Sürekli gerginim

Bu sinir benim bahsettiğim gibi sinir mi yoksa damar sinir gibi bir sinir mi ? Yani ben de bu bölümden randevu alabilir miyim sinirli olduğum için
Hepsi bütün onların.
Çok asabiyim, eskiden kendi .okumla bile kavga ederdim :D
Yaşanmışlıkların etkileri işte.
Kiminin midesine kiminin başına kiminin de benim gibi tüm sinir sistemine vurabiliyor.
Ben psikolojik olmaktan öteye geçtim, fiziksel hasara da girdim o yüzden randevu aldım.
Sinirlerde yanmalar, sıkışmalar, belimde tutulmalar falan olmaya başladığı için.
Sizde fiziksel hasar görülmemişse psikolog yardımı iyi gelebilir.
Ben çoktan geçtim o evreyi, işim doktorluk artık. İlerlemeden de çözmek konusunda kararlıyım.

Valla öyle hiç bakmadım canım. Endokrine gitmiştim orada istedi doktor. Sadece insülin var demişti
0 -4,5 arası normal değer diğer gözüküyor çoğu testte. Ama aslında 1-2 arası olması lazım, onun harici sıkıntı. Eğer kendiniz sadece baktıysanız yanıltıcı olabilir diye düşündüm, ama zaten sonucu uzman görmüş :)

Son zamanlarda başladıysa 3 gün önce dolunay vardı ve Mars Satürn kavuşumu, bunlar genelde insanlarda agresyonu artıran etkiler, bütün astrologlar sakin kalmaya çalışın diyordu yazılarında, özellikle dolunay zamanları bir de zorlu açılar olduğunda insanlar daha gergin oluyor. Araştırma sonucunda dolunaya yakın zamanlarda suç ve kaza oranlarında artış görülmüş. Yani sorun siz de olmayabilir. Neler yapabilirsiniz enerjinizi pozitif şeylere yönlendirebilirsiniz, yürüyüş spor gibi veya sık sık duş alabilirsiniz. Toprak veya bahçeyle ilgilenmek insanı sakinleştiriyor, şuanda tam ekim ayları aslında balkona çiçek vs ekebilirsiniz, filizlenmiş patates soğan bile ekebilirsiniz evde varsa. Sakin müzikler dinleyebilirsiniz rock ve rap daha çok geriyor mesela beni. Limonlu su içebilirsiniz hem kanı temizler, tansiyonu düşürür hem de ferahlatır. Astroloji ile aranız nasıl, burcunuz nedir? Ateş grubu olma ihtimaliniz yüksek.
Ben aslan burcuyum ve bu ara aşırı sinir basıyor bi sebep yokken. Burcumdan dolayı mı yani:bicak:

Ben aslan burcuyum ve bu ara aşırı sinir basıyor bi sebep yokken. Burcumdan dolayı mı yani:bicak:
Özellikle ateş burcunu (Koç,Aslan,Yay) çok etkiliyor, çünkü Merkür gerilemesi Koç'ta şuanda 16 nisana kadar sürecek sanırım. Yükseleni veya ay burcu ateş olanlar da etkilenir muhakkak. Yanlış anlamalar, tartışmalar vs bunlara dikkat etmek gerek bu tarihe kadar. Ben devamlı astrolojiyi takip ediyorum ama bu dolunayda hem Satürn Mars kavuşumu hem de Merkür Koç gerilemesini pek hayra yormamışlardı. Kendi içimize çekilmek kafamızı dinlemek daha iyi görünüyor, insanlar arasında anlaşmazlık sürtüşmeler daha sık görülebilir. Sağ salim atlatabiliriz inşallah :) Psikolojik olarak etkiliyor insanı ama tabi ki irademizle öfkeyi bastırmak zorundayız. En güzeli dua etmek, bol su içmek, sakin müzikler dinlemek bence böyle zamanlarda.

Özellikle ateş burcunu (Koç,Aslan,Yay) çok etkiliyor, çünkü Merkür gerilemesi Koç'ta şuanda 16 nisana kadar sürecek sanırım. Yükseleni veya ay burcu ateş olanlar da etkilenir muhakkak. Yanlış anlamalar, tartışmalar vs bunlara dikkat etmek gerek bu tarihe kadar. Ben devamlı astrolojiyi takip ediyorum ama bu dolunayda hem Satürn Mars kavuşumu hem de Merkür Koç gerilemesini pek hayra yormamışlardı. Kendi içimize çekilmek kafamızı dinlemek daha iyi görünüyor, insanlar arasında anlaşmazlık sürtüşmeler daha sık görülebilir. Sağ salim atlatabiliriz inşallah :) Psikolojik olarak etkiliyor insanı ama tabi ki irademizle öfkeyi bastırmak zorundayız. En güzeli dua etmek, bol su içmek, sakin müzikler dinlemek bence böyle zamanlarda.
İnşallah pürüzsüz atlatırız:) teşekkürler:)

hem mevsim geçişleri, hem hormonlar vs kadın olarak işimiz zor :) en iyisi bi doktora gidip işin aslını öğrenmek.

Ben sizi anlıyorum.Burcum koc yukselenım aslan.Bneim payım arkadaslarımın hepsinin evlenmiş barklanmış olması,başka bir sehirde yalnız yaşıyor ve çalışıyor olusum.Onun dısında iş haricinde sosyal cevrem yok maalesef.En kucuk seye sinirleniyorum,araba kullanırken yada olaylara alnımda ates cıkıyor gıbı hissediyorum.Psikologa gittim ileri boyutta değil Çevre değiştir hobi edin ılımlı ol falan filan dedi.Yalnız evde ıkı kedim var aşırı iyi geliyor tavsiye ederim.

ben de gergin bir karakterim sırt ağrıları ve mide problemlerim kaçınılmaz bu sebeple...

Back
X