Surekli kendimi sabote ediyorum

Rezil olsam ne olacak diye dusun ki rezil falanda olmuyorsun hepimizin icinden kotu dusunceler geciyor sen bunlari onayladigin icin bu durumu yasiyorsun bence onemseme diyelim ki hakikaten rezil oldun e ool ne olacak? karsindaki cok mu onemseyecek? en fazla guler gecer 5 dk unutur ,hadi unutmadi e inutmasin hos bi ani olarak kalir ..sen kendi hareketlerine asiri yogunlasmissin ondan boyle ,soyle gec, yap gec, hareketlerinin uzerinde cok durma zamanla daha rahat olursun...

Kendine zarar verme konusunda yarin birgun evlenirsen bu verdigin zararlari kapatmaya calisirsin kalici iz vs olursa mahcup olursun...cezalandirmis olmuyorsun kendini hatta daha ds kotu hissettiriyor ayrica ne munasebet kimse senden kusursuzluk beklemiyor...kasma

Gecmiste yasamamak icin en hizli recete ileriye donuk planlar programlar bence ona yatirim konu ne olursa olsun gecti gitti her eskiye dondugunde ayni seyleri sil bastan yasiyorsun aciyla beraber gerek yok buna gelecegi dusun hayal kur ileriye donuk olsun hepsi

Teşekkür ederim yorumun için ❤ zaten evliyim ve dediğin gibi hareketlerime çok dikkat ediyorum düşünüyorum ama bana zararı oluyor haklısın biraz rahatlamam lazım

Back