Surekli hasta olacam hissi

Evet oldum inanılmaz ağrılarla 2 gece üst üste hastanelik oldum .apandistmis. ameliyat oldum bakarken.asil başlangıç kısmi orası zaten.nasil atlatabilirim.? Pskiyatri ye mi gitmeliyim

Şimdi daha iyi misiniz nasıl başa cikiyosunuz bu durumla

Yaşayamayan anlayamaz sizi konu sahibi arkadaşım.çünkü sizin bu takıntınızın hiçbir mantığı yok.her kafaniza taktiginiz şeyin çaresi var bikere.bu sizde evham olmus.size kafa ve kalp arkanizdan düzenli kupa terapisi öneririm.yani hacamat.evhama birebir.ilac kullanmayın oncelikle.bi hacamati deneyin.birde paketli gıda ve sabun şampuan temizlik urunlerinde kimyasal olmayan ürünlere dönün.evinizi sirkeli su ile silin.kimyasallari hayatınızdan çıkarın.size aidin Salih i arastirmanizi ve onun kitaplarını okumanızı tavsiye ederim.zaten o kitaptakileri uygulayınca pek hasta olmuyorsunuz Allah'ın izniyle.

Hacamati goruyorum ama faydasi olur mu bilmiyorum siz hic yaptirdiniz mi

Hacamati goruyorum ama faydasi olur mu bilmiyorum siz hic yaptirdiniz mi
Hemde kaç kez hacamat yaptırdım ve çok memnunum.kafa hacamatindan sonra migren ataklarim baya hafifledi.ilk hacamat olduktan sonra vesveselerim.cok azaldı.genel manada kendimi hacamattan sonra çok iyi hissediyorum.sizde vesvese var.bunu hacamat yapan kişiye söyleyin,vesvese bolgelerinize uygulasinlar.bikere değil birkaç seans ile tamamen gecer.

Teşekkür ederim dikkate alacam mutlaka

Bende de bu şekil değil ama biraz farklı bir versiyonu var :)) bir hastalık duyduğumda onun bende de olduğunu düşünüyorum mesela biri bel fıtığının belirtileri şöyle şöyle dese bende de o hastalık varmış gibi hissediyorum birkaç gün etkisinden çıkamıyorum sabah kuşağı programlarına dr. Gelir anlatır ya hastalıkları bende hastayım gibi hissedyrm hemen gidip tetkik yaptırmak istiyorum

Of benzer durumlar ama çok zor .sonra napiosunuz gidiyomusunhz doktora yoksa bir kaç gün sonra unutuyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…