Sürekli görüşmekten sıkılıyormuş

Firstnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
233
70
98
31
İyi geceler, daha önce böyle bir problem yaşayan var mı bilmiyorum. Benimki sık sık görüştüğümüzde bunalıyormuş, kendine vakit ayırmak istiyormuş. Bu bana çok garip geldi. Nebileyim aynı arkadaşlarımla sürekli vakit geçirsem sıkılırım ama ablamı her gün görsem sıkılmam. Keza beyefendiyi de öyle. Hayatımdaki konumu itibariyle sıkılmak bana saçma geliyor. Bir insan sevdiği birinden nasıl sıkılabilir ki? her erkek mi böyle acaba... sayfa 6 yorum güncelledim eksik anlatmışım biraz

Son düzenleme:
şöyleki sabah 9 dan akşam geç saatlere kadar çalışıyor bir tek pazar günü tatil her pazar ben ona gidince bunalıyor galiba

evet bütün boş vakitlerini benle geçiriyor ama şimdide işten çıktı atladı taksiye bana geliyor anlamıyorum bende bide evbakıyoruz bi yandan eve çıkıcaz beraber kafam allak bullak oldu

ee aynı evde olunca ne yapacak ?
insan sevgilisinden bunalır mı yahu ?
yani aynı evde olunca biraz daha rutine binicek galiba herkes kendi işine bakabilecek ama böyle ben ona gidince misafirolmuş oluyorum benle ilgilenmek durumunda kalıyor

yani aynı evde olunca biraz daha rutine binicek galiba herkes kendi işine bakabilecek ama böyle ben ona gidince misafirolmuş oluyorum benle ilgilenmek durumunda kalıyor

iyide insan sevgilisi ile ilgilenmek ister zaten .. haftada bir gidiyorsanız normal bir süre ..
ne kadarlık bir ilişkiden bahsediyoruz?

Bu laflardan sonra bir de aynı eve mi çıkmayı düşünüyorsunuz siz.
Senden sıkılmış anlaşılan insan sevdiği görmek için fırsat yaratır senin ki sıkılmış. Aynı eve çıktığınız da ne yapacaksınız.
Senden sıkıldım bir kaç gün başka bir yerde mi kal diyecek.

Ben sıkılırım, sıkılıyordum da zamanında.
Kendime ayıracak vaktim kalmazsa, ne bileyim rutin işlerimi yapamaz sevdiğim arkadaşlarımı göremezsem tüm boş vaktimi sadece hayatımdaki insana ayırırsam sıkılırım. Bunun sevmekle alakası yok. Sevgiliyken arada sıkılıp bu hafta sonu görüşmeyelim demişliğim var eşime.

Bilemedim ben.

Kendime ayıracak vaktim kalmasa depresyona bile girerim.

Boş vakti kalmıyorsa çok da anormal değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…