- 15 Kasım 2016
- 735
- 349
- 18
- 34
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Acaba psikolojik rahatsizligi mi var kadinin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyim canım bayadır yoksun buralarda nerelerdesin napıyosun bakim?:))Merhaba canım seni görmek eski üyecan ne yapıyorsun nasılsın
İnstagramda takılıyorum bayadır idare ediyorum canım çocugun büyüdü mü sen ne alemdesin :)Iyim canım bayadır yoksun buralarda nerelerdesin napıyosun bakim?:))
yapmasin boyle bir sey bence biz bir gun esimle tartisirken yemek getirmislerdi hos olmuyor. Zaten burnundan soluyosun o an.Ben olsam tam kavga ettikleri sırada bir tabak kek yapar kapıyı çalarım. Bir bahane ile..sonrada zamansız çaldım kapıyı sanırım,herşey yolundami?diye sorarim.Birşey yok ki sormakta..
Kim bilir ne... Bizim çok eskiden yan daire komşumuz vardı, genç bir çift. Çocukları falan yoktu ama çok deli dolulardı. Küfür kıyamet kavga ederlerdi, kadın çok fenaydı. Kavga ederlerdi, bir saat sonra sevişme seslerini duyardık. Sonra mis gibi giyinip el ele kol kola evden çıkıp gezmeye giderlerdi. Karı koca arasına girilmez lafı gerçekten doğru sanırım. Ve sizin hikayedeki kadının polislik bir durumu olsa kendisi giderdi. Bilemeyiz ki, kimisi de böyle seviyor. Kısmen şahit oldum yani. Bizim komşu da bağırır çağırırdı, dinleseniz "ne dertliymiş bu kadın" derdiniz ama yarım saat sonra... İşte.![]()
Olabilir bilmiyorum.Acaba psikolojik rahatsizligi mi var kadinin
Evet sesten aşırı rahatsız oluyorum ama evin diğer tarafına geçiyoruz mecbur :)Karısmayın bence
Beklemede olun cok cok ilerlerse durum polisi ararsınız ama suanda mudahele edilecek bir durım yok gbi
Sesten rahatsız olmanız dısında
Onlar da ilginçmiş ama gerçekten karı koca arasına girilmez sözü doğru bu sebeple karışmayacağım, istese ailesine dr söyleyebilir ama ailemin durumu yok diye mi böyle yapıyorsun falan diyordu.Kim bilir ne... Bizim çok eskiden yan daire komşumuz vardı, genç bir çift. Çocukları falan yoktu ama çok deli dolulardı. Küfür kıyamet kavga ederlerdi, kadın çok fenaydı. Kavga ederlerdi, bir saat sonra sevişme seslerini duyardık. Sonra mis gibi giyinip el ele kol kola evden çıkıp gezmeye giderlerdi. Karı koca arasına girilmez lafı gerçekten doğru sanırım. Ve sizin hikayedeki kadının polislik bir durumu olsa kendisi giderdi. Bilemeyiz ki, kimisi de böyle seviyor. Kısmen şahit oldum yani. Bizim komşu da bağırır çağırırdı, dinleseniz "ne dertliymiş bu kadın" derdiniz ama yarım saat sonra... İşte.![]()
Büyümez mi?Her geçen gün büyüyor benim sıpam:))ah ah zaman akıp gidiyor işte.İnstagramda takılıyorum bayadır idare ediyorum canım çocugun büyüdü mü sen ne alemdesin :)
Yok o taraf oturma odası tuvalet ayrı yerde.Sımdı dusundum de acaba tuvalete kilitleyip ısıgımı kapatıyo?
Adam kendi telefonunu kilitliyorsa kadın da kurcalayamadığı için böyle bir cümle sarf ediyor olabilir.Böyle bir şey yapabilir mi? Sonuçta bir telefoncuya gitse açamayacağı bir şey değil.
Adam kendi telefonunu kilitliyorsa kadın da kurcalayamadığı için böyle bir cümle sarf ediyor olabilir.
Benim eski evde alt komsm bu sekilde idiOlabilir bilmiyorum.
Evet sesten aşırı rahatsız oluyorum ama evin diğer tarafına geçiyoruz mecbur :)
Onlar da ilginçmiş ama gerçekten karı koca arasına girilmez sözü doğru bu sebeple karışmayacağım, istese ailesine dr söyleyebilir ama ailemin durumu yok diye mi böyle yapıyorsun falan diyordu.
Benim eski evde alt komsm bu sekilde idi
Hep kadının sesini duyardık adam hiç konusmazdı
Ben en sonunda dayanamadim bagırdım alt kata
Kadın da bana bagırdı ne var be ne var diye:))
Sımdı dusundum de acaba tuvalete kilitleyip ısıgımı kapatıyo?
Aynı durumu bizde doguda görev yaparken yaşamıştık kavga ve sevişme sesinden şikayet bile etmiştik yöneticiye ah şu çılgın çiftlerKim bilir ne... Bizim çok eskiden yan daire komşumuz vardı, genç bir çift. Çocukları falan yoktu ama çok deli dolulardı. Küfür kıyamet kavga ederlerdi, kadın çok fenaydı. Kavga ederlerdi, bir saat sonra sevişme seslerini duyardık. Sonra mis gibi giyinip el ele kol kola evden çıkıp gezmeye giderlerdi. Karı koca arasına girilmez lafı gerçekten doğru sanırım. Ve sizin hikayedeki kadının polislik bir durumu olsa kendisi giderdi. Bilemeyiz ki, kimisi de böyle seviyor. Kısmen şahit oldum yani. Bizim komşu da bağırır çağırırdı, dinleseniz "ne dertliymiş bu kadın" derdiniz ama yarım saat sonra... İşte.![]()
Biz mutluyuz yani, sana Ne oluyor diyorBenim eski evde alt komsm bu sekilde idi
Hep kadının sesini duyardık adam hiç konusmazdı
Ben en sonunda dayanamadim bagırdım alt kata
Kadın da bana bagırdı ne var be ne var diye:))