de var. Tüm bunları bir arada yapabiliyor yani.
Yine bir başka kariyeri yerinde gayet bilinçli, insanın ufkunu geliştiren bir öğretim görevlisi tanıyorum onun da hobisi fotoğraf çekmek ve durmadan bunla ilgili paylaşımları var.
Yani kimin nereye ne kadar takıldığı o insan hakkında bilgi vermez.
Bana da insanların tavrını sürekli eleştiren çok bilmişler mesela çok komik geliyor.
kimi fotoğraf çekmeyi sever kimi de fotojeniktir kendini çeker, kime ne?
Bir şeyleri eleştirmeden önce dönüp kendimize bakacağız mesela.
O bunu yapmış neden çünkü şöyle böyle diye eleştirene kadar kendi hayatımıza dönüp kendi hayatımızı güzelleştirmeliyiz. Eleştirmek yerine daha güzel bir şeye hizmet eder. En azından eleştirmek için bile olsa milletin hayatına bakmak yerine kendi hayatınızı güzel hale getirirsiniz ;)

Facebook kullanmıyorum.
İnstagram var sadece yazın cok sık paylasım yapıyorum , kısın ıcıme kapanıyorum :)
Kısın sadece anlık resımler paylasıyorum onlarda sılınıyor efendım butun gun orada olmalarının sebeblerı calısıyor olmaları olabılırmı , butun gun bendede kk acık duruyor ama evdeyken hıc bakamıyorum

Sürekli facebooktayım haber yorum Yen'i bakış açıları paylaşımlar. Kime dert olmuşsa umrumda değil. Eleştirenler atomu parçalıyor herhalde!

Ben de facebookta aşk yaşayanlara gıcığım,bi bitmediler ya :stop:

Sosyal medyada durmaksizin aktif olan insanlar icin arastirmalar, tartismalar yapiliyor.. Analizler keza.. Ama bunu bu ifadelerle konu olarak acmaniz bana gereksiz geldi.. Ben de her anini paylasanlardan pek hosnut degilim ama yapacak bisey de yok pek.. Takip ettiginiz kisilerin paylasimlarindan mi rahatsizsiniz? Kendinizle kiyas mi yapiyorsunuz? Nedir yani? Sadece "rahatsizim" diyorsaniz ya takibi birakin ya da sosyal medyayi..

Sosyal medyada durmaksizin aktif olan insanlar icin arastirmalar, tartismalar yapiliyor.. Analizler keza.. Ama bunu bu ifadelerle konu olarak acmaniz bana gereksiz geldi.. Ben de her anini paylasanlardan pek hosnut degilim ama yapacak bisey de yok pek.. Takip ettiginiz kisilerin paylasimlarindan mi rahatsizsiniz? Kendinizle kiyas mi yapiyorsunuz? Nedir yani? Sadece "rahatsizim" diyorsaniz ya takibi birakin ya da sosyal medyayi..

Rahatsız değilim ama mantığını anlamıyorum. Bir insan hiç mi sıkılmaz bütün gün orada olmaktan. Hani bir dönem vardır ilk defa instagrama üye olursun facebooka üye olursun sürekli birşey paylaşasın gelir. Ama bu kişiler senelerdir böyle. Durulmuyorlar

Ay bu facebook da ne dert oldu millete. Her hafta bununla ilgili bir konu açılıyor kesin.

Size ne kardeşim, ister bütün gün paylaşım yapar, ister tuvalete gittiğini bile yazar. Size ne?

Sosyolog musunuz, psikolog musunuz insanlara sosyal medya kullanım sıklığına göre karakter analizi yapacaksınız.

Kendinizi o insanlardan üstün mü görüyorsunuz paylaşım yapmayınca? Ya da o paylaşımlar karşısında ezik mi hissediyorsunuz? Nedir yani olay?

Back
X