Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar son günlerde sürekli ilgi bekler oldum özellikle erkek arkadaşımın her dakika benimle ilgilenmesini istiyorum istediğim olmayınca da üzülüyorum hormonlardan mıdır nedir anlamadım :) sizde de oluyor mu böyle şeyler?
ah aşkkkkkim sevdiğinden ilgi beklemiyor ki.sorun sendedeğil.nasılda aşığız
yi bizi
![]()
mutlaka, o ilgiyi alamayınca da hiç de alttan alıp hoş karşılayamıyorum, sonra benim bencilce davrandığımı bir şekilde ima etmeye çalışıyor, o öyle yapınca ben de '''' ve daha çok ilgi
eheheh ilişki olayları karışık mevzular ya
![]()
Arkadaşlar son günlerde sürekli ilgi bekler oldum özellikle erkek arkadaşımın her dakika benimle ilgilenmesini istiyorum istediğim olmayınca da üzülüyorum hormonlardan mıdır nedir anlamadım :) sizde de oluyor mu böyle şeyler?
çalışıyor musunuz? ya da kafanızı meşgul edebilecek bir şeyler var mı?
şu yüzden soruyorum, eğer bizi oyalayacak bir şeyler yoksa biz kadınlar direkt ''benle ilgilen'' moduna giriyoruz.![]()
üniversitede okuyorum tatil olduğu için şu an ailemin yanındayım, hem ilgilenmesini istiyorum ilgi göremeyince de kafamdan bir ton senaryo geçiyor oruç oruç şeytan mı dürtüklüyor anlamadım ki![]()
Bende çok ilgi istiyorum ama eşim benden daha fazla ilgi istiyorbiraz ilgisiz bıraksam,küçük bi oğlan çocuğu gibi şımarıklık yapıyor
çok zor kızlar çokkkkkkk
![]()
inşallah,sevgi ve saygı varsa olursunuz bencehahay ne tatlısınzdır.ben de, yani bizde inşallah öyle oluruz sevdiceğimle
ilgi bekleyen ilgi de gösterir sanıyorum
![]()