Sürekli hayal kurmak

Ben henüz gitmedim, ama çok vaktimi alıyor. Özellikle müzik dinlerken, film izlerken , hareketli bir şeyler olduğunda. Beynin savunma mekanizması olduğu ve kişiyi mutlu etmeye çalıştığı söyleniyor.
Biraz daha normale dönelim, ben de daha iyi olacağımı umuyorum inşallah. Biraz sakinlik istiyorum :) size de geçmiş olsun.

Aslında keyifli oluyor evet. Ama inanılmaz vaktinizi alıp, konsantre olmanızı engelliyor. Benim kendi kendime konuştuğum zamanlar oluyor hem de çok sık, yada toplantıda derslerde dinleyemediğim ,başka şeyler düşündüğüm birçok zaman. Bu yüzden çaresine bakmalı , yada azaltmaya çalışmalı :)

Aslında yaptığınız şeyi yapabilmek için insanlar para vererek eğitim alıyorlar.

Bende hayal kuruyorum sürekli.
Önce hayal kurmakla başlıyorum.
Sonra her gün hangisi ben olmalıyım diye düşünüyorum.
Eski eğlenceli, rahat, heyecanlı, tutkulu, denizden, doğadan, zevk alan, akşam gün batımında huzurla koca nefesler çekip deşarj olan ve yerinde duramayan, sürekli yeni şeyler öğrenen, bolca kahkahalar atan, dertleri büyütmeyen, olumlu bakıp çözüme odaklanan ben mi

Yoksa sorumluluklar almış, evlenmiş, yerine getirilmesi gereken görevleri olan, heyecandan bi haber, rutinin dibi, tutkudan yoksun ama bi o kadar da güvende ve konforlu hisseden ben mi olmalıyım sorularına boğuluyorum.
Hayal kurmaktansa karar verip gerçeklere odaklanmak daha doğru bence çünkü bu şekilde bi arpa boyu yol alamıyosun...

İmajinasyon eğitimleri.
Hii anladım doğru teşekkür ederim
Bunu neler için kullanabiliriz peki?
Bende de böyle bir de şey var çocukluğumdan beri ama ne için kullanabileceğimi bilmiyorum açıkçası.
Meditasyonda çok işe yarıyor.

Bu çok uzun bir konu. Özetlerken bir şeyi atlayıp, yanlış yönlendirmek istemem. Yaratım meditasyonlarına bakabilirsiniz. Olmasını istediğiniz her şeyi düzenli olarak hayal edebilirsiniz. Bilinçaltı gerçek ve hayali ayıramaz. Hayali de gerçek sanır. Bu şekilde binlerce İlham veren örmek var ama dediğim gibi çok detaylı bir konu. Eğer o esnada bilinciniz buna “hadi canım öyle şey olur mu?” dememeli. Çok fazla püf noktası var. Araştırmanızı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim araştıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…