- 10 Kasım 2019
- 695
- 588
- 53
- Konu Sahibi Seftalireceli
-
Gebelikten bende şüphelendim ama eşim jandarma eğitiminde 2 ay önce yanındaydım sonra reglm düzenli oldu 2 ay boyunca. Sonra geçen hafta gittim eşimin yanına daha bir hafta oldu hemen gebelik olur mu bilmiyorumGebelık olabılır mı kı?
Ben gebeyken düzenli adet görmüştüm de ondan dedımGebelikten bende şüphelendim ama eşim jandarma eğitiminde 2 ay önce yanındaydım sonra reglm düzenli oldu 2 ay boyunca. Sonra geçen hafta gittim eşimin yanına daha bir hafta oldu hemen gebelik olur mu bilmiyorum
Allah AllahDoktorlar psikolojik diye başlarından atmaya çok meyilliler zaten. Siz doktora bu düşüncenizi söylemeyin bence. Virüs bakteri kan idrar iyi bir tarama yapsın.
Haklısınız ama hastane doktor çok deneyimim oldu. Kötülemek için demedim doktorlar çok kısa sürede çok hastaya bakıyorlar ve üniversitede verilen eğitim yeterli değil. O yüzden teşhis koymakta sıkıntı çekiyorlar. Psikolojik diyerek gönderiyorlar. Herkesi uyarmak istedim. Siz hasta olduğunuzu düşünüyorsanız ısrar edin başka doktorlara gidin. Doğru teşhisinizi koydurmaya çalışın.Allah Allah..Genellemeyin bence..
Evet ama daha önce de vardı idrar yolu enfeksiyonu ama geçiyordu mide bulantısı.İdrardaki enfeksiyon mide bulantıdı yapıyormuş bunu biliorum.
Bilmiyorum ki yoktu sanırımBen gebeyken düzenli adet görmüştüm de ondan dedımyanı adet olmak kesın gebe olmadıgınız anlamına gelmez. Kan testlerının ıcınde hcg varmıydı pekı?
Verdi evet ama antibiyotik tek kullanımlık bir saşeydi. Suya kat iç ve 5 saat tuvaletini tut dedi. Başka da vermedi antibiyotikİdrar yolu enfeksiyonu bulantı kusma yapar ..Endiselenme çok buyuk ihtimal ondandir.. Antibiyotik başladı mı doktor
Ee bı yaptırın o zamanBilmiyorum ki yoktu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?