• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli gülen bir eşiniz olsa?

Bebisim0404

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
91
31
3
45
Sürekli gülen bir eşiniz olsa kavga ettiğiniz bağırdığıniz hatta kendinizi yiyip bitirdiginiz zaman o sadece gülse ne yaparsınız ? İnanın kafayı yiyorum. Nisanliyken telefonda ilk zamanlar birşey için çok sinirlenmiştim anlatırken olayı birden güldü ve ben çok sinirlendim kızdım en nefret ettiğim şey bu ben ciddi birşey konuşurken gülme dedim tamam dedi o zaman konu kapandı. Evlendim yine aynı ben kızıyorum sinirleniyorum resmen ona kafayı mı yedin niye gülüyorsun sana birşey anlatıyorum diyorum gülecek ne var söyle ikimizde gülelim diyorum yok yani yok anlamıyor . Eşimle ciddi birşey konuşamıyorum daha doğrusu kavga ettiğimizde hemen gülüyor ve ben sinir oluyorum beni hesaba almıyor diye düşünüp ağlıyorum . İnanın bir kere sinirden gerizekalı dedim ona mutfağa gitti beş dakika sonra geldi yüzüne baktım güldü ve ben kafayı yemek üzereyim neden böyle eşim ? Bu belki bazılarına şöyle gelebilir olayı uzatmak istemiyor yada tartışmayı ama inanın siz eşinize kizdiginiz zaman onun size tepki olarak güldüğünü düşünün kaldıramıyorum artık ve farkettim ki içimde şöyle birşey oluşuyor zamanla ne desem ne yapsam güler geçer diye düşünüp sınırları aşıp yuzgoz olmaktan korkuyorum of ne yapmam gerekiyor?

Daha çok sinir ol diye yapıyordur :KK45:
Bir kere çok sinir oldum bir olay yüzünden ağzımdan gerizekalı kaçtı birden sen kime gerizekalı diyorsun falan dedi sinirlendi mutfağa gitti beş dakika sonra geldi yüzüne baktım öylesine birden güldü anlam veremiyorum.

bazı ınsanlar aglamamak ıcın gulerler :) ben mesela bazen cok sınırlıysem kahkaha atarım yksa kıyamaet kpacaktır aglarsam daha sınırlenıp bagırıp cagırırım dıye gulerım sakınlesmesı daha kolay oluyor bu sekılde :) yada tepkısını o sekılde gsyerourdur herkes sınırlenınce uzulunce bagırıyor yda aglıyor o busekılde tepkı verıyrdur

Bir kere çok sinir oldum bir olay yüzünden ağzımdan gerizekalı kaçtı birden sen kime gerizekalı diyorsun falan dedi sinirlendi mutfağa gitti beş dakika sonra geldi yüzüne baktım öylesine birden güldü anlam veremiyorum.

:D :D

Ben de güldüm şimdi :))

Neden öyle yapıyor acaba merak ettim, biraz daha tanısak eşinizi yorum yapardık

Benim icin sorun olmaz,mal gibi somurtup oturacagina,bagirip cagirip ariza cikaracagina gulsun daha iyi
Eşimle tartisamiyoruz ortak yol bulamıyoruz ben konuşuyorum konuştuğumla kalıyorum gülüyor sinir oluyorum konu oylece yarım yamalak kalıyor ben kusuyorum ertesi gün yine gülüyor istemsizce bende gülüyorum

yenilerde biriyle tanıştım, amca 50 yaşına yakın. her şeye ama her şeye gülüyor.
kocaman kavga koptu önünde çok sinirlendi belliydi kocaman bir kahkaha attı bağırmak yerine...
bazı insanlar duygularını örtmek için böyle yapıyorlar.

yenilerde biriyle tanıştım, amca 50 yaşına yakın. her şeye ama her şeye gülüyor.
kocaman kavga koptu önünde çok sinirlendi belliydi kocaman bir kahkaha attı bağırmak yerine...
bazı insanlar duygularını örtmek için böyle yapıyorlar.
Karşıdaki insanda çıldırıyor bu neye gülüyor ben kafayı yemek üzereyim derken

Eşimle tartisamiyoruz ortak yol bulamıyoruz ben konuşuyorum konuştuğumla kalıyorum gülüyor sinir oluyorum konu oylece yarım yamalak kalıyor ben kusuyorum ertesi gün yine gülüyor istemsizce bende gülüyorum
Ama kavga cikmasindan iyidir yine de. Orta yolu bulmaya calismayin siz de. Ben sunu soyle yapacagim deyin ve yapin. Onun tasdigini beklemeyin

ayyy benim eski erkek arkadaşım öyleydi.
ben sinirlendiğimde gülüyordu. tartışırken söylediklerime gülüyordu. çıldırıyordum. bu huyunu değiştirmek için o kadar çok uğraştım, o kadar çok kavga ettik ki. değişmedi. basbayağı "seni ve söylediklerini ciddiye almıyorum" demek, dalga geçmek bu benim gözümde. bunu kabul etmedi, gülmesinin sebebi o değilmiş, gülesi geliyormuş. ama kendisi ciddiyken benim en ufak bi ilgisizliğim, ciddiyetsizliğime acayip alınırdı.

valla sizi çok iyi anlıyor, kolaylıklar diliyorum.

Karşıdaki insanda çıldırıyor bu neye gülüyor ben kafayı yemek üzereyim derken
Sinir stresini baskılama yolu olarak böyle bir yöntem bulmuştur, belki söylediklerinize takılırsa öfkesine hakim olamamaktan, öfkesinin yaratacağı yıkımdan korkuyordur, gülmesinin sebeplerini konuştunuz mu hiç?

Kemal Sunal'ın gülen adam filmi geldi aklıma bir anda:KK45:sinir bozucu olsa gerek ama somurtmasından daha iyi gibi

Back
X