- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.129
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
mesela şöyle sakin deniz kenarında bir ilçeye tayin istesek o itediğim mobılyaları perdeleri alsam şu zamanında çok da begenmeyerek aldıgım eşyalarımı komple atsam şu bebeklermi kaybettiğim şehirdenm bır kurtulsam.... ama eşim asla bir yere gitmek istemiyor.. çok yalvardım. bunaldım dedim tatıle götureyım dıyor. sonuçta buraya dönmeyecek mıyız?? aynıBelki de yorgunluk,geçmişten biriktirdiklerinve monotonluk boğuyor seni.Boşanmak (hoş olmasa da) bir "macera" bir hareketlilik.Kökten bir değişim.Yepyeni bir başlangıç.Hayatımın dönüm noktası diye anabileceğin bir hamle. Boşanmış kadınlara sorsak böyle bayılarak hatırlamazlar boşanmayı,çünkü yaşadıkları büyük sorunlar,o kararı alma aşamasındaki sancılar,çekilen acılar "boşanma" kelimesiyle özdeşleşmiş onlarda.Oysa senin için şu an boşanma sadece yukarda dediğim gibi yeni bi sayfa,yeni bi hayat,bi dönüşüm ifade ediyor.
Mesela perdeler koltuklar demişsin ya,o değişimleri alıp güncel hayatına koysak mutlu eder miydi seni?Sorumluluklarını alsak senden? Eşinin ailesi buhar olup uçsa mesela? Cevabın evetse mutlusun sen yuvanda bence.
en çok ne istersen o olur ya sınavın. bebek istedim. ilkini 4 ikinciyi 6 , 3. yü 1.5 aylık kaybettim. kızımı da 9 ay yatarak tasıyabıldım. şükürler olsun kucağıma aldım. şimdi çalıştığım iş yereinde 4 yıldır çalışıyorum. ordan da bunaldım.Çok yoruldum diyorsunuz ya, o yorgunluğun sebebi ne? Sizi yoran şey ne veya neydi?
çalışıyorum ama sıkıntı kafada :)Dertsizlikten canım. .kendine bir maşgale bul bence
konu sahibesini bilemiycemde senin hormonlar batıyor zaar..darkmore dedi diye yemiş gibi yapıyorum bu hormon meselesinide
en çok ne istersen o olur ya sınavın. bebek istedim. ilkini 4 ikinciyi 6 , 3. yü 1.5 aylık kaybettim. kızımı da 9 ay yatarak tasıyabıldım. şükürler olsun kucağıma aldım. şimdi çalıştığım iş yereinde 4 yıldır çalışıyorum. ordan da bunaldım.
ikinci bebekbuldum sizinkini de :))
beklenti bitmiş sizde.. bütün umudu enerji yi bebeğe odaklamışsınız nihayet olunca umut bitmiş.. kendinize yeni bir hedef bulun..
Yok canım ya ben düzenli olarak ayda bir eşimle boşandığımı falan görürüm rüyamda, 5 yıldır böyle yani. Konu sahibi gibi boşansam ne yaparım falan hep senaryolaştırırım.
Keşke o tatsızlıklar hiç yaşanmamış olsa silebilsek.Keşke hepimizin maddi imkanları hayallerimize yetse. Ne yazık ki bunları yapamayız en azından şimdilik tebdil-i mekan imkanınız yok gibi görünüyor.Ama sorun evliliğinizden ziyade bunalmışlığınızda,en azından bunu kabullenmek,benimsemek seni rahatlatır diye umuyorum.Çünkü seni anlıyorum ortada boşanacak bir şey yokken kafanda bunların dolaşması kafanı karıştırıyordurmesela şöyle sakin deniz kenarında bir ilçeye tayin istesek o itediğim mobılyaları perdeleri alsam şu zamanında çok da begenmeyerek aldıgım eşyalarımı komple atsam şu bebeklermi kaybettiğim şehirdenm bır kurtulsam.... ama eşim asla bir yere gitmek istemiyor.. çok yalvardım. bunaldım dedim tatıle götureyım dıyor. sonuçta buraya dönmeyecek mıyız?? aynı
boşanmak istemiyorum. ama aklımda sureklı boşansam nasıl olur diye bir düşünce var.Üzülüyorum boyle mesajları gordukce yavrunuza kavusmak için ne acılar cektiniz eminimki boşanmak için cekmemişsindir..
Niye boyle oluyorki..tam bir aile olmusken mucizenizi Rabbim gondermişken neden elinizle yıkıyorsunuzki düzeltmek için cabalayın bazı seyleri derim
ikinci bebek
çok yaratıcıyımdır :)
ya ben yalnız kalamam bı de korkarım. ilk geceden ararım kesin.Rahat battı zaar. Emınım bsanırsanda aglaya zırlaya ozluyrum dersın ... otur bacım oturdugun yerde
tükenirim yaaaaa hele bi buyusun kızım .ahaha hiç tavsiye etmem zira boşanmayı daha çok düşünebilir hale gelmeniz olası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?