Sürekli ilgi beklemek..

sosally

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
323
11
38
Ankara
Arkadaşlar son günlerde sürekli ilgi bekler oldum özellikle erkek arkadaşımın her dakika benimle ilgilenmesini istiyorum istediğim olmayınca da üzülüyorum hormonlardan mıdır nedir anlamadım :) sizde de oluyor mu böyle şeyler?

ah aşkkkk kim sevdiğinden ilgi beklemiyor ki.sorun sendedeğil.nasılda aşığız yi bizi

mutlaka, o ilgiyi alamayınca da hiç de alttan alıp hoş karşılayamıyorum, sonra benim bencilce davrandığımı bir şekilde ima etmeye çalışıyor, o öyle yapınca ben de '' '' ve daha çok ilgi eheheh ilişki olayları karışık mevzular ya

Bende öyle düsündüğüm zamanlar hemen sey düsünürüm mesela bazı erkekler ilgi gösterir ama hissettirmez sonra baslarız seviyor mu? sevmiyor mu? demelere ama erkek vardır ilgi göstermez ama hissettirir o zaman daha baska ne ister ki insan

aynen ben de öyleyim çıldırıyorum resmen "her an ilgi bekliyorsun anlıyorum ama her dakika uygun olamıyorum" cevabı beni sinir ediyor zaten bir de ben üsteledikçe kendi kendine iş çıkartıp olaydan sıvışma çabaları off :18:

çalışıyor musunuz? ya da kafanızı meşgul edebilecek bir şeyler var mı?
şu yüzden soruyorum, eğer bizi oyalayacak bir şeyler yoksa biz kadınlar direkt ''benle ilgilen'' moduna giriyoruz.

çalışıyor musunuz? ya da kafanızı meşgul edebilecek bir şeyler var mı?
şu yüzden soruyorum, eğer bizi oyalayacak bir şeyler yoksa biz kadınlar direkt ''benle ilgilen'' moduna giriyoruz.

üniversitede okuyorum tatil olduğu için şu an ailemin yanındayım, hem ilgilenmesini istiyorum ilgi göremeyince de kafamdan bir ton senaryo geçiyor oruç oruç şeytan mı dürtüklüyor anlamadım ki

üniversitede okuyorum tatil olduğu için şu an ailemin yanındayım, hem ilgilenmesini istiyorum ilgi göremeyince de kafamdan bir ton senaryo geçiyor oruç oruç şeytan mı dürtüklüyor anlamadım ki

işte tatil modu kesinlikle can sıkıntısı, içinizdeki sese kulak vermeyin

Bende çok ilgi istiyorum ama eşim benden daha fazla ilgi istiyor biraz ilgisiz bıraksam,küçük bi oğlan çocuğu gibi şımarıklık yapıyorçok zor kızlar çokkkkkkk

Bende çok ilgi istiyorum ama eşim benden daha fazla ilgi istiyor biraz ilgisiz bıraksam,küçük bi oğlan çocuğu gibi şımarıklık yapıyorçok zor kızlar çokkkkkkk

hahay ne tatlısınzdır. ben de, yani bizde inşallah öyle oluruz sevdiceğimle ilgi bekleyen ilgi de gösterir sanıyorum

hahay ne tatlısınzdır. ben de, yani bizde inşallah öyle oluruz sevdiceğimle ilgi bekleyen ilgi de gösterir sanıyorum
inşallah,sevgi ve saygı varsa olursunuz bence aynen iki taraflı olunca daha tatlı oluyor şımarıp duruyoruz biz eşimle darısı başınıza

Genelde bişi yapmadığım boş günlerimde sürekli bana msj yazmasını benlen ilgilenmesini istiyorum bende
1 dk geç yazsa msj trip atıyorum hemen

Oda farkına varıyo hemen açıklamasını yapıyo 2 güzel laf söyleyip beni yumuşatıyoo
Sonra bende bişilerle ilgileniyorum ona sarmamak için forumda takılıyorum ders çalışıyorum dışarı çıkıyorum falan
Sıkılmış halim çok fena oluyoo

bi bayan olarak böyle düşünmen gayet doğan canm merak etme :) erkeklerde ilgi bekler ama biz kadınlar her şeye daha duygusal yeklaştığımız için bizde braz fazla oluyo :)

hiç birşeyim oluyor kendisi ama benle ilgilensin istiyorum. nasıl bişey bu yaaa

nasıl buluyosunuz kendinize uygun konuları böyle hortlatabiliyosunuz anlamıyorum
ilgi beklemeyen bir tane kadın gösterin bana hele.
böyle boş boş otururken tabii ilgi mesaj bekliyoruz ama tüm gün ne konuşabilirsin ki sürekli ?
bende bunu sorgulayıp duruyorum son zamanlarda, delirtir bu konular insanı. gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…