- 28 Kasım 2010
- 42.547
- 141.320
- 798
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
şaka yaptım deyinnnnnnay doğum haritama da baktırcam da 1000 tl falan ya çok pahalı bacım : )
Bu çok fena bi psikoloji yaa bende bi ara sonra herşeyi fala göre beklediğimi farkedince tak diye bıraktım sende bi an önce bırak iyi gelmiyo insanaSanırım iyice bağımlı oldum, çıkmasa bile baktırasım geliyor. Bırakamıyorum falcıdan iyi şeyler duyarsam mutlu oluyorum kötü şeyler söylerse de modum düşüyor. Ya da mesela bir sınava girdim falımda çıkmadı kazanamıycam gibi bir psikolojiye giriyorum.
Bu şekilde abartıp bırakabilen oldu mu ?
Pazar günü can sıkıntısından mıdır nedir bilmiyorum tam 3 falcıya fal baktırdım iyice suyu çıktı.
not: aslında çok mutsuz bir dönemde olmam da etkili tutunacak dal arıyorum bir nevi.
Birde diyorlar türkiyede kriz var ahahaha bundan iste dogum haritasi 1000 tl aaa ama cok ucuz kaçmışşaka yaptım deyinnnnnn
Ayy hele sukur boyle zeki insalari gormek cok guzel ve umutlandirici ayol yarinin bile garantisi yokken benle ayni sekilde dünyaya gelmis her hangi bir özelliği olmayan sıradan bir insan evladi nasil yahu nasil bilecek gelecegi oldu olacak nasada ise baslasin Tey allahim yaKim gelecekten haber veriyorsa yalan söylüyordur.
Insallah kurtulursunuz bu işten.
tv de astrologlar bedava anlatıyor zaten.bir de artık net var elimizde yaz google al sana harita gelecek.1000 tl nedir yahuuuuuBirde diyorlar türkiyede kriz var ahahaha bundan iste dogum haritasi 1000 tl aaa ama cok ucuz kaçmış
Nerde ise baslarsa başlasın ne konumda olursa olsun geleceği Allah bilir.Ayy hele sukur boyle zeki insalari gormek cok guzel ve umutlandirici ayol yarinin bile garantisi yokken benle ayni sekilde dünyaya gelmis her hangi bir özelliği olmayan sıradan bir insan evladi nasil yahu nasil bilecek gelecegi oldu olacak nasada ise baslasin Tey allahim ya
Bunun adı ruhsal mastürbasyon baska adı yok birisi yazmis istersem beni eglendiriyor karismasana karismiyorum doya doya kaziklanin ben gorevimi yaptim uyardım eeee baganetv de astrologlar bedava anlatıyor zaten.bir de artık net var elimizde yaz google al sana harita gelecek.1000 tl nedir yahuuuuu
Yani diyorsunuz ki yüce rabbimiz peygamberimize bile vermediği gaybi bilme özelliğini o doğum haritası dediğiniz safsatayi size kakalayan sarlatana vermiş vay be200e baktırdım ben ya, 350ye de başkasından randevu aldım bakalım benzer şeyler söyleyecek mi diye çünkü bu ay sonu olacak dediği bir şeye ne alakası var diyordum. Aniden oldu, çok saçma
Iste umut iste zeka iste ışık alkisliyorum sizi bebeginize saglikla kavusun insallah Allah qnali babali büyütsünNerde ise baslarsa başlasın ne konumda olursa olsun geleceği Allah bilir.
Bunu bilir bunu söylerim.
Sanırım iyice bağımlı oldum, çıkmasa bile baktırasım geliyor. Bırakamıyorum falcıdan iyi şeyler duyarsam mutlu oluyorum kötü şeyler söylerse de modum düşüyor. Ya da mesela bir sınava girdim falımda çıkmadı kazanamıycam gibi bir psikolojiye giriyorum.
Bu şekilde abartıp bırakabilen oldu mu ?
Pazar günü can sıkıntısından mıdır nedir bilmiyorum tam 3 falcıya fal baktırdım iyice suyu çıktı.
not: aslında çok mutsuz bir dönemde olmam da etkili tutunacak dal arıyorum bir nevi.
Ay benim de ergenken çok platoniğim olmuştu, gösterişli bir kız değildim, ilgi çekmiyordum. Allah'tan fakirmişim de.Ay açılın en sevdiğim konu. Bir dönem sevgilimden yeni ayrılmışım, ilk ilişkim. Üniversite birinci sınıftayım. Her gün ağlıyorum ama. Dadandım falcılara. Elde avuçta ne varsa fala yatırdım. Falcı diyor bir aya kadar seni arayacak ay ben nasıl mutluyum, öbür falcı diyor hala seni düşünüyor adım atması yakın. Böyle böyle mutlu oluyorum. Ne falcılara ne paralar döktüm. Fal uğruna nelere gittim. Sonucu söyleyeyim o çocuk bana hiç dönmedi. İyi ki de dönmedi. Eğer onunla devam etsem eşimi tanıyamazdım. Zaman ilerleyince bana uygun biri olmadığını da anladım. Falcılar anı yorumlar sadece. Geçenlerde internette okumuştum biri yazmıştı ki bana geri dönmedin hiç değilse senin için gittiğim falcıların parasını ver
Bunun için sertifikalı falan bir eğitim alındığını biliyorsunuz herhalde değil mi?Yani diyorsunuz ki yüce rabbimiz peygamberimize bile vermediği gaybi bilme özelliğini o doğum haritası dediğiniz safsatayi size kakalayan sarlatana vermiş vay be
Evet çok mantıklı
Ay benim de ergenken çok platoniğim olmuştu, gösterişli bir kız değildim, ilgi çekmiyordum. Allah'tan fakirmişim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?