- Konu Sahibi fatmahatun
-
iç hastalıkları uzmanına git muayene ol,sağlıkla ilgili bir durum sonuçta..
yoksa kendiliğinden bağırsaklardan ses gelir mi
ne zamandır bu sorunun var
önce bir aile hekimine gidersen bence sorununa çözüm bulabilirsin. benim de oluyordu lisedeyken hatta sadece ses çıkmasıyla kalmıyordu malesef :))
gaz giderici bir kaç ilaç kullanmıştım.
acaba yediklerinden kaynaklanıyor olabilir mi? (ben de bu sorun sütü çok tükettiğimde oluyordu.
laktaz yüzünden, laktaz ı alınmış/parçalanmış sütler satılıyor onlardan içiyorum)
3-4 haftadır var. her gün gelmiyor bu sesler. ama geldi mi de en uygunsuz zamanlarda denk geliyor
bilemiyorum süte hiç dikkat etmedim. belki sabahları süt içtikten sonra bu sorun ortaya çıkıyor olabilir
konuyu nereye açacağımı bilemedim şimdiden özür dilerim.
kızlar benim sorunum bağırsaklarımdan sürekli sesler gelmesi.. yani yazarken utanıyorum ama anlatamam size yani durumu. herhangi bir sağlık problemim yok. ama durup dururken bağırsaklarımdan ses geliyor. nasıl anlatsam sanki gaz çıkarıyormuşum gibi sesler geliyor tabi öyle bir şey yapmıyorum..
şimdi gülenler gilan mutlaka olacaktır ama yaşadığım rezillikleri anlatamam sınavdayken geliyor ses çıkarıyorum kendi kendime millet duymasın diye
defalarca duyanlar oldu. güldüler filanizah ediyorum ama inanmıyorlar bana gaz çıkardığımı düşünüyorlar. insanların yüzüne bakamaz oldum yakın arkadaşlarımın arkamdan bununla ilgili konuştukları bile düşünmeye başlayım iyice paranoyak oldum.. bana da yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?