• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli iltifat eden koca

İltifata yatkinmis zaten size ede ede de zaafinizin olduğunu kesfetmistir. Bence mutlu etmek icin ediyor :)
Siz böyle söyleyince olabilir gerçekten dedim gün içinde farkinda olmadan halimden hoşnut olmadığımı sölüyorum galiba,üzüldüğümü düşünüp mü ediyor dedim şimdi.Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Hanımlar benim ki dert değil biliyorum sadece yazmak istedim.Biz eşimle severek evlendik 4 yıl flört 6 yillık evlilik 10 yıldır birlikteyiz yani.Bundan 4 yıl önce kadar 30 kilo daha zayıf sacları beline kadar olan bir bakanin dönüp yine baktıgı güzel bir hatundum şimdi kendimi övüyorum gibi oldu ama öyleydim yani.Artık fiziğim çok bozuldu 88 kiloyum(boy 1.72) Eski saçlarım nerdee şimdi kısacıklar artık eskisi gibi makyaj vs. yapamıyorum eskiden makyajsiz bakkala bile gitmezdim.Tepemde anne topuzu üzerimde pijamavari kıyafetler velhasıl kelam kocam hala hergün iltifat ediyor yok sen dünyanin en güzel kadınısın böyle bi güzellik yok filan ya şaka mi yapıyor diyorum yoo baya baya ciddi dün dayanamadım bi göz doktoruna git istersen dedim.Aldatiyodur filan demeyin yok sanmıyorum çok hissiyatlı biriyim hissederim bence ama gerçekten kafama takılıyor aynaya bakıyorum ben eski ben değilim(ki çok kızıyorum kendime evlenince kendini saldı denir ya) Eskiden de çok iltifat ederdi ama hala nasıl edebiliyor anlamıyorum ben artık kendimi hiç ama hiç beğenmiyorum aynaya bile bakmak istemiyorum çoğu zaman:110:
E seviyor demekki ne istiyorsun ;)
Şaka bi yana spora git , diyetisyen vs ile zayıfla ve bu psikolojiden kurtul bence, zor değil bi adım atsan gerisi çorap söküğü gibi gelir

Hanımlar benim ki dert değil biliyorum sadece yazmak istedim.Biz eşimle severek evlendik 4 yıl flört 6 yillık evlilik 10 yıldır birlikteyiz yani.Bundan 4 yıl önce kadar 30 kilo daha zayıf sacları beline kadar olan bir bakanin dönüp yine baktıgı güzel bir hatundum şimdi kendimi övüyorum gibi oldu ama öyleydim yani.Artık fiziğim çok bozuldu 88 kiloyum(boy 1.72) Eski saçlarım nerdee şimdi kısacıklar artık eskisi gibi makyaj vs. yapamıyorum eskiden makyajsiz bakkala bile gitmezdim.Tepemde anne topuzu üzerimde pijamavari kıyafetler velhasıl kelam kocam hala hergün iltifat ediyor yok sen dünyanin en güzel kadınısın böyle bi güzellik yok filan ya şaka mi yapıyor diyorum yoo baya baya ciddi dün dayanamadım bi göz doktoruna git istersen dedim.Aldatiyodur filan demeyin yok sanmıyorum çok hissiyatlı biriyim hissederim bence ama gerçekten kafama takılıyor aynaya bakıyorum ben eski ben değilim(ki çok kızıyorum kendime evlenince kendini saldı denir ya) Eskiden de çok iltifat ederdi ama hala nasıl edebiliyor anlamıyorum ben artık kendimi hiç ama hiç beğenmiyorum aynaya bile bakmak istemiyorum çoğu zaman:110:
Benimki de benim sabah uyanınca ki halime iltigat eder kilo aldım göbeğimi seve seve bitiremez makyaj yaparım yapma daha güzelsin sadeyken der. Ama bende senin gibi tripten tribe zıplıyorum. Artk kendime bakmaya kendimle ilgilenmeye başladım. Sende daha fazla sızlanma kendine kendin için bak... diyet yap süslen püslen kocanın iltifatları bir yere kadar görürür. Sonrası boyle....

Her halinle seviyor. MaşAllah diyelim nazar olmasin. Herkese de söyleme bence :) benim esim de öyledir. Durup durup kanı kaynar. Gayet samimi bulurum. Hic şüphelenmem.

Ben de yeni dogum yaptim 8 kilo fazlam var , kendimi begenmiyorum ama kocam hergun ne kadar guzel oldugumu soyluyor
Bunun dert olabilecegi hic aklima gelmemisti
Adam beni seviyor ve ona gore hala guzelim , 80 yasima gelip burus burus oldugumda da onun icin guzel olacagimi biliyorum
Hala neyi dert ettiginizi anlayamadim ben

ben ego tatmini için konu açtığınızı düşünmüyorum. bence gerçekten anlam verememişsiniz kocanızın bu davranışına. belki de içinize şüphe düşmüş. şöyle yorumluyorum, eşiniz sizdeki kötü anlamda değişimin farkında, sizin de buna taktığınızı düşünüyor, bu yüzden sizi mutlu etmek adına ve hala sizi sevdiğini gösterip toparlanmanızı sağlamak için iltifat ediyor.

Bana da tanıdığım herkes iltifat eder; NİŞANLIM hariç.Çünkü odun!:kızgın:Ben biliyomuşum zaten:işsiz:
Valla şükredin siz:KK51:

ben ego tatmini için konu açtığınızı düşünmüyorum. bence gerçekten anlam verememişsiniz kocanızın bu davranışına. belki de içinize şüphe düşmüş. şöyle yorumluyorum, eşiniz sizdeki kötü anlamda değişimin farkında, sizin de buna taktığınızı düşünüyor, bu yüzden sizi mutlu etmek adına ve hala sizi sevdiğini gösterip toparlanmanızı sağlamak için iltifat ediyor.
Hay ağzınıza sağlık burada yanlış anlayanlar oldu.Gerçekten içtenlikle kafama takılan şeyi yazdım akıl akıldan üstündür burada sizin gibi geniş ufka sahip kadınlar var birbirimize yol gösteriyoruz.Egomu tatmin etmek istesem burada niye yapayim kim beni tanıyor burada hepimiz x'iz,öyle bir amacım olsa gider eşe dosta söylerim beni tanımayan insanlara değil.Yol gösterici yorumunuz için çok teşekkür ederim.

İki seçenek var.

İlki; eskiden belki sen kendine daha güzel görünüyordun ve o halini seviyordun ama şu anki halin adamın beğenilerine daha yakın, Şöyle ki belki adam balık etli halini daha çok beğeniyor, kısa saçlı halini sana daha çok yakıştırmış vs.

Diğer seçenek, özgüvenini kırıp seni incitmeden kendine bakmanı sağlamak için iltifat ediyor.

Her iki şekilde de nazik bir adam belli ki ve seni seviyor, sevindim adına.

Seni gerçekten seviyor demek ki. Kötü enerji çekme heryerde yazma bunları, kıskançlık, haset gelip buluyor bir şekilde. Aranızda kalsın boşver. Değerini bil işte ne güzel :) Sen de kendine biraz bak, şımart, mutlu et. Eşine prenses gibi gelirsin o zaman.

Kardeş hangi topiğe yazdığının farkında mısın.
Yok yani burası BDV .
Benim dedem de neneme tek dişine kurban olurum derdi, kuZguna yavrusu şahin görünür misali.
Ne güzel işte eşin seni seviyor, önemsiyor, dert bunun neresinde?

Kardeş hangi topiğe yazdığının farkında mısın.
Yok yani burası BDV .
Benim dedem de neneme tek dişine kurban olurum derdi, kuZguna yavrusu şahin görünür misali.
Ne güzel işte eşin seni seviyor, önemsiyor, dert bunun neresinde?
Yazdıklarimi okudunuz mu?en başında belirttim "biliyorum benim ki dert değil fikirlerinizi almak istedim"diyeee???

Seni gerçekten seviyor demek ki. Kötü enerji çekme heryerde yazma bunları, kıskançlık, haset gelip buluyor bir şekilde. Aranızda kalsın boşver. Değerini bil işte ne güzel :) Sen de kendine biraz bak, şımart, mutlu et. Eşine prenses gibi gelirsin o zaman.
Bakmak istiyorum ama ben evladı için saçını süpürge eden kadınlardanım sanırım:) ona bakmaktan kendime bakamıyorum biraz yalnız bıraksam ihmal ediyorum gibi geliyor çok ama çok zor kavuştum o yüzden sanırım,kızımı süslemekten kendime bakmaya fırsat bulamıyorum

Yo hayır ben dalga geçmek amacıyla yazmadım ciddi ciddi yazdım .
İltifat etmesi gayet güzel , insan bazen eşinden yalandan da olsa güzel sözler duymak istiyor ya da ne bileyim öylesine söylenmiş bile olsa .. Sizin adınıza sevindim gerçekten :)
Çok teşekkür ederim keşke herkes sizin kadar güzel kalpli olsa..

Back
X