sürekli kafamda bu fikir var.

mesela şöyle sakin deniz kenarında bir ilçeye tayin istesek o itediğim mobılyaları perdeleri alsam şu zamanında çok da begenmeyerek aldıgım eşyalarımı komple atsam şu bebeklermi kaybettiğim şehirdenm bır kurtulsam.... ama eşim asla bir yere gitmek istemiyor.. çok yalvardım. bunaldım dedim tatıle götureyım dıyor. sonuçta buraya dönmeyecek mıyız?? aynı

Çok yoruldum diyorsunuz ya, o yorgunluğun sebebi ne? Sizi yoran şey ne veya neydi?
en çok ne istersen o olur ya sınavın. bebek istedim. ilkini 4 ikinciyi 6 , 3. yü 1.5 aylık kaybettim. kızımı da 9 ay yatarak tasıyabıldım. şükürler olsun kucağıma aldım. şimdi çalıştığım iş yereinde 4 yıldır çalışıyorum. ordan da bunaldım.

konu sahibesini bilemiycemde senin hormonlar batıyor zaar.. darkmore dedi diye yemiş gibi yapıyorum bu hormon meselesinide

Yok canım ya ben düzenli olarak ayda bir eşimle boşandığımı falan görürüm rüyamda, 5 yıldır böyle yani. Konu sahibi gibi boşansam ne yaparım falan hep senaryolaştırırım.

buldum sizinkini de :))
beklenti bitmiş sizde.. bütün umudu enerji yi bebeğe odaklamışsınız nihayet olunca umut bitmiş.. kendinize yeni bir hedef bulun..

Bende Düşünürüm boşanmayı ama çok şükür hiçbir sorunumuz yok :)) bdv çok konu okuyup empati yapıyoruz galiba birde bağımsız özgür yanlız olma isteği

dönem dönem banada oluyordu hiçbir sorunum yoktu herhalde rahat batıyor gitsem buralardan kimseyi görmesem bir tek kızım olsa denize karşı bir evim olsa falan filan diye.zamanla geçiyor.kendini alışverişe ver o unutturur eşinden ilgi bekleme boşuna değişmez artık

Yok canım ya ben düzenli olarak ayda bir eşimle boşandığımı falan görürüm rüyamda, 5 yıldır böyle yani. Konu sahibi gibi boşansam ne yaparım falan hep senaryolaştırırım.

aahaha diyorum sana normal değilsin.. bilinçaltın feci çalışıyor.. bunlar hep planlayıp programlamaktan işte.. o hani çocuk çocuğa kalan şey var ya onun bile nasıl olacağını düşünmekten bunlar

Keşke o tatsızlıklar hiç yaşanmamış olsa silebilsek.Keşke hepimizin maddi imkanları hayallerimize yetse. Ne yazık ki bunları yapamayız en azından şimdilik tebdil-i mekan imkanınız yok gibi görünüyor.Ama sorun evliliğinizden ziyade bunalmışlığınızda,en azından bunu kabullenmek,benimsemek seni rahatlatır diye umuyorum.Çünkü seni anlıyorum ortada boşanacak bir şey yokken kafanda bunların dolaşması kafanı karıştırıyordur

Üzülüyorum boyle mesajları gordukce yavrunuza kavusmak için ne acılar cektiniz eminimki boşanmak için cekmemişsindir..
Niye boyle oluyorki..tam bir aile olmusken mucizenizi Rabbim gondermişken neden elinizle yıkıyorsunuzki düzeltmek için cabalayın bazı seyleri derim

Rahat battı zaar. Emınım bsanırsanda aglaya zırlaya ozluyrum dersın ... otur bacım oturdugun yerde

acaba eşimi sevmiyor muyum artik diye soruyorum ve ayrıca boşanmayı da ciddi bir problem yoksa ortada bırakmak olarak görüyorum. buna rağmen aklıma gelip gelip duruyor.

boşanmak istemiyorum. ama aklımda sureklı boşansam nasıl olur diye bir düşünce var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…