Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konuyu açtysan bence eleştirilerede açık olcaksın neden şasırıorsun ki bukadar bu yoruma ben kendi fikrimi söledim. sizinki dostluk deil sadece arkdaslık.. bi kıyafeti bile sakındığına göre burda lafını yapabildğine göre :) dostun olsa ya kıyafeti esirgemez lafını etmezdin. yada burada bunu paylaşmak yerine arkdşına canımmm ben çok rahatsız oluorum böle böle diye açıklama yapabilirdinbu sadece ßenim görüşüm
Allah kardeşi kardeş yaratmış kesesini ayrı yaratmış diye bir laf vardır...
Dostluk kardeşlik arkadaşlık demek bi insanı kullanmak onun üzerinden geçinmek demek değildir...
insanlar kıyafetlerini paylaşmak istemedikleri zaman neden cimri yada sen ne biçim dostsun laflarıyla karşılaşırlar ki? Dost olabilir kardeş olabilir ama insan sonuçta ay boyunca eşek gibi çalışıpta sonra aldıklarının heba olmasını neden izlesin ki?
Dostluk kardeşlik bunu görmezden gelmek mi insanları kullanmak mı bence hayır..
Az önce is cikisi ugradim arkadasima. Oturuyorduk mutfakta. Birden bana "kiz o siyah elbiseni versene bana" dedi. Bende "yürü git isine, o olmuyor sana. Birgün 40 beden olursam giyebilirsin" dedim gülerek. O da güldü sadece. Anladi mi sizce istemedigimi?
arif olan anlar![]()
Kiziyorum ama yaaa napiim. olmuyor diyorum, geni$sin diyorum, yok yok oldu beee diyip geciyo.Denemedigi kiyafet kalmadi, donlarim haric
kendisi teklif etti birkac defa beraber alisverise cikalim diye. Firsat buldugumuzda gidecegiz.
hem aynı beden bile değilsiniz
ben sevmıyorum işte kıyafetlerımı paylaşmayı
alış verişe çıksanız bile
gözü hep senınkılerde olacak![]()
Ya ben özentileri sevmiyorum ya bilmiyorum. Bi ara arabamı istemişti gezmek için. İyi parladım ama o an "oldu başka isteğin? Benzin işemiyoruz burda" dedim. Biliyordum çünkü parası yok, depoyu boşaltıp verirdi arabamı kesin. Ondan beri ağzını bile açmadı o konuda. Deli ya bu kız ama severim kendisini yinedeAllah var şimdi, en kötü günlerimde hep o yanımda oldu. Bazıları basit arkadaşsınız diyo ya, 2 dk da çözdü bîzi
![]()
Bir iki kere olur neysede alışkanlık haline gelmiş belli.Bende asla tahammül edemem.Hele yeni aldığım daha tadını çıkarmadığım birşeyi kimseye vermem.Vermekte istemem.Ben hevesimi alırım verdiğim gibi geri alabileğim kşilerle paylaşabilirim ancak.Arkadaşım değil kim olursa olsun.Bariz belli ki kıskançlık var içten içe arkadaşının sana.Allah yardımcın olsun.
İnşallah öyle bişey yoktur. Ben onu o olduğu için seviyorum.
Ama yavaş yavaş büyüyor bu mesele galiba. Aynı saç rengini istedi hayır dedim, şimdi benim bi önceki saç rengime boyadı saçlarını![]()
benımde kuzenim benı geriden takip ediyor
saçımı karamel istiyorum dedı deli oldum yaa
başlatma karamelıne , bir karamelli yeter dedım. gitmiş yaptırmış , ama istediği gibi olmadı
başka renge döndübir kıyafet alırım,nerden aldığımı sorar
ve ertesı gün gider alır kendıne.
neysekı artık çok farklı yerlerden alış veriş yapıyorum
ne bulabılır ne de alabılır
sevmıyorum bende takipçileri![]()
Kimileri der sevinmelisin seni üstün görüyor diye. Ama arkadaşlığın ne anlamı kalır ozaman. Resmen benle yarışa girdi sanki. Ya cidden abartmıyorum, herşeyimi övüyor, akabinde jet hızıyla üzerini çıkarıp deniyor yakışır mı diye. Dövme yaptıracağım 2 hafta sonra, tutturdu bende yaptırcam diye. Gel de sinirlenme
Eleştiriyle ne alakası var Allah aşkına? Ben eleştiriye herzaman açığım ama saçma sapan fikirlere olmam kusura bakma. Hemde acayip saçma senin fikrin. Kim yeni kıyafetlerini tutup da arkadaşına verip "al dostum istediğin gibi parçala, canın sağ olsun. Nede olsa arkadaşımsın" diyebilir? Nasıl bir mantık bu?
Ha doğru bizimkisi basit bir arkadaşlık. Bütün dolabımı tutuşturayım ben eline en iyisi, dostluğumuzun kalitesi artar belkiey Allahım yaaa