• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli gülen bir eşiniz olsa?

Ben psikolog diyorum,faydalı olacağını düşünüyorum,gülmek iyi de,yerli yersiz değil.

Benimde huyumdur, sinirlenince falan gulerim. Toplantida pis pis sirittim mudurden uyari aldiiim butun sevgililerimle kavga ettiiim yok yani caresi de yok istemsizce gumsuyorum ama komik buldugum yada ciddiye almadigim icin degil.

o sinirsel bi tepki
bazıları sinirlenince güler bu beyinde dengeyi bulma denemesi
yani aşırı siniri hissedip güldürüyor
çok takılmayın istemsiz yaptığına eminim

Bilemedim aslında.
Avantaja mı çevirseniz, çok sinirlenecek durumlardan kaçının ne bileyim sizde biraz gülmeye yeltenin. Huyu olabiliriz belki bağırmasından büyük kavga çıkmasından iyidir

Kemal Sunal ın, Gülen Adam filmi geldi aklıma:))
Gerçekten sinir bozucu,o sinirlendiğinde hoşuna bile gidiyodur eminim..
Ama öfkelenmesinden iyidir diye düşünebilirsin..

Psikoloğa gitmez çok sinirlendigim bir zaman psikologa gidelim ben böyle yapamıyorum dedim tamam dedi kaldı öylece

biz eşimle sevgiliyken telefonda ben bağırır çağırır kavga ederdim trip atardım.
yanına gelince yüzüne bakınca gülmeye başlardım:KK48:
.oda derdi hep sen niye boylesin diye.uzakta canımı okuyorsun yanimda gülüyorsun diye.
eşinizle telefonda kavga etmeyi deneyin bakin bakalim gülecek mi yine.
eğer gulmuyorsa emin olun size sevgisinden yüzünüze bakınca tavır koyamiyordur.
istiyordur ama basaramiyordur.ama telefonda da gülerse bilemiyorum:110:

biz eşimle sevgiliyken telefonda ben bağırır çağırır kavga ederdim trip atardım.
yanına gelince yüzüne bakınca gülmeye başlardım:KK48:
.oda derdi hep sen niye boylesin diye.uzakta canımı okuyun yanimda gülüyordum diye.
eşinizle telefonda kavga etmeyi deneyin bakalım bir gülecek mi yine.
eğer gulmuyorsa emin olun size sevgisinden yüzünüze bakınca tavır koyamiyordur.istiyordur ama basaramiyordur.ama telefonda da gülerse bilemiyorum:110:
Nisanliyken telefonda gülüyordu evlendim yüzüme yüzüme gülüyor

Nisanliyken telefonda gülüyordu evlendim yüzüme yüzüme gülüyor
bazı insanlar tepkisini öyle belli eder.belki öyle biseydir.bende çok ciddi olamam mesela.eşimle tartismamanin en hareketli yerinde göz göze gelince çok gülmeye baslamisligimiz vardir.o yüzden tartışmayı pek beceremeyiz yada yüzüne bakmadan konuşurum rahatlamak için.
yüzüne bakınca ciddiyetimi kaybederim.
salya sümük ağlarken bir anda gülmeye baslayabilirim..
o kadar sinırli ağzı bozuk adamlardan şikayet edilirken gerçekten kocanizin durumu çok masum geliyor ama insanız iste ara sıra ciddi ciddi tartışıp sonra barışmayı da istiyor insan.
piskolojik te olabilir bilemiyorum.
ama sadece size karsiysa inanin size karşı zaafından kaynaklanıyor:)

Ben de eşinize az çok benziyorum. Bu tip insanlar genelde kavgalı ortamlarda büyüdüklerinden, ciddiyete-tartışmaya gelemiyorlar. Ciddiye de almıyorlar çünkü zaten öyle bir ortamda büyümüş biri bıkmıştır. Kendimden biliyorum.

Kavga ettiginiz de adam gülmek yerine seni dövse daha çok memnun olacakmissin gibi bir izlenim olusturdun bende. Yok arkadas bu erkek milleti bize yaranamaz dövse suç gulse suç :süslü:

ben de sinirini baskılamak, stresini azaltmak için bu yolu tercih ettiği görüşünü destekliyorum. yalnız benim de şöle bi durumum var, eski sevgilimi sürekli görmek durumundayım.zamanında kötü olaylar yaşadık. adam birşey söylüyor bana, o da ciddi ben de, ama o anda öyle bir gülme geliyor ki asla bastıramıyorum. adamın yüzüne yüzüne gülüyorum, kahkaha atmıyorum tabiki ama gülmemi resmen tutamıyorum. çok kötü bir durum oluyor. gülecek hiçbir ortam yok üstelik. benimki sanırım zamanında beni olumsuz etkileyen çok olaylar yaşadık o yüzden psikolojik olarak bir tepki veriyorum adama. bir savunma mekanizması belki. kendine de açıkladım lütfen kusura bakma elimde olmadan bir tepki oluşturuyor beynim diye. çok kötü bi durum yani yaşayan için de muhatap olan için de

Bende çok sinirlenince gülüyorum. Sinirsel oluyor bende. Herkes aynı tepkileri vermek zorunda değil ki.. bence o güldüğü zaman bir süre aynı ortamda olmayın çıkın başka bir odaya gidin.

Back
X