- 15 Ekim 2016
- 7.102
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
eski yıllarda medyum memiş ve medyum keto vardı.bir ara da birbirlerine düşmüşlerdi.yıllardır görünmüyorlar.ohh beeeeGüldür güldür izleyenler denk gelmistir belki bir skeç vardi hayrettin hoca ...asıl mesleği psikolog ama is yok cunku herkes haci hoca falcida o da kendini degistirip cinci hoca yapmis ahahaha iyi dalga geçiyorlar ama
İlahi çok güldümBunun için sertifikalı falan bir eğitim alındığını biliyorsunuz herhalde değil mi?
Yani diyorsunuz ki yüce rabbimiz peygamberimize bile vermediği gaybi bilme özelliğini o doğum haritası dediğiniz safsatayi size kakalayan sarlatana vermiş vay be
Evet çok mantıklı
İşin günah boyutunu düşünmenizi öneririm. Öte yandan falcılara ciddi bir miktar finans ayırdığınız belirgin. Benim önerim kendinize yatırım yapın falcıya değil kendi iç sesinizi dinleyin modunuzu yükselten şeyler yapın kendinizi ödüllendirir kitaplar okuyun sevgilerSanırım iyice bağımlı oldum, çıkmasa bile baktırasım geliyor. Bırakamıyorum falcıdan iyi şeyler duyarsam mutlu oluyorum kötü şeyler söylerse de modum düşüyor. Ya da mesela bir sınava girdim falımda çıkmadı kazanamıycam gibi bir psikolojiye giriyorum.
Bu şekilde abartıp bırakabilen oldu mu ?
Pazar günü can sıkıntısından mıdır nedir bilmiyorum tam 3 falcıya fal baktırdım iyice suyu çıktı.
not: aslında çok mutsuz bir dönemde olmam da etkili tutunacak dal arıyorum bir nevi.
Bunun için sertifikalı falan bir eğitim alındığını biliyorsunuz herhalde değil mi?
Agir vaka dediklerinden arkadasİlahi çok güldüm
O zaman Rabbimiz sertifikalı eğitim alana mı veriyor bu özelliği
Canım kardeşim gaybi sadece Allah bilir
Agir vaka dediklerinden arkadas
ben cennetlikmişim şekerim falımda çıktı sana 2 hurma atarım o taraftanHahaha iste bana boyle guzel konularla gelin yaaa
Ne guzel dert. Oyle internetten degil de canli canli yuz yuze saglam fal bakanini bulsam ben de baktircam
Muhabbet oluyor hosuma gidiyor yani.
Cehennemliksem iki odun da siz ativerin konu sahibi
el yordamıyla kendi kendime bakabilsem ben de güzel olur aslında : ))Amağnnn kendi falıma kendim bakıyom ben para mi vercem bide
Bu arada fal ve astroloji cok apayrı şeyler
Fal tamamen kişinin enerji düzeyi ile alakali
astroloji matematik işi,his falan işlemez orda
aa hangi falcıya vermiş telefonu var mıSize de aynı yorumu yazacağım bir arkadasa daha yazdım
Yani diyorsunuz ki yüce rabbimiz peygamberimize bile vermediği gaybi bilme özelliğini o şarlatan falciya vermiş öyle mi
Evet cidden çok mantıklı
ay evet hep dönecek diyolar ama dönen yok : DAy açılın en sevdiğim konu. Bir dönem sevgilimden yeni ayrılmışım, ilk ilişkim. Üniversite birinci sınıftayım. Her gün ağlıyorum ama. Dadandım falcılara. Elde avuçta ne varsa fala yatırdım. Falcı diyor bir aya kadar seni arayacak ay ben nasıl mutluyum, öbür falcı diyor hala seni düşünüyor adım atması yakın. Böyle böyle mutlu oluyorum. Ne falcılara ne paralar döktüm. Fal uğruna nelere gittim. Sonucu söyleyeyim o çocuk bana hiç dönmedi. İyi ki de dönmedi. Eğer onunla devam etsem eşimi tanıyamazdım. Zaman ilerleyince bana uygun biri olmadığını da anladım. Falcılar anı yorumlar sadece. Geçenlerde internette okumuştum biri yazmıştı ki bana geri dönmedin hiç değilse senin için gittiğim falcıların parasını ver
günah işleyenleri tespit moderatörüSen nesin pardon?
Bir tek fal baktırmayıp kalp kırma, yargılama, aşağılama gibi hiç bir günahı sallamayan müthiş dini bütün insan falan mı
Konuyu pas geçip nota gelelim, neden mutsuzsunuz? Çünkü sizin de farkında oldugunuz üzere fal amaç degil araç, mutsuzluğunuzu bastırıp rahatlama aracı.Sanırım iyice bağımlı oldum, çıkmasa bile baktırasım geliyor. Bırakamıyorum falcıdan iyi şeyler duyarsam mutlu oluyorum kötü şeyler söylerse de modum düşüyor. Ya da mesela bir sınava girdim falımda çıkmadı kazanamıycam gibi bir psikolojiye giriyorum.
Pazar günü can sıkıntısından mıdır nedir bilmiyorum tam 3 falcıya fal baktırdım iyice suyu çıktı.
not: aslında çok mutsuz bir dönemde olmam da etkili tutunacak dal arıyorum bir nevi.
Müdürümü öldürsünler istiyorum : ))))Konuyu pas geçip nota gelelim, neden mutsuzsunuz? Çünkü sizin de farkında oldugunuz üzere fal amaç degil araç, mutsuzluğunuzu bastırıp rahatlama aracı.
Yalnız degilsiniz bu arada, hemen hemen hepimiz gerçekte çözemediğimiz problemleri gerçek üstü yollarla çözdüğümüz illüzyonu yaratıp stres seviyemizi düşürmeye çalışıyoruz. Basitçe işyerinde bize kök söktüren bi üstümüzün, kendi üstü tarafından kovulduğu gündüz rüyalarına dalıyoruz mesela mesainin ortasında. Hicbi işe yaramamakla beraber iyi geliyoYa da hakkımızı savunma imkanı dahi bulamadığımız bi adaletsizlikle karşılaştığımızda bu duygunun altında ezilmemek için zihnimizde olayı daha üst potansiyel bi varlığın adaletine havale ediyoruz mesela. Bu da hicbi işe yaramıyo ama bizi savaşmadığımız/savaşamadığımız bi sayfada takılıp kalmanın stresinden, suçluluğundan kurtarıyo bizi.
Herkes biraz devekuşudur özetle, arada kafayı kuma gömüp yalandan hayat güzel demekten zarar gelmez. Ama bunu yaparken dozunu kaçırmamak, hayallerle avunayım derken gerçek problemlerimize bir yenisini eklememek lazım. Mesela fal bağımlılığı gibi. Maddi manevi batak diye bagırıyo resmen.
O yüzden gerçek sorunları daha fazla bastırmayın. Anlatın da yorum sahibeleri el atsın.
Bir tane aşırı popüler bir fal uygulaması var,sevgilisinden ayrılınca arkadaşım feci şekilde maddi manevi ona sarmıştı..Fal uygulamasından kahve fincanından medet umacak kadar acı çekiyordu..Arada eğlencesine benimde yolladığım oluyordu isabet ettiğide oluyordu ama bizimkisi günde 3 fincan kahve içip ısrarla fal yolluyordu..Fallarda aşırı pozitif şeyler söylüyordu..Yok şöyle kapına gelecek siz ruh eşisiniz barışacaksınız o sensiz çok mutsuz şu bu derken bi gün bana bi foto yolladı,eski sevgilisi yeni sevgili yapmış tatile bile çıkılmış boy boy aşk pozları aşk sözleri...Bizimki bu sefer büsbütün yıkıldı...Oysa “hayırlıysa dönsün” diyip Allah’a,zamana bıraksaydı bu kadar canı yanmayacaktı...Bu tarz şeylere çok kaptırmamak lazım,sonu genellikle hüsranla bitiyor.Sanırım iyice bağımlı oldum, çıkmasa bile baktırasım geliyor. Bırakamıyorum falcıdan iyi şeyler duyarsam mutlu oluyorum kötü şeyler söylerse de modum düşüyor. Ya da mesela bir sınava girdim falımda çıkmadı kazanamıycam gibi bir psikolojiye giriyorum.
Bence uğraşma bazi insanlar sahte mutlulugu istiyor seviyor kandirilmayi yapacak bir sey yok varini yogunu falcilara haci hocalara büyuculere yatiranlar hep el de sifir insanlardir ayol bari tüyo alıp lotto falan oynayip zengin olsalar neyse yani her falcida ayni terane gelecegin parlak popon yusyuvarlak ve siradakiiiiiiİşin günah boyutunu düşünmenizi öneririm. Öte yandan falcılara ciddi bir miktar finans ayırdığınız belirgin. Benim önerim kendinize yatırım yapın falcıya değil kendi iç sesinizi dinleyin modunuzu yükselten şeyler yapın kendinizi ödüllendirir kitaplar okuyun sevgiler
Üç sene oldu herhalde, benimki müdürüm degildi ama baska bi birimin müdürüydü, kafasına delgeç fırlattığımı mı hayal etmedim, rüyalarımda bay andropozu camdan mı atmadım neler nelerMüdürümü öldürsünler istiyorum : ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?