Sürekli kalitesiz çıkan yumurtam

Teşekkür ederim cevabınız için. umarım siz de olumlu netice alırsınız bir sonraki tedavide. embriyologun böyle açıklama yapması sorunun çözülmesi için güzel. bana böyle bir şey denmedi ama size spesifik açıklama yapılmış. cem beye gitmek zaten aklımda. tekrar değerlendireceğim.

inşallah söylediğiniz gibidir..
adet olmak için bekliyorum şuanda
muhtemelen önümüzdeki hafta tedaviye başlamış olurum..
gelişmeleri buradan yazarım isterseniz size de..

çok teşekkür ederim cesaretlendirdiğiniz için.. 5. tedavinizde hayırlı olsun şimdiden.. inşallah mutlu sona ulaşırsınız..

Arkadaşlar prp yontemini deneyin bulent tirasa gidin kolan şişlide vakit kaybetmeyin orta ölçekli labarotuvat 3 kez denedim.yumurta bozuk olabilir ama bilinemez belki sperm görünüyordur embriyolari belkide yumurta etik olmayan bir durumda anlayabilirsiniz kimde sorun olduğunu elinize evrak veriyolarmi yumurtadan diye çünkü öyle bir test yok

Yumurtanın kalitesi mercekte gorunuyor Örneğin benimkinde stoplazması granül yapılı bu da dollenmeyi dusuruyor
Yapısal bir durummus her ay aynı cıkmayabilirmiş. İki denemede de boyle cıktı
3.güne kadar yumurta sorumlu dollenmeden 3den sonra ölüyorsa sperm kaynaklı sorun
Benim 3e gelmeden ölüyor veya az sayıda dolleniyor

Banada yumurta kaynakli dendi. Benimkiler 2 inci günden itibaren bozuluyor 3 günden sonra bozulan ilk denememdi sonra genotropin iğnesi verildi 12 hücreye ulaştı 1 tanesi durdu 4 gün.bulen tirasa dedim yumurta kaynakli deniliyor yüzde 90 dedim onu etik olmayan bir şekilde öğrenebilirsin dedi şuan prp yaptırdım faydasını görürsem yazarım merak etmeyin çok bekliyorsun kalabalık insanlar bavullarla geliyor oraya keşke 3 kez dışarda deneyeceğime burda deneseydim diorum sonucu belki yine aynı olabilir ama sonucda en son teknoloji olan birçok basari sağlamış doktora gitmek en doğrusu.

Mrb prp faydası gördünüz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…