Sürekli görüşmekten sıkılıyormuş

eşimle sevgili ve nişanlılık dönemlerinde bıraksalar dipdibe yaşayacaktık.çok aşıktık körkütük.görmeden değil bir gün üç saat tahammülümüz yoktu.o yüzden bana ters sıkılma durmları.

zaten çalıştığı için arada bir kendine vakit ayrımak istemesi normal ama bu şekilde söylemesi hoş değil.
bende hergün görüşüyorsunuz sandım..
evlenince ne yapacak merak ediyorum.

Kaliteli vakit geçirmiyor olabilirsiniz. Her ilişkide insanların kendilerine ait bir alan olması gerektiğine inanıyorum. Eğer bahsettiğiniz bu değilse zaten bu kişi için siz bitmişsinizdir. Ardınızda bırakmanız gereken bir insan kendisi.

haftada üç gün görüşme çok normal; yarın evlenince napacak.. sana birşey söyleyeyim mi; bana en son buna benzer bir laf eden nişanlıma öyle bir posta koydum ki; 8 yıl oldu yüzümü göremedi bir daha burada kadınlık gururunu konuşturacaksın artık; gerisi sana kalmış.

Bence pek sevgisizlikle alakası yok.
Nişanlımı çok severim ama kendime ayırmam gereken zamanları ayıramaya başladığımda ruhum sıkılıyor. Telefonu bile açasım gelmiyor.
Gerçi yanımda oluncada kendimi unutuyorum.
Normal bir serzenişte bulunmuş bence.

Biz de sevgiliyken haftada 2 3 gün görüşürdük ortalama.Yetiyordu devamlı görüşünce insanın kendine ayıracak vakti kalmıyor.Tek sevgilim yoktu hayatımda arkadaşlarım ve ailemde var ki ben yalnız vakit geçirmeyi de seviyorum.Bir de çalışıyorum işten çık istanbul trafiği çek 2 saat otur eve gel çok yoruyordu tabi. O yüzden sevgilinize hak veriyorum:) Tüm boş vaktini sizinle geçirirse kendine ayıracak vakti kalmıyor ve haklı geldi bana. Şimdi evliyiz 9aylık ve akşam olsunda kocamla vakit geçireyim diyorum öyle özlüyorum:)

eşlerin bile ayrı, nefes alabilecekleri dünyaları olması taraftarıyım. Sürekli dibdibe bir hayat beni de sıkar. Amma velakin sevgililik aşamasında erkek arkadaşımın "senden sıkıldım, çok beraberiz " demesi ciddi kırabilirdi gururumu.söyleme var söyleme var. Çevremde örneklere bakıyorum, bizimde bir çiftimiz var iki tarafta seviyor fakat hatun kişisinin aşırı baskıcı tavrı, sürekli beraber olma isteği çocuğu bunaltmış durumda.Sevdiği halde o yanında yokken daha rahat nefes aldığını söylüyordu geçenlerde :) Biraz kendinizi çekseniz, hazır dile de getirilmiş.Belki gerçekten abartıyorsunuzdur görüşmeyi.

Aslinda bu dogrudur ama yanlis ifade etmis. Insan kendisine özel vakit ayirmak istiyor. Bos kaldigi ilk anda sizinle görüşüyor ise normal sıkılması..
Ama öyle degilse var bir gariplik.

Evlense napicak sıkıldim bi annenin evine git falanmi diycek erkeklerin sacma bahanelerinin altindan hep.birsey cikar madem sıkıliyor iyi deyip gorusmeyin bir sure hayatindan memnunsa zaten bir iliski yoktur ortada
papaz hergün aynı pilavı mı yer mantığıyla başkalarına gidecek demekki

Haftanın 3 günü görüşüyor olmanız fazla olmayabilir ama
bu adam tüm boş vaktini size ayırıp
otomatiğe bağlamışsa sıkılması kadar doğal bir şey olamaz.
Özel işleri olabilir, yalnız kalmak,
Hiç bir şey yapmadan tüm gün malak gibi uyumak,
Yada arkadaşlarıyla da takılmak
onlara da zaman ayırmak isteyebilir..
Bence söylediği şeyde hiç birşey yok, son derece insani...

evet biraz eksik anlattım galiba baştan alayım. Aşırı hassas bir yapım var derken görüşmek istemediğini sıkıldığını ima ettiğinde alınıyorum.Kendisi de aynen böyle söyledi seninle vakit geçirmekten sıkıldığımda bir şey diyemiyorum bir şey söylesem de ima etsem de alınıyorsun. Bunun çözümü yok dedi. Bunu söyleme sebebi de o gece tartıştıktan sonra ben bir daha evine gitmedim onun gel diyip duruyor gitmiyorum ben de sebep sordu cevaben gel diyorsun sonra böyle problem oluyor sıkılıyorsun anlayamıyorum duygularını dedim. Ben süpriz yapıp evine gittim o da arkadaşlarıylaydı ya sordu bende misin diye evet desem eve gelicekti ben de güya süpriz olsun diye söylemedim sen de değilim dedim o da gitmiş arkadaşları ile buluşmuş. Bekle bekle gelmedi mesaj attım ben eve gidiyorum sana gelmiştim diye aradı işte tartıştık kötü oldum bende iyi hissetmiyorum ona rağmen arkadaşlarınla mı kalacaksın dedim o da işte ben her boş vaktimi sana ayırmak zorunda mıyım hiç mi arkadaşlarımı görmicem emrivaki yapıyorsun şuan bir daha habersiz geliceksen gelme benim evime dedi. Bende çıktım gittim sonra sabaha kadar aradı özür diledi bir daha böyle bir şeyler karşılaşmayacaksın bi anlık sinirle söyledim tabiki görmek istiyorum dedi gecenin beşinde de kalktı yanıma geldi. uyuyamamış. seni özlemediğimi zannediyosun falan dedi. velhasık kelam bu olay üstüne çağırdığı halde gitmeyince ben söyledim işte ona böyle böyle bu yüzden gelmiyorum diye o da çok alınıyorsun bir şey söyleyemiyorum vakit geçirmekten sıkılınca dedi. sadece pazar günleri var elinde.

Demekki seninle vakit geçirmekten hoşlanmıyo ayrıl diyemem ama gözden geçir ilişkinizi
Seni görebilmek için deliren biri çıkacaktır karşına.

Erkek arkadaşını haklı bulamadım ben, insan sevdiğiyle vakit geçirmekten sıkılmaz bence, ortada garip bir durum vat. Ayrıca sen kötü hissediyorum dediğin halde evet arkadaşlarımda kalacağım diyerek odunluk etmiş. Kalbi kırdıktan sonra özür dilemenin bir anlamı olmuyor işte.

e her dışarı çıkış para demek yani
ben de sevmiyordum sevgilimle çok çıkmayı çünkü o ara işsizdim param azdı anca yetiyordu haftada birden fazlası gözüme geliyordu
gerçi siz evine gidiyorsunuz maddi sıkıntı olmaz ama ilk aklıma o geldi doğrusu

ben bir zamanlar seviyorken bırak her gün görmeyi her saniye görsem asla sıkılmazdım. o kadar çok yanımda istiyordum ki onu. yanındayken bile özlüyordum. seven bir insan sürekli görmek ister, görmediğinde özler. duyguları yeterli değil demek ki.

yok ya dikkat ediyorum o konuda genelde ödetmek istemiyor ama o çalışıyorsa benim de bursum var ben de ona gittiğimde yemek falan yapıyorum o konuda çok eli açık hiç aklının ucuna geldiğini sanmıyorum ama kitap okumayı falan çok seviyor yüksek lisans yapıyor bi yandan makaleleri vs var işi zaten çok yoğun genelde az boş vakti var yani

yani ne bileyim gelmiş 29 30 yaşına ben 22 yaşındayım ben kadar heyecanlı yaşayabilir mi duygularını çok emin değilim

iyi de herkesin hayatı farklı

7/24 sevgilisi ile olmak istemeyebilir insan

evcliyim ben de istemiyorum 7/24 görmek mesela

farklı bağımsız hayatlar önemli yani adam size her seferinde akadaşlarım dememiş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…