• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli gülen bir eşiniz olsa?

Sürekli gülen bir eşiniz olsa kavga ettiğiniz bağırdığıniz hatta kendinizi yiyip bitirdiginiz zaman o sadece gülse ne yaparsınız ? İnanın kafayı yiyorum. Nisanliyken telefonda ilk zamanlar birşey için çok sinirlenmiştim anlatırken olayı birden güldü ve ben çok sinirlendim kızdım en nefret ettiğim şey bu ben ciddi birşey konuşurken gülme dedim tamam dedi o zaman konu kapandı. Evlendim yine aynı ben kızıyorum sinirleniyorum resmen ona kafayı mı yedin niye gülüyorsun sana birşey anlatıyorum diyorum gülecek ne var söyle ikimizde gülelim diyorum yok yani yok anlamıyor . Eşimle ciddi birşey konuşamıyorum daha doğrusu kavga ettiğimizde hemen gülüyor ve ben sinir oluyorum beni hesaba almıyor diye düşünüp ağlıyorum . İnanın bir kere sinirden gerizekalı dedim ona mutfağa gitti beş dakika sonra geldi yüzüne baktım güldü ve ben kafayı yemek üzereyim neden böyle eşim ? Bu belki bazılarına şöyle gelebilir olayı uzatmak istemiyor yada tartışmayı ama inanın siz eşinize kizdiginiz zaman onun size tepki olarak güldüğünü düşünün kaldıramıyorum artık ve farkettim ki içimde şöyle birşey oluşuyor zamanla ne desem ne yapsam güler geçer diye düşünüp sınırları aşıp yuzgoz olmaktan korkuyorum of ne yapmam gerekiyor?
Aa aynı ben: )) ben de eşimle tartışırken ve o birşey söylerken aniden gülmem gelir ve gülerim. Aslında sinirim bozulmuş olur. Y ya da o anki hali komiğime gider. Ama tabiki de ikimizin de kızgın şekilde tartıştığı zamanlar da var.
O gülünce siz de gülün.

Benim yakın bir erkek arkadaşım da sinirlenince güler. Her insanın verdiği tepki farklı oluyor

Mesela gerizekalı dediğinizde sinir olmuş ya, ben sinir olacağı seyleri söyler, sonra da gülerdim.
İşte bana aynen bunu yapıyorsun. Sana anlatmak için yapmıştım derim.
( tabi ben güldüğümde onda gülmezse anlar )

bazı ınsanlar aglamamak ıcın gulerler :) ben mesela bazen cok sınırlıysem kahkaha atarım yksa kıyamaet kpacaktır aglarsam daha sınırlenıp bagırıp cagırırım dıye gulerım sakınlesmesı daha kolay oluyor bu sekılde :) yada tepkısını o sekılde gsyerourdur herkes sınırlenınce uzulunce bagırıyor yda aglıyor o busekılde tepkı verıyrdur

Aynen sınırlenınce bende gulerımde öyle herzaman degıl sınırden kahkahalar patlatıyorsam ıyıce zıvanadan cıkmışımdır son raddedir ve yırtıcam demektır. Ama konu sahıbının esı pek öyle değil gibi bilemedım. Herseye guluyormuş adam ya

ayyy benim eski erkek arkadaşım öyleydi.
ben sinirlendiğimde gülüyordu. tartışırken söylediklerime gülüyordu. çıldırıyordum. bu huyunu değiştirmek için o kadar çok uğraştım, o kadar çok kavga ettik ki. değişmedi. basbayağı "seni ve söylediklerini ciddiye almıyorum" demek, dalga geçmek bu benim gözümde. bunu kabul etmedi, gülmesinin sebebi o değilmiş, gülesi geliyormuş. ama kendisi ciddiyken benim en ufak bi ilgisizliğim, ciddiyetsizliğime acayip alınırdı.

valla sizi çok iyi anlıyor, kolaylıklar diliyorum.
İnsan çatlıyor resmen beni anlatmissiniz teşekkür ederim size gerçekten

Aklima Kemal Sunalin Fillimi Geldi Gulen Adamiydi Neydi....Altinda Yatan Muhakak Baska Sebepler Vardir... Allah Kolaylik Versin

Kimi insan çok gerilince kaygısını azaltmak için güler, istemeden yapar bunu. Eşiniz de öyle olabilir.

Benim nişanlımda öyle ama o bilerek yapar alttan almak için ve tartışma hemen biter

Bende gülerim evet bunun bir açıklaması yok veya karşımızdaki insanı ciddiye almamakla alakası yok huy sanırım ya da kavga etmemek için susmak için

Bunu esinize sordunuz mu, neden guldugunu yani...
Bu arada ben de cok fazla gulerim, genelde yuz ifadem de yumusak ve gulec zaten. Esim de inanilmaz sakin, o yuzdrn hic kavga edemeyiz biz, oturur konusur sonra sakalasir hayatimiza devam ederiz. Iyidir yani gulen insan, sinirli oldugunu dusunsenize...

Demekki size karşı çok sinirlenemiyor hemencecik yelkenler suya iniyor

Ya da

Size baktıkça bakası, gördükçe gülümseyesi geliyordur :KK200:

İnsan çatlıyor resmen beni anlatmissiniz teşekkür ederim size gerçekten
valla yaşamayan anlamıyor. burdaki yorumları okudum, çoğu kişi kavga etmesinden iyidir denmiş. belki başıma gelmese ben de böyle düşünebilirdim. ama sevgili yorum yapan arkadaşlar, inanın mevzu öyle değil :) kavga çıkmayacak, normal konuşulup geçilecek meselelerde bile karşı taraf sizi küçümser gibi gülünce bu sefer siz zıvanadan çıkıyorsunuz. asıl beni rahatsız eden mevzuyu bir kenara bırakıp "gülmeee yeeteeerrrr güüülllmeeeee" diye sokağın ortasında bağırdığımı bilirim:olamaz: rezillik. daha önce hiç kavga ederken öyle bağırmışlığım, sokağın ortasında milletin önünde sesimi yükseltmişliğim yoktur. ama bu durum öyle bir durum ki insan kendini aşağılanmış hissediyor ve defalarca kez tekrarlanınca da tahammülü kalmıyor:KK14:

Seni ezip hakaret edeceğine, gülsün daha iyi boşver.eşimle o kadar yoğunuz ki kavga etmeye vaktimiz yok.bir tartışma olduğunda ya o guluyo ya ben duruma göre.bilerek gülelim de kavga bitsin diye değil spontan gelisiyo.ya da kavga etsek bile 5 dakika sonra kavga ettiğimizi bile unutuyoruz.hersey normale dönüyo.kavga edip ne yapacaksın boşver.sen de gül.yaşlanmassıniz

Back
X