- 14 Şubat 2017
- 91
- 31
- 3
- 45
- Konu Sahibi Bebisim0404
Sürekli gülen bir eşiniz olsa kavga ettiğiniz bağırdığıniz hatta kendinizi yiyip bitirdiginiz zaman o sadece gülse ne yaparsınız ? İnanın kafayı yiyorum. Nisanliyken telefonda ilk zamanlar birşey için çok sinirlenmiştim anlatırken olayı birden güldü ve ben çok sinirlendim kızdım en nefret ettiğim şey bu ben ciddi birşey konuşurken gülme dedim tamam dedi o zaman konu kapandı. Evlendim yine aynı ben kızıyorum sinirleniyorum resmen ona kafayı mı yedin niye gülüyorsun sana birşey anlatıyorum diyorum gülecek ne var söyle ikimizde gülelim diyorum yok yani yok anlamıyor . Eşimle ciddi birşey konuşamıyorum daha doğrusu kavga ettiğimizde hemen gülüyor ve ben sinir oluyorum beni hesaba almıyor diye düşünüp ağlıyorum . İnanın bir kere sinirden gerizekalı dedim ona mutfağa gitti beş dakika sonra geldi yüzüne baktım güldü ve ben kafayı yemek üzereyim neden böyle eşim ? Bu belki bazılarına şöyle gelebilir olayı uzatmak istemiyor yada tartışmayı ama inanın siz eşinize kizdiginiz zaman onun size tepki olarak güldüğünü düşünün kaldıramıyorum artık ve farkettim ki içimde şöyle birşey oluşuyor zamanla ne desem ne yapsam güler geçer diye düşünüp sınırları aşıp yuzgoz olmaktan korkuyorum of ne yapmam gerekiyor?