Sürekli Geçmişe Gitmek

karalahana06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
898
519
53
İyi geceler sevgili KK üyeleri. Geçmiş bayramınız Mübarek olsun. Kızlar ben son birkaç senedir sürekli geçmişi düşünüyorum... Güzel geçen çocukluğumu, ailemle çıktığımız kalabalık yolculukları falan. Şimdi her birimiz farklı illerdeyiz kardeşlerim ve kuzenlerimle falan... Çok Şükür güzel sayılabilecek bir şehirde eşimle birlikte güzelce yaşayıp gidiyoruz... Ama sürekli eski albümler eski fotoğraflara bakıp hüzünleniyorum... Eskiden daha mı iyiydi sanki diyorum... Acaba çocuklarım olursa benim kadar şanslı olabilecekler mi diyorum.... Şimdi bir de bayrama memlekete gidip geldik iyice depreştim. Annem babam da sağlar çok Şükür... Hani desem ki kaybettim ve özlem duyuyorum öyle bir durum da yok.. Neden böyle hissediyorum acaba

İyi geceler sevgili KK üyeleri. Geçmiş bayramınız Mübarek olsun. Kızlar ben son birkaç senedir sürekli geçmişi düşünüyorum... Güzel geçen çocukluğumu, ailemle çıktığımız kalabalık yolculukları falan. Şimdi her birimiz farklı illerdeyiz kardeşlerim ve kuzenlerimle falan... Çok Şükür güzel sayılabilecek bir şehirde eşimle birlikte güzelce yaşayıp gidiyoruz... Ama sürekli eski albümler eski fotoğraflara bakıp hüzünleniyorum... Eskiden daha mı iyiydi sanki diyorum... Acaba çocuklarım olursa benim kadar şanslı olabilecekler mi diyorum.... Şimdi bir de bayrama memlekete gidip geldik iyice depreştim. Annem babam da sağlar çok Şükür... Hani desem ki kaybettim ve özlem duyuyorum öyle bir durum da yok.. Neden böyle hissediyorum acaba

Bende öyleyim sürekli çocukluğum eskiden ailemle geçirdiğim güzel günler geliyor aklıma hüzünleniyorum bizde de herkes farklı şehirlerde. Ama hiç birşey eskisi gibi değil. Mutsuz olmak için sebebimiz var maalesef.

Çok minnoş bir dertmiş :KK200: Herkes sağ salimse eşinle yuvanda huzurluysan şükret. Hepimiz çocukluğumuzu bekarlığımızı okul yıllarımızı vs özlüyoruz ama mevcut durum güzelse arada gelir gider anılar depreşir falan geçici duygular bunlar..

Gecmisteki kotuyu dusunmektense iyiyi dusunmek kotu degildir herhalde 🤔 ne guzel iyi seyler hatirliyor olmaniz maalesef bir cok insan bunu yapamiyor

Geçmişi bende cok ozluyorum birde gurbette oldugum icin sucluluk duyuyorum keske diyorum ailemle ayni sehirde olsaydim o sekilde mantik cercevesinde evlilik yapsaydim nasil olurdu qcaba diyorum .hayat kisa ve yilda kac gun goruyoruz onlari cok uzuliyorum :(

Ah ne güzel sordunuz...
Hayat devam ettikçe dertler bitmiyor. Umarım bir an evvel bizde profilinizde ki karakter gibi yıllarca süren o eziyetli uykudan uyanırız.
Umarım.. Aslında profildeki karakter benim saf iyi niyetli uykumu tasvir ediyo.. Etrafımdaki kötülükleri hiçbizaman farkedememiş derin derin uyumuşum yıllarca.. Bi psikopat sayesinde bütün kötülüklere gözümü açtım, açmaz olaydım, hayat toz pembeyken daha güzeldi.. :KK200:

Umarım.. Aslında profildeki karakter benim saf iyi niyetli uykumu tasvir ediyo.. Etrafımdaki kötülükleri hiçbizaman farkedememiş derin derin uyumuşum yıllarca.. Bi psikopat sayesinde bütün kötülüklere gözümü açtım, açmaz olaydım, hayat toz pembeyken daha güzeldi.. :KK200:
Yeniden hayatı güzelleştirmekte bizim elimizde ama. Ben şuna inanıyorum çekilen her çilenin sonunda mutlaka güzel bir şey bizi bekliyor.
İnşallah Rabbim şu güzel günde bizi tez feraha kavuşturur.

Yeniden hayatı güzelleştirmekte bizim elimizde ama. Ben şuna inanıyorum çekilen her çilenin sonunda mutlaka güzel bir şey bizi bekliyor.
İnşallah Rabbim şu güzel günde bizi tez feraha kavuşturur.
Masallara inan diye bir çocuk şarkısı dinledim bugün onlar bile umut veriyor artık bana:) Dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun..:KK36:

Konu sahibi niye taşlanmış anlayamadım....daha mutlu olduğu zamanları özlemiş işte. İnsan cümbür cemaat birlik olunca daha mutlu oluyor. Günümüz insanı yalnız.

Ayni ben.

Eskileri görünce hemen ağlarım.

Mesela şimdilerde ıssız kalan dede evimi görmek bana çok zor geliyor.

Ben çocukken annem babam çok gençti. Onu da özlüyorum.

Bi kuzenim var. Ona anlatırdım hep. Bi keresinde demişti ki "abla,büyüdüğüne senin kadar mutsuz olan hiçkimse görmedim"

Büyümek hiç bana gore degilmiş.

2 senelik evliyim.

Bekarken şimdikine kıyasla çok konforsuz bir yatakta yatıyordjm. Ama babamın evindeki uykuları bu yatakta hiç uyuyamadım.

Dünyadaki uykuların en güzeli bence babaevi uykusu.

Ve dünyanın en güzel evi babamın evi.

Konu sahibi niye taşlanmış anlayamadım....daha mutlu olduğu zamanları özlemiş işte. İnsan cümbür cemaat birlik olunca daha mutlu oluyor. Günümüz insanı yalnız.
Beş vakit farz namaz neyse konu sahibini taşlamak odur çünkü.

Illaki yapilmali.hic kararı yok.

Teşekkür ederim desteğiniz için .. Ben de bunu anlamıyorum. Burada kayıtlı üyelerin çoğu sanki sırf taşlamak için geliyor... Geçmişe büyük bir özlem duyuyorum. Bunun şu anki mutsuzluğumla falan ilgisi yok. Çok Şükür ki mutluyum... Ama gurbette olunca ister istemez eskiler geliyor insanın aklına

Seniçok iyi anlıyorum. Ama şükredelim ki kötü bir şeyler yaşamamışız. Bendeçok özlüyorum. Ama sanırım bir daha geri gelmeyeceklerini kabullendim

Back
X