- Konu Sahibi Loveliiess
Bu ilişki fazla yürümez daha 4. gününüzde böyleyse.
Deme beee.....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ilişki fazla yürümez daha 4. gününüzde böyleyse.
bu kelime ilişkiyi hem yıpratır hem de ileri götürmez. bir ileri bir geri oynarsınız. bu konuda kesin bir çizgi çiz, eğer düzelmeyecek gibiyse bence başından ayrıl.
Hayir yengec olan benim :) O akrep.
burcu ne bılıyormusun?
akrep erkegıne benzıyor???
Sen de mi istemiyorsan ayrilalim diyordun? Peki sonradan nasil oldu nasil duzeldi ve su an nasilsiniz?
Çok büyük konuşuyorsun ben onun herşeyine katlanırım falan neden katlanacaksın ki 1 katlanılır 2 34 katlanılır ama belli bir zamandan sonra patlıyor insan sen daha 4. günündesin o yüzden böyle diyorsun bende senin gibiydim bundan önce ki ilşkimde hep ben katlandım hep ben alttan aldım hep derdi bana " beni senden başkası idare edemez" diye ama öyle bir geliyor ki içine ata ata bir anda patlıyorsun. Sana söylediği hoş değil başka biri var falan bence sen kendini fazla kaptırmadan tanımaya çalış belki geçmişinde çok kırıldı çok yara aldı bende böyleydim dengesizlik değildi benim ki korku kalp kırıklığı gene aynı seyleri yaşayabilme düşüncesi idi ama aştım çok şükür. Benim erkek arkadasımda ilk zamanlar çok çekti benden ,Belki oda bu yüzden böyledir. Kimseye ayrıl demem bence şans ver ama kendini kaptırmadan tanımaya çalış canım
Erkek arkadasimla henuz cok yeniyiz 4. gunumuz. Benim ondan ayrilmak istedigimi dusunuyormus hareketlerimden oyle anliyormus baskasi var biliyorum diyor istemiyorsan ayrilalim deyip duruyor dun 2 saat oturduk en az 10 kere ayni seyi soyledi. En sonunda dayanamadim tamam ayrilalim dedim kalkiyordum hayir dedi birakmadi bu kez de. Ben boyleyim ddi kuruntu yapiyorum ayrilmak istemiyorum dedi. Fazla dengesiz yapisi geregi. Neden boyle yapiyor anlamiyorum ben gayet de sevgimi gostermeye calisiyorum ona![]()
Daha 4. Günden baskasimi var diyor da aklı mantığı almıyormu acaba başka birisi olsa niye benle baslasin ya 4 gün 4 ay değil yıl değil :) cocukmu bu :) konu sahibi lütfen yanlış anlama ama okurken güldüm. Sanırım hiç sevgilisi olmamış veya terkedilmekten korktuğu için soruyor sürekli.
Onunla konustum bari su ikide bir ayrilalim lafindan vazgec dedim hayatimda sadece sen varsin fikrim de zikrim de sensin aklimda baska kimse yok dedim. En azindan bu kuruntusundan kurtuldum ve biraz daha iyi simdi.
Bundan sonra onu uzaktan gozlemlicem fazla baglanmadan. Olmazsa duzelmezse de birakirim artik ne yapayim...