Sürekli karnım gurulduyor

fatmahatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
75
1
36
Aydın
konuyu nereye açacağımı bilemedim şimdiden özür dilerim.
kızlar benim sorunum bağırsaklarımdan sürekli sesler gelmesi.. yani yazarken utanıyorum ama anlatamam size yani durumu. herhangi bir sağlık problemim yok. ama durup dururken bağırsaklarımdan ses geliyor. nasıl anlatsam sanki gaz çıkarıyormuşum gibi sesler geliyor tabi öyle bir şey yapmıyorum..
şimdi gülenler gilan mutlaka olacaktır ama yaşadığım rezillikleri anlatamam sınavdayken geliyor ses çıkarıyorum kendi kendime millet duymasın diye
defalarca duyanlar oldu. güldüler filan izah ediyorum ama inanmıyorlar bana gaz çıkardığımı düşünüyorlar. insanların yüzüne bakamaz oldum yakın arkadaşlarımın arkamdan bununla ilgili konuştukları bile düşünmeye başlayım iyice paranoyak oldum.. bana da yardım edin

önce bir aile hekimine gidersen bence sorununa çözüm bulabilirsin. benim de oluyordu lisedeyken hatta sadece ses çıkmasıyla kalmıyordu malesef :))
gaz giderici bir kaç ilaç kullanmıştım.
acaba yediklerinden kaynaklanıyor olabilir mi? (ben de bu sorun sütü çok tükettiğimde oluyordu.
laktaz yüzünden, laktaz ı alınmış/parçalanmış sütler satılıyor onlardan içiyorum)

iç hastalıkları uzmanına git muayene ol,sağlıkla ilgili bir durum sonuçta..
yoksa kendiliğinden bağırsaklardan ses gelir mi
ne zamandır bu sorunun var

iç hastalıkları uzmanına git muayene ol,sağlıkla ilgili bir durum sonuçta..
yoksa kendiliğinden bağırsaklardan ses gelir mi
ne zamandır bu sorunun var

3-4 haftadır var. her gün gelmiyor bu sesler. ama geldi mi de en uygunsuz zamanlarda denk geliyor

bilemiyorum süte hiç dikkat etmedim. belki sabahları süt içtikten sonra bu sorun ortaya çıkıyor olabilir

Benimde sınavlarda karnım guruldar hep
psikolojik ama benimki seninkini bilemiycem.
Çnkü her sınava girmeden önce ya karnımdan ses gelirse diye düşünüyorum geliyo..
eğer düşünmezsem hiç bi sorun olmuyo..

arada da benim de oluyor doktora görünmekte fayda var
istersen süt içmeye biraz ara ver o zaman belli olur

arkadaşlar sütten diyorlar,olabilir,
üşütmeden olabilir..

ama doktora görünmelisin..buradan teşhis koyup bir ilaç tedavi öneremeyiz..
ama çok ciddi ,tehlikeli bişey değil..için rahat olsun

3-4 haftadır var. her gün gelmiyor bu sesler. ama geldi mi de en uygunsuz zamanlarda denk geliyor

bilemiyorum süte hiç dikkat etmedim. belki sabahları süt içtikten sonra bu sorun ortaya çıkıyor olabilir

sütü geceleri yatmadan içsen hem uyumana da yardımı olur. ya da bi süre hiç içme dene bakalım.
bir de ayakları üşütme.

midende problem var belki benimde annemden öyle sesler geliyor, midesinden hasta

Bence de laktaz enziminin eksikliğinden olabilir. ( çoğu kişide eksikmiş zaten çok önemli değil ) Sütü bir anda bir bardak şeklinde değil de daha azar azar bölerek içebilirsin.Eğer fayda etmezse bir doktora görün canım ilacı var diye biliyorum yemeklerden önce alıyorsun.

Yediğiniz bir yemek belliki ters tepiyor sizde yediklerinize dikkat edin...Sesler geldiği gün ne yediklerinizi düşünün tek tek...Annem süt ve süt ürünleri tükettiğinde sesler gelir ben çok su tükettiğimde eşim domates tükettiğinde yani kişiden kişiye değişir...

öncelilke bi doktora git gaz yapıcı şeylerden uzak dur

canım öncelikle doktora görün. sorun bağırsaklarında değilse kendine güvenmede bir sorun olabilir. mesela benim kalabalığa girince yüzüm kızarırdı, karnım midem guruldardı, insanların gözlerinin içine bakamazdım konuşurken, rahat yemek yiyemezdim karşı cinslerin yanında, inan minibüste bile yüksek sesle inecek vaaar demeye utanırdım ne zaman ki bir sevgilim oldu 24 yaşımda hepsi bitti zamanla şimdi 30 yaşındayım ve o sevgilim şimdi kocammm bir düşün bakalım bu sorunları sen de yaşıyormusun? sevgiler

Konu başlığını okur okumaz hışımla daldım buraya:) aynı sorun bende de var canım. Hele yatarken var ya ne gürültüdür o aman Allahım:) sınav fobisi ayrı mevzu. Yalnız değilsin canem

Yaa bende de var. Aynı şey mi bilmiyorum ama benimki hastalıktan yediklerimden gazdan değil. Sınav olurken veya sessiz ortamlarda stressten karnımdan gurultu geliyor. Birisi konuşmaya başlayınca yani sessizliği bozunca geçiyor. Yanımdakiler acıktım sanıyor.

Bu arada laztozsuz süt varmış canım geçen gördüm adesede pınarındı sanırım , normal süt yerine tercih edebilirsin

canım bendede hep oluyor.hatta şuan bile inceden inceden ses geliyo .. hele sınava bi hafta kala çok artmıştı deneme sınavlarına giremez olmuştum biri duyacak diye zaten kendimi o kadar kasıyorum ki sınava flnda konsantre olamıyordum. benimki daha çok stresten birazda açlıktan oluyor. sabahları canım pek bişey yemek istemiyo.
Sınavdan sonra azaldı gibi geliyor, stres fln azalınca. Aslında bende bu konu hakkında yardım almak istiyorum çoook kötü bir durum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…