- 14 Şubat 2017
- 91
- 31
- 3
- 45
- Konu Sahibi Bebisim0404
-
Bir kere çok sinir oldum bir olay yüzünden ağzımdan gerizekalı kaçtı birden sen kime gerizekalı diyorsun falan dedi sinirlendi mutfağa gitti beş dakika sonra geldi yüzüne baktım öylesine birden güldü anlam veremiyorum.Daha çok sinir ol diye yapıyordur
Gerçekten olabilir mı ya?? Ne gibi mesela ?Psikolojik sorunları var belki de normal degil...
Bir kere çok sinir oldum bir olay yüzünden ağzımdan gerizekalı kaçtı birden sen kime gerizekalı diyorsun falan dedi sinirlendi mutfağa gitti beş dakika sonra geldi yüzüne baktım öylesine birden güldü anlam veremiyorum.
Eşimle tartisamiyoruz ortak yol bulamıyoruz ben konuşuyorum konuştuğumla kalıyorum gülüyor sinir oluyorum konu oylece yarım yamalak kalıyor ben kusuyorum ertesi gün yine gülüyor istemsizce bende gülüyorumBenim icin sorun olmaz,mal gibi somurtup oturacagina,bagirip cagirip ariza cikaracagina gulsun daha iyi
Yok ama bir ortam da falan da çok güler özellikle ailesinin yanında uçar yaniKavga etmekten nefret ediyor belli de siz başkasıyla alakalı gerçekten ciddi bir şey söylüyorsunuz ona da mı gülüyor,
Birisi vefat etse de mi güler?
Karşıdaki insanda çıldırıyor bu neye gülüyor ben kafayı yemek üzereyim derkenyenilerde biriyle tanıştım, amca 50 yaşına yakın. her şeye ama her şeye gülüyor.
kocaman kavga koptu önünde çok sinirlendi belliydi kocaman bir kahkaha attı bağırmak yerine...
bazı insanlar duygularını örtmek için böyle yapıyorlar.
Ama kavga cikmasindan iyidir yine de. Orta yolu bulmaya calismayin siz de. Ben sunu soyle yapacagim deyin ve yapin. Onun tasdigini beklemeyinEşimle tartisamiyoruz ortak yol bulamıyoruz ben konuşuyorum konuştuğumla kalıyorum gülüyor sinir oluyorum konu oylece yarım yamalak kalıyor ben kusuyorum ertesi gün yine gülüyor istemsizce bende gülüyorum
Sinir stresini baskılama yolu olarak böyle bir yöntem bulmuştur, belki söylediklerinize takılırsa öfkesine hakim olamamaktan, öfkesinin yaratacağı yıkımdan korkuyordur, gülmesinin sebeplerini konuştunuz mu hiç?Karşıdaki insanda çıldırıyor bu neye gülüyor ben kafayı yemek üzereyim derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?