- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.129
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
içimizi bi psikolog gelse de sevabına hayrına çözse heeeeBende cogu hayallerimin sonunda birilerini dovuyorum ne alaka nasil konu oraya geliyor cozebilmis degilim
Valla niye böyle yaaaaBen de çok düşünürüm boşanmayı, rüyamda falan görürüm. Eşim de der ki ne derdin var benimle :) yok ama kafa öyle çalışıyor işte. Ben de bilemedim,Nooption bilir :)
Ay hadi icimde kalmistir ben doverim birini gecer belkide senin durum gecmeziçimizi bi psikolog gelse de sevabına hayrına çözse heeee
Benim eşimle en ufak bir sorunum yok hatta imrenilen bir evliliğim var diyebilirimmerhaba kızlar.
Bu aralar sürekli kafamı yoran bir durum var. Aklımdan sürekli boşanma fikri geçiyor. Hatta boşanıp kuracağım evimin mobilyalarına perdelerine kadar tasarlıyorum. Kızımdan başka da kimseyi istemiyorum. Kendi annem babam dahil.
Bir sorunun mu var derseniz görünürde yok. Eşim annesine düşkündür. Ailesine düşkündür. hep onları ister yakınında ama bana da düşkündür. Odundur sevdiğini göstermez ama sever. Bana sormadan bir iş yapmaz. Özel günlerde tek bir gül alır gelir.ona da yanımda söylenir. Sessizdir ama çok konuşmaz boş konuşmayı sevmez.
Ne bilim yaaaaa.. Kaynanamı ben pek sevmem. O da beni sevmez. Ama yine de öyle hin fesat bir KAdın değildir. YArdım etmeyi sevmez ve cimridir. Bu da beni soğutmuştur. Ya anlıycağınız öyle büyük büyük kocaman sorunlarım yok.
ama neden bu fikir sürekli aklımda. Eminim ki benim hayatımı yaşamak isteyen onlarca belki yüzlerce insan vardır. Ama ben nedense çıkmak istiyorum. BAna müsade demek istiyorum. Çok yoruldum yaaaaaa.
aslında düşünmek bile istemiyorum. bebeğimiz çok zor oldu. 5 yılda 3 kayıp üzerine geldi. çok yoruldum ama çözüm bu olmamalı.Evet yine de bosanmanizi gerektirecek bir sorun yok siz de farkindasiniz ama evlilik sizi yirmus.kizinizi dusunun o istemez eminim bosanmanizi.kiziniz icin atin kafanizdan bu dusunceyi.
bazen diyom ki hele şu kız bır okula başlasın bakıcı işi bitsin. o zaman boşanayım diyorum.Ay hadi icimde kalmistir ben doverim birini gecer belkide senin durum gecmez
Yoo asla. büyük konuşmayayım ama ben boşansam bir daha asla evlenmem.Çok var boşanmak isteyen ama evlılık cocuk oyuncağı degıl Malesef ve başka evlenechın insan daha iyi olacak dıye garantı de yok erkek milleti aynı model genelde
Rahat batmasi bence sorun buldumbazen diyom ki hele şu kız bır okula başlasın bakıcı işi bitsin. o zaman boşanayım diyorum.
olur mu olur vallaBDVye çok takılmaktan olabilir belki,empati yapıp boşansam nasıl hayatım olur acaba diye düşünmüş olabilirsiniz.
rahat batıyo vallaRahat batmasi bence sorun buldum
merhaba kızlar.
Bu aralar sürekli kafamı yoran bir durum var. Aklımdan sürekli boşanma fikri geçiyor. Hatta boşanıp kuracağım evimin mobilyalarına perdelerine kadar tasarlıyorum. Kızımdan başka da kimseyi istemiyorum. Kendi annem babam dahil.
Bir sorunun mu var derseniz görünürde yok. Eşim annesine düşkündür. Ailesine düşkündür. hep onları ister yakınında ama bana da düşkündür. Odundur sevdiğini göstermez ama sever. Bana sormadan bir iş yapmaz. Özel günlerde tek bir gül alır gelir.ona da yanımda söylenir. Sessizdir ama çok konuşmaz boş konuşmayı sevmez.
Ne bilim yaaaaa.. Kaynanamı ben pek sevmem. O da beni sevmez. Ama yine de öyle hin fesat bir KAdın değildir. YArdım etmeyi sevmez ve cimridir. Bu da beni soğutmuştur. Ya anlıycağınız öyle büyük büyük kocaman sorunlarım yok.
ama neden bu fikir sürekli aklımda. Eminim ki benim hayatımı yaşamak isteyen onlarca belki yüzlerce insan vardır. Ama ben nedense çıkmak istiyorum. BAna müsade demek istiyorum. Çok yoruldum yaaaaaa.
Dertsizlikten canım. .kendine bir maşgale bul bencemerhaba kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?