• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli her yere çagıran arkadaş

Emily19

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
491
416
33
Merhaba . Bende bir arkadaş var .sürekli kalk şunu yapalım nisana kınaya gidelim diyor. Ben sevmiyorum gerçekten bomboş geliyor bana . Yok evde ne yapıyorsun akşama kadar yata yata falan filan... Bugün sinirlerimi bozdu hatta kırk yılın başı bir isim düştü sana da dedi bende ne diyorsun anlamıyorum dedim . Evde sürekli yatıyorsun dedi bende ne mutlu bana dedim. Ben bu kızla nasıl baş edebilirim ? Gerçekten sıkılıyorum ve bir gün patlayacak gibiyim.

Yay burçları böyle yerinde duramazlar.Burcu değilse yükseleni kesin yaydır

Ben oğlağım hiç işim olmuyor öyle şeylerle.

Seni anlıyorum ben de teraziyim evde oturmak istiyorum kendimi şarj etmek istiyorum en iyisi arkadaşlığı çeşitli bahaneler bularak yavaşça bitirmek

İnsanın hayat enerjisini yükseltcek öyle bir insana ihtiyacı vardır aslında yaşamında genelde artık olmadıklarında daha çok anlaşılıyor değerleri

Merhaba . Bende bir arkadaş var .sürekli kalk şunu yapalım nisana kınaya gidelim diyor. Ben sevmiyorum gerçekten bomboş geliyor bana . Yok evde ne yapıyorsun akşama kadar yata yata falan filan... Bugün sinirlerimi bozdu hatta kırk yılın başı bir isim düştü sana da dedi bende ne diyorsun anlamıyorum dedim . Evde sürekli yatıyorsun dedi bende ne mutlu bana dedim. Ben bu kızla nasıl baş edebilirim ? Gerçekten sıkılıyorum ve bir gün patlayacak gibiyim.
Gelmek istemiyorum diyebilirsin. Telefonları açmayabilirsin. Tarzım değil sen git diyebilirsin. Bunun şimdi ne tarafı dert bende onu anlamadım ?

İletişimi azaltmaya bakın. Bana da sürekli evde napıyorsun diyorlar yemek, temizlik yapıyorum dediğimde sürekli sen de yapıyorsun diyorlar. Sürekli??? İnsan yüzü görmek istemiyorum diyemiyorum tabi

Gelmek istemiyorum diyebilirsin. Telefonları açmayabilirsin. Tarzım değil sen git diyebilirsin. Bunun şimdi ne tarafı dert bende onu anlamadım ?
Anlamiyor işte. Sürekli ikna etmeye çalışıyor. Az durur geliriz falan . Anlasa ne ala

Back
X