- 10 Kasım 2019
- 695
- 588
- 53
- Konu Sahibi Seftalireceli
-
Doktorlar psikolojik diye başlarından atmaya çok meyilliler zaten. Siz doktora bu düşüncenizi söylemeyin bence. Virüs bakteri kan idrar iyi bir tarama yapsın.
Evet yaptırmayı düşünüyorum zaten. Hayırlısı olsun.Ee bı yaptırın o zaman
Evet bazı doktorlarda hastanın yonlendırmesıyle yapıyor bazı seylerı uyuz oluyorum. Acaba gebe olabılır mıyım yada acaba enfeksıyon mu var dıye hasta mı soracak bı zahmet kendılıgınden dusunup bır de ona bakalım ne olur ne olmaz dıyeceksın bır doktor olarak. Agır antıbıyotık tedavısı verecek gunume 3gun var dıyorum sızce problem olur mu dıyorum adam dıyor kı ne olur ne olmaz bı beta bakalım. Yahu ben soylemesem sen bebek varsa etkılenıp etkılenemeyecegını hesap edemıyor musun dıye höykürmek istedim. Sen dusuneceksın. Ben belkı cahıl bır ınsanım. Belkı akıl edemıyorum sen doktor olarak tum rısklerı hesaba katıp bır yol cızsene ama olmaz ılla hasta ısteyecekEvet yaptırmayı düşünüyorum zaten. Hayırlısı olsun.
Çok ilginç nasıl oluyor yaBen gebeyken düzenli adet görmüştüm de ondan dedımyanı adet olmak kesın gebe olmadıgınız anlamına gelmez. Kan testlerının ıcınde hcg varmıydı pekı?
Oluyor işte bende şaşırıyordum hatta ınanmıyordum ama oluyormusÇok ilginç nasıl oluyor ya
Sabahları 8 de mide bulantısı ile uyanıyorum ve öğlen 12 ye kadar bir şey yiyemiyorum. 12 ve sonrasında yiyorum. Yağlı şeyler yemem. Patates kızartmasını bile 6 ay önce yedim em son.Sakin ol arkadaşım panik yapicak birşey yok.idrar yollari enf zaten tedavisi olan basit bir rahatsizlik.
yeme içme alışkanlığınla ilgili olabilir.
en son saat kacta yemek yiyorsun ve ne tarz besleniyorsun?belki yağlı ağır yemek yiyorsan sabahlari mide fesadi gibi biseyle mi uyanıyorsun acaba?
Amin. İnşallah sizde iyi olursunuz.Öncelikle geçmiş olsun. Herşeyin başı sağlık. Başa gelmeden kimse anlamıyor malesef. Bende sağlıkla ilgili konu açtım çok zor. İnşallah çözümlersiniz hastalığınızı. Hasta kim varsa Allah yardım etsin şifa versin inşallah
Gına geldi kaç gündür teşhis konulamayınca. Sizi çok iyi anlıyorum.İlla hasta bir şeyler istiyor değilse doğru düzgün ilgilenmiyorlar.Evet bazı doktorlarda hastanın yonlendırmesıyle yapıyor bazı seylerı uyuz oluyorum. Acaba gebe olabılır mıyım yada acaba enfeksıyon mu var dıye hasta mı soracak bı zahmet kendılıgınden dusunup bır de ona bakalım ne olur ne olmaz dıyeceksın bır doktor olarak. Agır antıbıyotık tedavısı verecek gunume 3gun var dıyorum sızce problem olur mu dıyorum adam dıyor kı ne olur ne olmaz bı beta bakalım. Yahu ben soylemesem sen bebek varsa etkılenıp etkılenemeyecegını hesap edemıyor musun dıye höykürmek istedim. Sen dusuneceksın. Ben belkı cahıl bır ınsanım. Belkı akıl edemıyorum sen doktor olarak tum rısklerı hesaba katıp bır yol cızsene ama olmaz ılla hasta ısteyecek
Canim peki bu aralar kafana taktığın bir şey var mi?Sabahları 8 de mide bulantısı ile uyanıyorum ve öğlen 12 ye kadar bir şey yiyemiyorum. 12 ve sonrasında yiyorum. Yağlı şeyler yemem. Patates kızartmasını bile 6 ay önce yedim em son.
Yani evet kv deyim ve sürekli ortam gergin. Stresliyim.Canim peki bu aralar kafana taktığın bir şey var mi?
Yok hayır baktırmadım.Safra kesenize baktırdınız mı ?
Safra kesenizde sorun olabilir,gerçi o zaman da karın ağrısı da olurdu ama uzun süren mide bulantısı kusma olaylarında baktırmak gerekiyormuş.Yok hayır baktırmadım.
BendeIlk okuyunca gebelik olabilir diye dusundum ama ishal de olmussunuz. Idrar tolu enfeksiyonu da olabilir.
Oglum apandist oldugunda midesi cok bulsniyordu, kusuyordu ama onda mide bulantisi sabahtan aksama kadar suruyor, sadece sabah degil.
Teşekkür ederim Yazdıklarınız içinSafra kesenizde sorun olabilir,gerçi o zaman da karın ağrısı da olurdu ama uzun süren mide bulantısı kusma olaylarında baktırmak gerekiyormuş.
Hâlâ geçmediyse siz safra kesesine,apandise de baktırın.O da yoksa nörolojik bir sorun olabilir.İç kulakla ilgili olabilir.Siz her ihtimali değerlendirin ki içiniz rahatlasın.
Ama sanki biraz psikolojik gibi,her gün aynı bulantıyı yaşıyorsunuz aynı saatlerde,”hep bulanıyor yarın yine bulanacak” diye kendinizi şartlandırıyorsunuz gibi geldi.Bu yüzden de şu an bir sorununuz olmamasına rağmen mideniz bulanıyor olabilir.
İnşallah canımBağırsak iltihabıda olabilir corhn filan ben olmuştum bir ara kusma ishal sarsmıştı kilo kaybına yol açmıştı düzeldim kolonokopi filan yapıldı endeskopi ile orda çıktı teshisi yani
Geçmiş olsun umarım düzelirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?