Sürekli karnım gurulduyor

Benimde hep guruldar
Özellikle kalabalık bir ortamda sessizlik oluşunca
Bir ara , acaba aç mı kalıyorum diye, kahvaltıda tıka basa yiyordum, sonuç yine aynı yine aynı.

Benimde hep guruldar
Özellikle kalabalık bir ortamda sessizlik oluşunca
Bir ara , acaba aç mı kalıyorum diye, kahvaltıda tıka basa yiyordum, sonuç yine aynı yine aynı.

bendede sessizlikte oluyor sanki extra ortam seciyor insanlar bu napiyor diye bakiyor simdi gülüyorum ama ozmanlar mosmor olmusdum

Bende çok çektim bu durumdan. Özellikle üni sınavına gireceğim dönemde başlamıştı ve sınavda rezil olmuştum :) sonra çok stresli bir işe girdim tekrar başladı kabus. Dahiliye doktoruna gittim o zamanlar. Dr midem ve bağırsaklarımla ilgili hiçbir sorunum olmadığını strese bağlı oldunu söylemişti. Zaten sonra dikkat ettim hakikaten yoğun stresli olduğum zamanlarda tekrarladığını bizzat tecrübe ettim. O işten de ayrıldım zaten. Şükürler olsun şimdi rahatım. Seninde stresten olabilir canım.

sabah sabah süt içilip dışarı mı çıkılır,valla ben yapsam bunu gümbür gümbür olurum.
kesinlikle sabah içme,bebiş misin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…