- 1 Eylül 2014
- 26.112
- 30.478
- 798
- 35
- Konu Sahibi izmirlibjkkartal
Tembellikte bir özellikBu ya bir özellik yada tamamen tembellik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tembellikte bir özellikBu ya bir özellik yada tamamen tembellik
Ben ona iş bulablirim fakat bugüne kdr çok iş değiştirdiği için kimseye mahçup olmak istemem kendim 11 yıldır mesleğimi yapyorum ve benm mesleğim var malesef eşimn mesleğide yoksiz ne iş yapıyorsunuz
çalıştığınız yerde eşinize uygun pozisyon yok mu belki siz de işsiz kalırsınız diye korkup daha ılımlı davranır
Tembellik değil de karşısındakinin otoritesine karşı gelmek ve kurallarına uymamakta ilgili bir sıkıntısı varmış gibi. Aile ilişkilerine bakarsanız durumu daha net anlayabilirsinizen son şubeleri olan bir yerde çalışıyordu 8 ay sonunda şube müdürü bunu daha uzak ufak ve kotu bir semte gönderdi sonuç işten çıkmak oldu 2 gün zor gitti oraya
Tam olarak bahsettiğiniz gibiTembellik değil de karşısındakinin otoritesine karşı gelmek ve kurallarına uymamakta ilgili bir sıkıntısı varmış gibi. Aile ilişkilerine bakarsanız durumu daha net anlayabilirsiniz
Ben ona iş bulablirim fakat bugüne kdr çok iş değiştirdiği için kimseye mahçup olmak istemem kendim 11 yıldır mesleğimi yapyorum ve benm mesleğim var malesef eşimn mesleğide yok
Kesnlkle o ilk öfkesini yönetebilse bir haftada tekrar enerjisi değişecek ne yapırsa o öfke anında yapıyor sonrası pişmanlık yani nazımın geçtiği biryer bulup sokmam gerek ancak evet bir çok şube yeri değiştirilmiş ama eşime sorsanız şube müdürü buna takmış ondan yollamış tabi bu hikaye yani sanırım onu doktora bile götürmeyi düşüneceğim artıkişte tanıdığınız nazınızın geçtiği bir yerde bulabilirseniz, biraz da bastırsınlar
bırakıp gitmemesi için de siz de evde bastırın benim işim de bozulur vs diye
aslında o ilk rahatsız olduğu şeye birkaç gün dayansa alışacak
mesela neden onu başka şubeye gönderdiler herkesin mi yeri değişti sadece onun mu
uyum sorunu mu var
bir şoförümüz vardı işten çıkarıldı, neden mi sigara içilmesi yasak olan bir yerde ısrarla sigara içtiği için
adamın tavrı kötüydü, sana ne içerim derdi herkese, hali ile işten çıkarıldı
İkna edebilirseniz mutlaka götürün. Edemezseniz çevresindeki insanların onun ailesi olmadığını ve her davranışını kabul etmeyeceklerini anlatmaya çalışınKesnlkle o ilk öfkesini yönetebilse bir haftada tekrar enerjisi değişecek ne yapırsa o öfke anında yapıyor sonrası pişmanlık yani nazımın geçtiği biryer bulup sokmam gerek ancak evet bir çok şube yeri değiştirilmiş ama eşime sorsanız şube müdürü buna takmış ondan yollamış tabi bu hikaye yani sanırım onu doktora bile götürmeyi düşüneceğim artık
Ve eşim kaliteyi parayı seven bir adam şuan cebnde yeteri parasıolmaması bile onu delirtiyor çalşması gerektğinin farkında fakat şuan işte bulamıyor heryonden sıkıntıda yani doğal olarak bende skntı çekiyormişte tanıdığınız nazınızın geçtiği bir yerde bulabilirseniz, biraz da bastırsınlar
bırakıp gitmemesi için de siz de evde bastırın benim işim de bozulur vs diye
aslında o ilk rahatsız olduğu şeye birkaç gün dayansa alışacak
mesela neden onu başka şubeye gönderdiler herkesin mi yeri değişti sadece onun mu
uyum sorunu mu var
bir şoförümüz vardı işten çıkarıldı, neden mi sigara içilmesi yasak olan bir yerde ısrarla sigara içtiği için
adamın tavrı kötüydü, sana ne içerim derdi herkese, hali ile işten çıkarıldı
Kesnlkle o ilk öfkesini yönetebilse bir haftada tekrar enerjisi değişecek ne yapırsa o öfke anında yapıyor sonrası pişmanlık yani nazımın geçtiği biryer bulup sokmam gerek ancak evet bir çok şube yeri değiştirilmiş ama eşime sorsanız şube müdürü buna takmış ondan yollamış tabi bu hikaye yani sanırım onu doktora bile götürmeyi düşüneceğim artık
Tabiki psikolojik boyutlari kötüdür ancak issizligin ne demek oldugunu bilen bir insaninda bu kadar is degistirmesi normal degil. Eşinizin uyum saglayamama problemi var midir? Yani ayrildigi her işte surekli esinizin hakli sebepleri yoktur. Bence bir psikologa gidin. Hem süreç yönetmeyle insan iliskileriyle esinizin sorunlariyla profesyonel anlamda daha iyi fayda saglar.Ben çekiyorum elimi kendi ailesi el atıyor bu sefer yani yağmasada verdklerini farkediyorum tabi bunu bana söylemiyor.. inanın pskolojk boyutu çok çok kötü çabasını görebiliyorum fakat yetmiyor girdiği yerde tutunabilmesi gerek şuan 6 ay oldu işsiz mutsuz pskolojk olark bitmş durumda bende kendi mesleğimle mi uğraşaym onla mı uğraşayım ciddi sıkıntı
Tabiki kendisinin hatalı olduğu çok nokta var h.sonu ben evdeyken eşime evden gider misin seni özlemek istiyorum artık dedim kırılıp üzülsede o an ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum pskolojk destek bir umut fayda saglar diye düşünüyorum çnkü öfke yönetme stres yönetme skntıları çok ciddi varTabiki psikolojik boyutlari kötüdür ancak issizligin ne demek oldugunu bilen bir insaninda bu kadar is degistirmesi normal degil. Eşinizin uyum saglayamama problemi var midir? Yani ayrildigi her işte surekli esinizin hakli sebepleri yoktur. Bence bir psikologa gidin. Hem süreç yönetmeyle insan iliskileriyle esinizin sorunlariyla profesyonel anlamda daha iyi fayda saglar.
Esinizi seviyorsunuz zor bir donemden geciyorsunuz ama evden gondermek degilde birlikte doktora gitmek durum degerlendirmesi yapmak daha mantikli.Tabiki kendisinin hatalı olduğu çok nokta var h.sonu ben evdeyken eşime evden gider misin seni özlemek istiyorum artık dedim kırılıp üzülsede o an ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum pskolojk destek bir umut fayda saglar diye düşünüyorum çnkü öfke yönetme stres yönetme skntıları çok ciddi var