Arkadaşlar son günlerde sürekli ilgi bekler oldum özellikle erkek arkadaşımın her dakika benimle ilgilenmesini istiyorum istediğim olmayınca da üzülüyorum hormonlardan mıdır nedir anlamadım :) sizde de oluyor mu böyle şeyler?
ah aşkkkkkim sevdiğinden ilgi beklemiyor ki.sorun sendedeğil.nasılda aşığız yi bizi
mutlaka, o ilgiyi alamayınca da hiç de alttan alıp hoş karşılayamıyorum, sonra benim bencilce davrandığımı bir şekilde ima etmeye çalışıyor, o öyle yapınca ben de '''' ve daha çok ilgi eheheh ilişki olayları karışık mevzular ya
Arkadaşlar son günlerde sürekli ilgi bekler oldum özellikle erkek arkadaşımın her dakika benimle ilgilenmesini istiyorum istediğim olmayınca da üzülüyorum hormonlardan mıdır nedir anlamadım :) sizde de oluyor mu böyle şeyler?
çalışıyor musunuz? ya da kafanızı meşgul edebilecek bir şeyler var mı?
şu yüzden soruyorum, eğer bizi oyalayacak bir şeyler yoksa biz kadınlar direkt ''benle ilgilen'' moduna giriyoruz.
üniversitede okuyorum tatil olduğu için şu an ailemin yanındayım, hem ilgilenmesini istiyorum ilgi göremeyince de kafamdan bir ton senaryo geçiyor oruç oruç şeytan mı dürtüklüyor anlamadım ki
Bende çok ilgi istiyorum ama eşim benden daha fazla ilgi istiyorbiraz ilgisiz bıraksam,küçük bi oğlan çocuğu gibi şımarıklık yapıyor çok zor kızlar çokkkkkkk
inşallah,sevgi ve saygı varsa olursunuz bencehahay ne tatlısınzdır.ben de, yani bizde inşallah öyle oluruz sevdiceğimle ilgi bekleyen ilgi de gösterir sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?