- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
İyi geceler sevgili KK üyeleri. Geçmiş bayramınız Mübarek olsun. Kızlar ben son birkaç senedir sürekli geçmişi düşünüyorum... Güzel geçen çocukluğumu, ailemle çıktığımız kalabalık yolculukları falan. Şimdi her birimiz farklı illerdeyiz kardeşlerim ve kuzenlerimle falan... Çok Şükür güzel sayılabilecek bir şehirde eşimle birlikte güzelce yaşayıp gidiyoruz... Ama sürekli eski albümler eski fotoğraflara bakıp hüzünleniyorum... Eskiden daha mı iyiydi sanki diyorum... Acaba çocuklarım olursa benim kadar şanslı olabilecekler mi diyorum.... Şimdi bir de bayrama memlekete gidip geldik iyice depreştim. Annem babam da sağlar çok Şükür... Hani desem ki kaybettim ve özlem duyuyorum öyle bir durum da yok.. Neden böyle hissediyorum acaba
Gecmisteki kotuyu dusunmektense iyiyi dusunmek kotu degildir herhaldeİyi geceler sevgili KK üyeleri. Geçmiş bayramınız Mübarek olsun. Kızlar ben son birkaç senedir sürekli geçmişi düşünüyorum... Güzel geçen çocukluğumu, ailemle çıktığımız kalabalık yolculukları falan. Şimdi her birimiz farklı illerdeyiz kardeşlerim ve kuzenlerimle falan... Çok Şükür güzel sayılabilecek bir şehirde eşimle birlikte güzelce yaşayıp gidiyoruz... Ama sürekli eski albümler eski fotoğraflara bakıp hüzünleniyorum... Eskiden daha mı iyiydi sanki diyorum... Acaba çocuklarım olursa benim kadar şanslı olabilecekler mi diyorum.... Şimdi bir de bayrama memlekete gidip geldik iyice depreştim. Annem babam da sağlar çok Şükür... Hani desem ki kaybettim ve özlem duyuyorum öyle bir durum da yok.. Neden böyle hissediyorum acaba
Ah ne güzel sordunuz...Peki biz dert dünyasından ne zaman çıkıcazKajmery34 ?
Umarım.. Aslında profildeki karakter benim saf iyi niyetli uykumu tasvir ediyo.. Etrafımdaki kötülükleri hiçbizaman farkedememiş derin derin uyumuşum yıllarca.. Bi psikopat sayesinde bütün kötülüklere gözümü açtım, açmaz olaydım, hayat toz pembeyken daha güzeldi..Ah ne güzel sordunuz...
Hayat devam ettikçe dertler bitmiyor. Umarım bir an evvel bizde profilinizde ki karakter gibi yıllarca süren o eziyetli uykudan uyanırız.
Yeniden hayatı güzelleştirmekte bizim elimizde ama. Ben şuna inanıyorum çekilen her çilenin sonunda mutlaka güzel bir şey bizi bekliyor.Umarım.. Aslında profildeki karakter benim saf iyi niyetli uykumu tasvir ediyo.. Etrafımdaki kötülükleri hiçbizaman farkedememiş derin derin uyumuşum yıllarca.. Bi psikopat sayesinde bütün kötülüklere gözümü açtım, açmaz olaydım, hayat toz pembeyken daha güzeldi..
Masallara inan diye bir çocuk şarkısı dinledim bugün onlar bile umut veriyor artık bana:) Dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun..Yeniden hayatı güzelleştirmekte bizim elimizde ama. Ben şuna inanıyorum çekilen her çilenin sonunda mutlaka güzel bir şey bizi bekliyor.
İnşallah Rabbim şu güzel günde bizi tez feraha kavuşturur.
Ayni ben.İyi geceler sevgili KK üyeleri. Geçmiş bayramınız Mübarek olsun. Kızlar ben son birkaç senedir sürekli geçmişi düşünüyorum... Güzel geçen çocukluğumu, ailemle çıktığımız kalabalık yolculukları falan. Şimdi her birimiz farklı illerdeyiz kardeşlerim ve kuzenlerimle falan... Çok Şükür güzel sayılabilecek bir şehirde eşimle birlikte güzelce yaşayıp gidiyoruz... Ama sürekli eski albümler eski fotoğraflara bakıp hüzünleniyorum... Eskiden daha mı iyiydi sanki diyorum... Acaba çocuklarım olursa benim kadar şanslı olabilecekler mi diyorum.... Şimdi bir de bayrama memlekete gidip geldik iyice depreştim. Annem babam da sağlar çok Şükür... Hani desem ki kaybettim ve özlem duyuyorum öyle bir durum da yok.. Neden böyle hissediyorum acaba
Beş vakit farz namaz neyse konu sahibini taşlamak odur çünkü.Konu sahibi niye taşlanmış anlayamadım....daha mutlu olduğu zamanları özlemiş işte. İnsan cümbür cemaat birlik olunca daha mutlu oluyor. Günümüz insanı yalnız.
Beş vakit farz namaz neyse konu sahibini taşlamak odur çünkü.
Illaki yapilmali.hic kararı yok.
Teşekkür ederim desteğiniz için .. Ben de bunu anlamıyorum. Burada kayıtlı üyelerin çoğu sanki sırf taşlamak için geliyor... Geçmişe büyük bir özlem duyuyorum. Bunun şu anki mutsuzluğumla falan ilgisi yok. Çok Şükür ki mutluyum... Ama gurbette olunca ister istemez eskiler geliyor insanın aklınaKonu sahibi niye taşlanmış anlayamadım....daha mutlu olduğu zamanları özlemiş işte. İnsan cümbür cemaat birlik olunca daha mutlu oluyor. Günümüz insanı yalnız.
Seniçok iyi anlıyorum. Ama şükredelim ki kötü bir şeyler yaşamamışız. Bendeçok özlüyorum. Ama sanırım bir daha geri gelmeyeceklerini kabullendimİyi geceler sevgili KK üyeleri. Geçmiş bayramınız Mübarek olsun. Kızlar ben son birkaç senedir sürekli geçmişi düşünüyorum... Güzel geçen çocukluğumu, ailemle çıktığımız kalabalık yolculukları falan. Şimdi her birimiz farklı illerdeyiz kardeşlerim ve kuzenlerimle falan... Çok Şükür güzel sayılabilecek bir şehirde eşimle birlikte güzelce yaşayıp gidiyoruz... Ama sürekli eski albümler eski fotoğraflara bakıp hüzünleniyorum... Eskiden daha mı iyiydi sanki diyorum... Acaba çocuklarım olursa benim kadar şanslı olabilecekler mi diyorum.... Şimdi bir de bayrama memlekete gidip geldik iyice depreştim. Annem babam da sağlar çok Şükür... Hani desem ki kaybettim ve özlem duyuyorum öyle bir durum da yok.. Neden böyle hissediyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?