- Konu Sahibi Loveliiess
burcu yengeç mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sımdıden bole dengeszlklerını gostermıs sanslısın . Cıddı cıddı konus toparlnmazsa hemen ayrıl zmn kaybetme
burcu yengeç mi?
Duygularim yogun cunku o ilk gunden beri hep aklimdaydi iliski yasamamiza imkansiz gozuyle bakarken bana ilgisi oldugunu ogrendim coook sevindim. Simdi ise eger tek sorun GUVEN ise onu zamanla hallederim gibi gorunuyor. Tek derdim ayrilalim kelimesinin diline pelesenk olmasi gercekten ayrilmayi istiyor da soyleyemiyor mu acaba.
"her huyuna katlanırım" diyerek büyük konuşmamalısın bence..
o kadar zor bişey ki güvensiz bir insanla olmak. ben yaşadım inan bana çok zor.
ama sadece sevgi yeter demekle ısrar edersen. yaşayıp görmen gerekecek sanırım
harbi dengesizmiş...
sende iyice düşün gerçekten istemiyosan ayrıl çekilmez bu muhabbet...
paronayakmı ne..
Erkek arkadasimla henuz cok yeniyiz 4. gunumuz. Benim ondan ayrilmak istedigimi dusunuyormus hareketlerimden oyle anliyormus baskasi var biliyorum diyor istemiyorsan ayrilalim deyip duruyor dun 2 saat oturduk en az 10 kere ayni seyi soyledi. En sonunda dayanamadim tamam ayrilalim dedim kalkiyordum hayir dedi birakmadi bu kez de. Ben boyleyim ddi kuruntu yapiyorum ayrilmak istemiyorum dedi. Fazla dengesiz yapisi geregi. Neden boyle yapiyor anlamiyorum ben gayet de sevgimi gostermeye calisiyorum ona![]()
problemli bi tip oldugu belli hiç sevmem bu tipleri çocuk gibiii..belli ki erkek arkadaşında çocuk daha
Istemiyorsan ayrilalim diyerek "zorla guzellik olmaz, ben sevilmeden beraber olmak istemiyorum" demek istiyor olabilir. Benim asil takildigim hayatinda (yada aklinda) baska biri var demesi. Bazi erkekler asiri kiskanc, takintili oluyorlar. Cok kavga edenler, erkek arkadasin icin degil genel soyluyorum, cinayetler bile oluyor yani. Oyleyse biraz sans verebilirsin. Ondan once kimse olmadi mi? Belki birisinin senden hoslandigini falan duymustur.