Surekli istemiyorsan bitirelim diyor.

erkeğin kuruntulusu ve mızmızı hımm düşünmek lazım:50::50:
yazık edıcen kendıne...

bu kelime ilişkiyi hem yıpratır hem de ileri götürmez. bir ileri bir geri oynarsınız. bu konuda kesin bir çizgi çiz, eğer düzelmeyecek gibiyse bence başından ayrıl.

Karsima alip konussam sonra da ona zaman mi versem ki bikac gun gozlemlesem...

cok şanslıymışsın, arıza erkekle de kadınla da uğraşmak ömür törpüsüdür. Hayat çok kısa 70 sene dedigin gelir geçer, ama bu 70 sene sana 170 sene gibi gelir böyle insanlar ile. Biri gider diğeri gelir. Hiç uğraşma derim, kavga etmeden ayrıl, takıntı yapmasın sana.

akrep erkegiyle kisa sureli bi birlikteligim olmustu.
kisa sureli diyorum cunku onun kiskanclik krizleri, kuruntulariyla ugrasamazdim. Resmen bi kac haftada bogdu, nefret ettirdi..
Her akrep oyle olcak diye bisey var mi? yoo.. ama genelde cok kiskanc oluyorlarmis bu burctan olanlar.
Neyse burcu bi yana, kiskancligi ve kuruntusundan cok surekli istersen bitsin demesi cidden garip. benimki de kuruntuluydu ama degil bitsin demek, elinden gelse bi odaya hapsedip beni kendisi disinda kimseyle gorusturmeyecekti.

Dikkatli ol, kendini cok kaptirma. Daha 4. gunden, ne yasamissiniz ki "bitsin" e gelmis konu. ayrilik lafini iliskiye cok sokmamak gerekli

bende yengec burcuyum konu sahıbı gıbı..

akrep burcu erkegıne ılgım vardı ama kacarak uzaklastım yakından tanıdıkca..

katlanman ıcın gercekten cok sevmen gerek ve sabırlı olman gerek..

cok kıskanc asırı derecede sahıplenıyor, süreklı kusku ıcınde, güvenmıyor ve güven de vermıyor cünkü ne ıstedıgını, ne düsündügünü anlayamıyorsun..yanındayken güvende hıssedıyorsun kendını orası ayrı tabı..korumacı ve cok ılgılı..bakısları hep üstünde..zekıler, dınletırırler kendılerını, sohbetlerı hos, sakacı fln ama telde konusma yada sms sanırım pek onlara göre degıl.. bazen umursamaz bazen cok ılgılı..sanırım dengesızın önde gıdenı :D

Sen de mi istemiyorsan ayrilalim diyordun? Peki sonradan nasil oldu nasil duzeldi ve su an nasilsiniz?

Evet öyle diyordum çünkü ona güvenmiyordum ( daha doğrusu kimseye güvenmiyordum ) ama o beni bırakmadı ve sevgisini kanıtladı. Bu yüzden şimdi ona aşığım. Biraz zaman tanı sevgiline, emin ol geçici bu dönemler

yol yakınken bitirmeni tavsiye ederim. böyle kuruntulu, şüpheci insanlarla uğraşılmaz... yorar adamı...

Çok büyük konuşuyorsun ben onun herşeyine katlanırım falan neden katlanacaksın ki 1 katlanılır 2 34 katlanılır ama belli bir zamandan sonra patlıyor insan sen daha 4. günündesin o yüzden böyle diyorsun bende senin gibiydim bundan önce ki ilşkimde hep ben katlandım hep ben alttan aldım hep derdi bana " beni senden başkası idare edemez" diye ama öyle bir geliyor ki içine ata ata bir anda patlıyorsun. Sana söylediği hoş değil başka biri var falan bence sen kendini fazla kaptırmadan tanımaya çalış belki geçmişinde çok kırıldı çok yara aldı bende böyleydim dengesizlik değildi benim ki korku kalp kırıklığı gene aynı seyleri yaşayabilme düşüncesi idi ama aştım çok şükür. Benim erkek arkadasımda ilk zamanlar çok çekti benden ,Belki oda bu yüzden böyledir. Kimseye ayrıl demem bence şans ver ama kendini kaptırmadan tanımaya çalış canım

Tamam canim kaptirmadan tanimaya calisicam onu. Cok yakin samimi oldugum erkek arkadaslarim var konusmalarimizi ortamimi falan goruyor o yuzden sorun yapiyor O var aklinda diyor.
Gerci bugun konustum bida oyle tavirlara girmicem seni uzmucem dedi. Bakalim umarim sozunde durur...

Benimki de öyleydi canım,2 senedir de gram ilerleme göstermedi.Kıskanç ve şüpheci çünkü,napayım ben de alışmaya çalışıyorum bu haline.

Erkek arkadasimla henuz cok yeniyiz 4. gunumuz. Benim ondan ayrilmak istedigimi dusunuyormus hareketlerimden oyle anliyormus baskasi var biliyorum diyor istemiyorsan ayrilalim deyip duruyor dun 2 saat oturduk en az 10 kere ayni seyi soyledi. En sonunda dayanamadim tamam ayrilalim dedim kalkiyordum hayir dedi birakmadi bu kez de. Ben boyleyim ddi kuruntu yapiyorum ayrilmak istemiyorum dedi. Fazla dengesiz yapisi geregi. Neden boyle yapiyor anlamiyorum ben gayet de sevgimi gostermeye calisiyorum ona :(

elinden geldiğince ışık hızıyla uzaklaş, bir daha da hayatına sokma
yük olur
devam edersen kronik başağrın olur...

Daha 4. Günden baskasimi var diyor da aklı mantığı almıyormu acaba başka birisi olsa niye benle baslasin ya 4 gün 4 ay değil yıl değil :) cocukmu bu :) konu sahibi lütfen yanlış anlama ama okurken güldüm. Sanırım hiç sevgilisi olmamış veya terkedilmekten korktuğu için soruyor sürekli.

Samimi oldugum erkek arkadaslarimdan kiskaniyor beni. Hele ki iclerinde gercekten iyi oldugum biri var kii sevgilim onunla aramizda bisey oldugunu dusunuyor birlikte olmadan once bile boyle diyordu. Tek sorunumuz bu.

Onunla konustum bari su ikide bir ayrilalim lafindan vazgec dedim hayatimda sadece sen varsin fikrim de zikrim de sensin aklimda baska kimse yok dedim. En azindan bu kuruntusundan kurtuldum ve biraz daha iyi simdi.
Bundan sonra onu uzaktan gozlemlicem fazla baglanmadan. Olmazsa duzelmezse de birakirim artik ne yapayim...

Onunla konustum bari su ikide bir ayrilalim lafindan vazgec dedim hayatimda sadece sen varsin fikrim de zikrim de sensin aklimda baska kimse yok dedim. En azindan bu kuruntusundan kurtuldum ve biraz daha iyi simdi.
Bundan sonra onu uzaktan gozlemlicem fazla baglanmadan. Olmazsa duzelmezse de birakirim artik ne yapayim...

ah tatlım benim sen bağlanmışsın bile : )
geçmiş olsun, derslerimizi iyi çalışalım o vakit : ), kendimizi kandırmadan soğukkanlı olalım az üzülelim : )

Back
X