evet kızlar benim sorunum bu. Hep gelecek kaygısı duyuyorum, şu an çok yüksek bir gelirimiz var ve yeni ev aldık baya büyük bir borcun altına girip ama ödemede güçlük çekmiyoruz, kredi ödenince bile hatrı sayılır bir para kalıyor elimize. Birde bankada birikmişimiz var, onlara ev alırken dokunmadık. Ama ben rahat değilim hep ilerisini düşünüyorum. Özel sektör çalışanıyız yaşlanınca ne olacak kim bizi 60 yaşımıza kadar çalıştıracak.

Hep böyle şeyler düşünüyorum. Yeni evimizin eksikleri var mesela ama birikmişe dokunmuyorum, taksitle alıyorum alacaklarımı.
Bu kadar kaygılı yaşamak istemiyorum, paramın keyfini süreyim diyorum ama olmuyor, şimdi de krediden dolayı ya eşim işte çıkarılırsa diye hesaplar yapıyorum, tazminat ve bankadaki para kaç ay kredimize yeter vs. diye. Neden böyle oldum bilmiyorum, evlenmeden önce hiç böyle değildim, ki o zaman hiç param yoktu, ama bu kadar gelecek kaygım da yoktu. Belkide bu standarda alışamadım ve elimden gitmesinden korkuyorum. Nedir benim sorunum tam olarak?

Bıktım her gün bunları düşünmekten