Sürekli kiyafetlerimi deniyor

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Dün aksam sinirimi cok bozan bir durum oldu.
Benim cok yakin bi arkadasim her geldiginde dolabimi acar bütün elbiselerimi gözden gecirir. Arada ödünc de aldigi oldu (ve aylar sonra geri getirdigi).
Daha yepyeni etiketini bile sökmedigim elbiselerimi cikardi sirayla denedi. ben 36/38 beden giyiniyorum, o 40/42. Düsünün yani.
Bikeresinde cok pahali bir elbisemi aldi, ve aylar sonra geri verdi. ya ben dünyanin parasini vermisim ona, kendim bile dogru düzgün giymemisim. En son ben gittim evine. Odasinda otururken dolabini acti, o ara "aaabenim elbisem mi o?" dedim, öylelikle verdi geri "aaunutuyorum hep giderken götür" diye.
Dün aksam iste hayir diyorum onlar sana olmaz dar gelir yirtacaksin fln. Yok laftan anlamiyor, zorla icine girmeye calisiyor. Ya yirtacak ya genisletecek herseyimi deneye deneye.
Ben aslinda lafini bile etmem ama 1. biraz kilolu arkadasim, elbiselerin icinde sucuk gibi görünüyo, 2. daha etiketini bile sökmemisim ben bile bikerecik giymeden baskasinin giymesini istemem.

Allahtan ikna ettim de birinden birini götürmedi. Rengi yakismadi, cok oturdu gibi laflar ettim, birakti. Benim zevkimi cok sevdigini, kendisinin kiyafet konusunda cok zevksiz oldugunu söyler hep. Iyi hos ta, benimkileri mi giymek zorunda hep, hemde kücük geldigi halde?

Ben mi cok abartiyorum ya?:44:

Son düzenleme:
hiç abartmıyosun....
madem çok beğeniyo gitsin o da alsın yada birlikte çıkın alışverişe...
bişeyde söylenmez anlıyorum seni ama bi dur demek lazım üstelik bedeniniz bile tutmuyoken...

Hayatta taamül edemediğim bir şey
Kıyafetlerimi asla paylaşmam
Bence sert dille ikaz et ki bir daha ödünç isterken düşünsün:51:

hiç abartmıyosun....
madem çok beğeniyo gitsin o da alsın yada birlikte çıkın alışverişe...
bişeyde söylenmez anlıyorum seni ama bi dur demek lazım üstelik bedeniniz bile tutmuyoken...

Söylüyorum tabi lafimi esirgemiyorum. "Aman bee nolcak bisey olmaz" veya "sanki yiyoz elbiseni" gibi laflar ediyor. Sacimi siyaha boyadim gecen hafta. Bunu sevgilisi gördü dün aksam beni, cok yakismis fln dedi. Arkadasim aksam bana geldiginde sacini siyaha boyamak istedigini söyledi :27: Sacmalama dedim yüksek sesle. Baska renge boya dedim. Iyi tamam dedi..Ben hic gelemem böyle seylere yaaa :47:

Hayatta taamül edemediğim bir şey
Kıyafetlerimi asla paylaşmam
Bence sert dille ikaz et ki bir daha ödünç isterken düşünsün:51:

Söylüyorum ama girmiyo kafasina nedense. Bedenlerimizin arasina fark var bunu görmüyor mu???
Ama cok sert konusursam bu sefer cimri diyecek bana, alt tarafi bi elbise fln. Bunun icin kötü de olmak istemem acikcasi.

bence bu arkadaşın henüz kişiliği oturmamış o yüzden senin kıyafetlerini alma senin tarzına benzemek için çabalardaa

Söylüyorum ama girmiyo kafasina nedense. Bedenlerimizin arasina fark var bunu görmüyor mu???
Ama cok sert konusursam bu sefer cimri diyecek bana, alt tarafi bi elbise fln. Bunun icin kötü de olmak istemem acikcasi.

Eee canım alt tarafı elbise olarak olaya bakarsan şikayet etmiceksin ozaman
O da elbise dolabında istediği gibi at koşturucak

Yada

Çekip kenara ikaz ediceksin hoşlanmıyorum ben diye,hem bedenlerimiz farklı,
Yada konuşma tavır yap evine gelirse odana sokma:))
odana girerse dolabını açmasına izin verme
elbise isterse başkasına verdim falan de

Benim cok yakin bi arkadasim her geldiginde dolabimi acar bütün elbiselerimi gözden gecirir. Arada ödünc de aldigi oldu (ve aylar sonra geri getirdigi).
Daha yepyeni etiketini bile sökmedigim elbiselerimi cikardi sirayla denedi. ben 36/38 beden giyiniyorum, o 40/42. Düsünün yani.
Bikeresinde cok pahali bir elbisemi aldi, ve aylar sonra geri verdi. ya ben dünyanin parasini vermisim ona, kendim bile dogru düzgün giymemisim. En son ben gittim evine. Odasinda otururken dolabini acti, o ara "aaabenim elbisem mi o?" dedim, öylelikle verdi geri "aaunutuyorum hep giderken götür" diye.
Dün aksam iste hayir diyorum onlar sana olmaz dar gelir yirtacaksin fln. Yok laftan anlamiyor, zorla icine girmeye calisiyor. Ya yirtacak ya genisletecek herseyimi deneye deneye.
Ben aslinda lafini bile etmem ama 1. biraz kilolu arkadasim, elbiselerin icinde sucuk gibi görünüyo, 2. daha etiketini bile sökmemisim ben bile bikerecik giymeden baskasinin giymesini istemem.

Allahtan ikna ettim de birinden birini götürmedi. Rengi yakismadi, cok oturdu gibi laflar ettim, birakti. Benim zevkimi cok sevdigini, kendisinin kiyafet konusunda cok zevksiz oldugunu söyler hep. Iyi hos ta, benimkileri mi giymek zorunda hep, hemde kücük geldigi halde?

Ben hiç sevmem eşyalarımın özellikle giysilerimin başkası tarafından giyilmesini sonra giyemiyorum çünkü eğreti oluyorum kötü niyetle değil ama huyum, bu konuda paylaşımcı değilim maalesef :31:

Kardeşim,sevgilim,annem ve bi kuzenim dışında kimsenin ne giysisini giyerim nede giymesine izin veririm.

Sadece gece kıyafetleri konusunda çok paylaşımcıyımdır :9:
1 kere giyiyosun çünkü herkes yararlansın :34:

Bence sen taviz vermişsin oda gayet rahat gelip kendi giysisiymiş gibi giyiyor.
Ben bi başkasının şeysini giycek olsam bile istemeye utanırım ya ne rahatlık!

Son düzenleme:
En sevmedigim bir davranış. Ablamlarda bende yapardı ya birdaha görmedim yada eksilmiş bir sekilde geri dönerdi. Ben artık delirmişim dolabima kilit takdirmişdim. Bir gün kapıya elini sıkıştıran ablamın elinde bir yara izi var:d bir günde tekrar işe koyulmuş ve elini kapının arasına tekrar sokmuş, bu severde eline boş şarap şişesi gelince çıldırmış:d beni karşılarına alıp neyin var, anlat diye sormuslardi aradan 9 yıl geçidi sanırım:d

sende arkadaşini kiramiyorsan, sevdiğin elbiseleri o gidene kadar bir yere sakla..ama saklamak bile, belirli süreden sonra seni rahatsız edecektir.

Eee canım alt tarafı elbise olarak olaya bakarsan şikayet etmiceksin ozaman
O da elbise dolabında istediği gibi at koşturucak

Yada

Çekip kenara ikaz ediceksin hoşlanmıyorum ben diye,hem bedenlerimiz farklı,
Yada konuşma tavır yap evine gelirse odana sokma:))
odana girerse dolabını açmasına izin verme
elbise isterse başkasına verdim falan de

Ben öyle bakmıyorum, onun öyle düşüneceğinden eminim anlamında söyledim. Huyunu az çok biliyorum. Bedenlerimiz aynı olsa bukadar takmazdım. Ama düşünsene, içine zorla girmeye çalışıyor, elbisenin orasını burasını sündürüyor. Senin için gitmez miydi? :27:

Ben hiç sevmem eşyalarımın özellikle giysilerimin başkası tarafından giyilmesini sonra giyemiyorum çünkü eğreti oluyorum kötü niyetle değil ama huyum, bu konuda paylaşımcı değilim maalesef :31:

Kardeşim,sevgilim,annem ve bi kuzenim dışında kimsenin ne giysisini giyerim nede giymesine izin veririm.

Sadece gece kıyafetleri konusunda çok paylaşımcıyımdır :9:
1 kere giyiyosun çünkü herkes yararlansın :34:

Bence sen taviz vermişsin oda gayet rahat gelip kendi giysisiymiş gibi giyiyor.
Ben bi başkasının şeysini giycek olsam bile istemeye utanırım ya ne rahatlık!

Ben bukadar sorun etmem. Bende aksine paylaşmayı çok severim. Ama yeni alınmış bide etiketi üzerinde duruyo. Yani insan kendi düşünmesi lazım "daha yeni almış bunu ilk benim giymem doğru olmaz" diye.

Çok samimi olduğumuz için bukadar rahatız, saklımız gizlimiz yok. Burada kendi evi gibi hisseder.
Allahtan ayakkabı numaramız farklı, benden 3 numara büyük giyiyor, yoksa tövbe kurtulamazdım elinden :27:

valla canım çok yakın arkdşnsa evet abartıosun. çünkü çok yakın arkdşn dostun olnca insan krdeşi gibi görüor benmde vardı öle giyerdi büyütrdü gülerdik felan bende ondan alırdım hatta çok beğnrsem senin olsun diye yeni aldğı şyleri bile bana verirdi :1::1: ama sadece bi arkdş olark grüosan sıradan abartmıosun gerçekten batar ozaman:16:

Evet bunu bende dün akşam fark ettim. Sevgilisi saç rengimi beyendi diye aynısını yapmak istedi.

çok ilginç:// yakında sevgilisini senden uzak tutcaktır saçını fln beğendi die :)

valla canım çok yakın arkdşnsa evet abartıosun. çünkü çok yakın arkdşn dostun olnca insan krdeşi gibi görüor benmde vardı öle giyerdi büyütrdü gülerdik felan bende ondan alırdım hatta çok beğnrsem senin olsun diye yeni aldğı şyleri bile bana verirdi :1::1: ama sadece bi arkdş olark grüosan sıradan abartmıosun gerçekten batar ozaman:16:

aynı zamanda belki unique kardeş olarak görüyodur ama karşıdakinin öle görmedği kesin :) saçını başını bile artık aynı şekle sokcak:) belki ben o tarz özentiliklerden hoşanmadığım için bana ters geldi. çnkü artık abartı boyutuna gelmiş saçını deiştrmek istemeler. aslında birasda suistimal etmiş. aldığı kıyafeti artık unutması getrmemsi.
bide yanlıs anlama sana muhalefet olarak yazmıyrum bunları. buna eklemek istedklerim olduğu için alıntı yaptım :)

Pardon ama büyüttüğüne neden güleyim? Bedavaya almıyorum onları ben arkadaşım.
Bedenimiz uyuşsa giy derim. Arkadaşım diye istediği gibi büyütüp yırtsın diye mi para veriyorum ben onlara? Saçma! :ssz:

Kıyafetlerin paylaşılması tuhaf geliyor bana, hem hijyen bir durumda değil.
Açık açık bu durumdan hoşlanmadığınızı söyleyin arkadaşınıza, kırılırsa bile sonradan anlar, unutur.
Açık olmak çoğu durumda gereklidir.
Yok ben söyleyemem diyorsanız o geldiğinde elbiselerinizi kaldırın. :)

çok ilginç:// yakında sevgilisini senden uzak tutcaktır saçını fln beğendi die :)

aynı zamanda belki unique kardeş olarak görüyodur ama karşıdakinin öle görmedği kesin :) saçını başını bile artık aynı şekle sokcak:) belki ben o tarz özentiliklerden hoşanmadığım için bana ters geldi. çnkü artık abartı boyutuna gelmiş saçını deiştrmek istemeler. aslında birasda suistimal etmiş. aldığı kıyafeti artık unutması getrmemsi.
bide yanlıs anlama sana muhalefet olarak yazmıyrum bunları. buna eklemek istedklerim olduğu için alıntı yaptım :)

Tabiki herhangi bir arkadaş değil benim için. Kızdığım nokta, olmayacağını bile bile zorla denemesi. Elbise genişledikten sonra ne anladım ben? Neyime yarar o elbise benim? Yani ben gülüp geçemem bu duruma, bilemiyorum..

Back
X