sürekli fal baktırmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.618
22.541
598
Sanırım iyice bağımlı oldum, çıkmasa bile baktırasım geliyor. Bırakamıyorum falcıdan iyi şeyler duyarsam mutlu oluyorum kötü şeyler söylerse de modum düşüyor. Ya da mesela bir sınava girdim falımda çıkmadı kazanamıycam gibi bir psikolojiye giriyorum.
Bu şekilde abartıp bırakabilen oldu mu ?

Pazar günü can sıkıntısından mıdır nedir bilmiyorum tam 3 falcıya fal baktırdım iyice suyu çıktı.

not: aslında çok mutsuz bir dönemde olmam da etkili tutunacak dal arıyorum bir nevi.

Şu an işi bırakıp falcı olasım geldi... Ya da ek iş olarak falcılık mı yapsam.. kafamda deli sorular..

Cehennemde locanız hazır efenimm kıız şaka maka türk kahvesi içmeyi bırakırsan belki baktırmaya azcık ara verebilirsin günde 3 tanede öh yani

Falı geçin artık. Ben doğum haritama baktırdım, ağzım açık kaldı

Canım yapma etme. Dini boyutuna girmek istemiyorum ama o falcınıb dediğine inanmak yani banlanmak istemiyorum.. Biri öyle der biri böyle ancak kafanı karıştırırlar bence hic bulasma

ay doğum haritama da baktırcam da 1000 tl falan ya çok pahalı bacım : )
200e baktırdım ben ya, 350ye de başkasından randevu aldım bakalım benzer şeyler söyleyecek mi diye çünkü bu ay sonu olacak dediği bir şeye ne alakası var diyordum. Aniden oldu, çok saçma

ay evet hatta mesela geçen 5 ay önce 3 ay sonra araba alıyosun diyen falcıya yine fal baktırdım sanırım tescilli kerizim ...
Haşa, bazen insan güzel şeyler duymak için kendini kandırıyor malesef.
Inşallah hayatınız fallardaki kadar güzel olur :)

Lise yıllarımda böyle fal kafeler çok modaydı. Biz de arkadaşlarla okul çıkışlarında giderdik. Zamana göre iyi de para harcardık. Hiç çıkanını da görmedim alakasız alakasız atarlardı ama yine de giderdik. İyi bir şeyler duymak ya da umutlanmak için. O zamanlar hayatta okul dışında pek meşgalemiz yoktu sonradan daha ciddi olaylara düşünce (üniversite, gerçek ilişkiler, arkadaşlıklar) bıraktık gitti. Muhtemelen size aşılanan umut ve zaman geçirtmesi hoşunuza gidiyor ama boş şeyler. İnşallah en kısa zamanda kurtulursunuz.

Falcilar pek cogu kurnazdir..bakar gelene soyle bir genc mi yasi ileri mi..gencse niye gelir ask mesk yuzde 90..biraz yasi varsa koca kaynana elti uclusu derdi muhakkak..sonrasi salla gitsin..

Terapi sekli olarak ihtiyac duyuyor olabilirsin. Benim de bi arkadasim var zirt pirt falcilara gider sorsam sorununu asla anlatmaz falcilarin diyecegi olumlu bi cumleden isik arar. Bende falcilara cok gittim bulundugum sehirde epey var zaten.

Ama gercege yakin kimse bisey bilemedi. Amac goygoy olsun.
Hic yoklugunu aramiyorum onlara verecegim para cebimde kaliyor sende oyle dusunup o paraya kendine guzel bi elbise vs alabilirsin. :)

200e baktırdım ben ya, 350ye de başkasından randevu aldım bakalım benzer şeyler söyleyecek mi diye çünkü bu ay sonu olacak dediği bir şeye ne alakası var diyordum. Aniden oldu, çok saçma
200 e baktırdığın nasıldı hayatındaki dönüm noktalarını bildi mi ? : D ( ay falı bırakmak için açtığım konuda bile kopamıyorum asafkkgkh )
Haşa, bazen insan güzel şeyler duymak için kendini kandırıyor malesef.
Inşallah hayatınız fallardaki kadar güzel olur :)
amiiin, teşekkür ederim : )

200 e baktırdığın nasıldı hayatındaki dönüm noktalarını bildi mi ? : D ( ay falı bırakmak için açtığım konuda bile kopamıyorum asafkkgkh )

amiiin, teşekkür ederim : )
Geçmiş zaten full doğruydu. Geleceği de göreceğiz ancak düşüncelerimi de doğru söyledi, şunu düşünüyorsun ama yapma tarzı.
Bu evlilik sana hitap etmiyor ile bitirdi Boşanırsam ne olacak boşanmazsam ne olacak kısmını da söyledi çünkü bana bağlıymış falan işte...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…